Γιάννης Παπαμιχαήλ: Κινείται νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάνη για την προσβολή της μνήμης της μητέρας του

Date:

O Γιώργος Λιάνης έδωσε μια συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή “Τετ α Τετ” και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στις γυναίκες της ζωής του, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία διηγήθηκε μια σεξουαλική τους στιγμή:

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ “η Αιμιλία είναι πιο όμορφη”. Κάποια στιγμή με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” και της είχα απαντήσει: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει “πάρ’ το”. Και εγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε», είπε ο Γιώργος Λιάνης. 

Oι δηλώσεις αυτές του δημοσιογράφου ενόχλησαν τον γιο της Εθνικής μας Σταρ, Γιάννη Παπαμιχαήλ ο οποίος θα κινηθεί νομικά εναντίον του όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί στα παιδικά του χρόνια. Μας πήρε μία ημέρα τηλέφωνο, μίλησε με τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος» είπε στην αρχή ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε ότι του δόθηκε εντολή από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να στραφούν νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη: «Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση κατά του κ. Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του. Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Λιάνη».

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αναφορά στη σχέση του μεγάλου της γιου: «Αγαπώ πολύ αυτό το κορίτσι»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρεται στη σχέση του μεγάλου της γιου, αν και εκείνος, όπως είπε η ίδια δεν το επιθυμεί. Μιλώντας η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αναφέρθηκε σε αυτό ενώ σχολίασε και την εκπομπή The Weekenders. Χρηστίδου: «Η Καινούργιου είναι σε άλλη φάση, γιατί την ταράζετε;»

Ηρώδειο: Η εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, η σικ Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο γιος του Μητσιά, Μίλτος

Μια ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία της Ίμβρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29-09) στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Σον Μέντες για Καμίλα Καμπέγιο: Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τον άλλον

Ο 26χρονος τραγουδιστής και η ποπ σταρ έβγαιναν από το 2019 έως το 2021

Αριάνα Γκράντε για Ίθαν Σλέιτερ: Δεν υπάρχει κανείς σε αυτή τη γη με μεγαλύτερη καρδιά

Η Αριάνα Γκράντε απάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε η σχέση της με τον Ίθαν Σλέιτερ. Έναν χρόνο αφότου η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked» έγινε πρωτοσέλιδο εν μέσω των διαζυγίων τους, η τραγουδίστρια αντέδρασε στα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν. «Το πιο απογοητευτικό κομμάτι ήταν να βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν τη

Άναυδος ο Γιώργος Λιάγκας με το δώρο που του έφερε ο Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός

Home / Ψυχαγωγία / Άναυδος ο Γιώργος Λιάγκας με το δώρο που του έφερε ο Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός Άναυδος ο Γιώργος Λιάγκας με το δώρο που του έφερε ο Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός Δευτέρα, 30.9.2024, 13:40 Zappit@ZAPPIT_ Δείτε το δώρο που δέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την ανάρτηση της Τούνη με την τουρκική σημαία: «Εμείς τη βλέπουμε στους εφιάλτες μας»

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε σήμερα ζωντανά στο Πρωινό ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε αποκλειστικά για τις..

Φωτεινή Αθερίδου: «Με ρωτούσαν στο σχολείο αν μένουμε σε παλάτι, έλεγα ότι ο μπαμπάς μου είναι υδραυλικός»

Φωτεινή Αθερίδου: «Με ρωτούσαν στο σχολείο αν μένουμε σε παλάτι, έλεγα ότι ο μπαμπάς μου είναι υδραυλικός» Δευτέρα, 30.9.2024, 15:59 Zappit@ZAPPIT_ «Δε μπορούσαν να κάνουν εικόνα ότι κάποιος που βλέπουν στην τηλεόραση, μένει σε κανονικό σπίτι», λέει η Φωτεινή Αθερίδου. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός

Μπο: «Το χιούμορ του Μάρκου δεν έχει όρια, δεν σταματάει πουθενά»

Μπο: «Το χιούμορ του Μάρκου δεν έχει όρια, δεν σταματάει πουθενά» Δευτέρα, 30.9.2024, 15:01 Zappit@ZAPPIT_ «Ο Μάρκος δεν το κάνει κακοπροαίρετα. Όλο αυτό που γίνεται τώρα είναι υπερβολή», λέει ο Μπο. Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ απάντησε για τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για τον

Συγκινήθηκαν οι συμπρωταγωνίστριες της Χρύσας Σπηλιώτη στο «καρέ της ντάμας»: «Η απώλειά της είναι καθοριστική»

Συγκινήθηκαν οι Μαίρη Σταυρακέλλη και Μαρία Κατσανδρή, μιλώντας για τη Χρύσα Σπηλιώτη, την τρίτη της παρέας από το θρυλικό πια «Καρέ της Ντάμας», η οποία έχασε τη ζωή της στη φωτιά στο Μάτι. «Λέμε ”Καρέ της ντάμας” μετά από τόσα χρόνια αλλά δεν είναι καρέ, θυμάμαι πάρα πολλά γέλια από τέσσερα κορίτσια» είπε αρχικά η

Τελευταία εξέλιξη – Μαρινέλλα: Τα τρία σημάδια που δείχνουν βελτίωσης στη μάχη για τη ζωή της

Σημάδια βελτίωσης δείχνει η κατάσταση της Μαρινέλλας.

Άννα Βίσση-Ιουλία Καλλιμάνη: Η αποθεωτική συνάντηση επί σκηνής (βίντεο)

Μία σπάνια νυχτερινή έξοδο, που δεν μας έχει συνηθίσει, έκανε στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου, η Ιουλία Καλλιμάνη, επιλέγοντας την Άννα Βίσση

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κουραστεί γιατί έχει 3 εκπομπές αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση

Υπάρχουν δύο οπτικές: του αν θα αντέξει και του ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει μία από τις 3 εκπομπές, ανέφερε ο μάγειρας