Στέφανος Βούρος: Ο γιος του Γιάννη Βούρου που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και έχει γίνει viral στο TikTok

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Ο Στέφανος Βούρος, ο οποίος είναι γιος του γνωστού ηθοποιού και δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου, έχει γίνει πολύ δημοφιλής στην πλατφόρμα TikTok.

Ειδικότερα, τα βίντεό του έχουν χιλιάδες προβολές και σχόλια, στα οποία ο ίδιος χρησιμοποιεί τη φαντασία και το χιούμορ του και αναφέρεται χωρίς ίχνος κόμπλεξ στο γεγονός ότι δεν έχει δάχτυλα.







«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλ… oh wait» - στο bio του προφίλ του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Στέφανος Βούρος γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω άκρα. Αυτό, ωστόσο, δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να κάνει όλα όσα αγαπά και ονειρεύεται, ζώντας μια απολύτως φυσιολογική ζωή. Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, είχε μιλήσει για το γιο του, Στέφανο που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.

♬ original sound – Stefanos Vouros

«Ο Γιάννης Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα»

«Όταν φέραμε στον κόσμο τον Στέφανο, μία εφημερίδα έγραφε ότι “Ο Γιάννης Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα”. Πήρα λοιπόν τον Στέφανο και τον πήγα στα γραφεία της συγκεκριμένης εφημερίδας. Ο Στέφανος ήταν ένα κουκλί, ένας ξανθός άγγελος. Τον πήρα από το χέρι λοιπόν, βρήκα αυτούς που έγραψαν το δημοσίευμα και τους είπα “Αυτό είναι το τερατόμορφο πλάσμα που λέγατε”»είχε πει ο Γιάννης Βούρος.







Ο Στέφανος Βούρος, ως κειμενογράφος συνεργάζεται με δύο διαφημιστικές εταιρείες. Σπούδασε στην Ελλάδα, έκανε μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο, και έδωσε αγώνα για να ανελιχθεί επαγγελματικά, δίνοντας το βιογραφικό του από εδώ και από εκεί. Ο ίδιος μάλιστα απέφυγε να χρησιμοποιήσει το ποσοστό αναπηρίας του που θα τον βοηθούσε σημαντικά ώστε να του ανοιχτούν κάποιες πόρτες.

Τα παιδικά του χρόνια δεν είχαν καμία διαφορά με εκείνα των άλλων παιδιών. Ο ίδιος είχε καταλάβει από νωρίς τη διαφορετικότητά του, αφού οι γονείς του τού είχαν εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε στο να έχει μία κανονική παιδική ηλικία.

Η αναπηρία του δε στάθηκε εμπόδιο ούτε στις φιλικές αλλά ούτε και στις ερωτικές σχέσεις. Σε αυτό ίσως οφείλεται, όπως έχει ο ίδιος πει, το γεγονός πως ποτέ δεν κρύφτηκε ούτε λυπήθηκε τον εαυτό του με αποτέλεσμα να μην τον λυπούνται ούτε οι άλλοι.

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω γυναίκες που μου άρεσαν, ωστόσο καμία δεν μου είπε ότι με απορρίπτει λόγω δαχτύλων. Από μικρός ήθελα οικογένεια, αλλά πρέπει πρώτα να βρω μια κοπέλα» είχε δηλώσει στο Mega Καλημέρα.

@stefvour Reply to @_dionelli τι άλλο πιστεύετε ότι δεν μπορώ να κάνω; #stefvour #tiktokgreece ♬ original sound – Stefanos Vouros

«Σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να γίνει στόχος λύπησης. Είναι αυτό που λέμε, ότι όπως συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου, έτσι θα σου συμπεριφέρονται και οι άλλοι. Από τη στιγμή που αισθάνομαι ως ίσος προς ίσο, ο άλλος το εκλαμβάνει και μου φέρεται αντίστοιχα. Πάντα είχα φίλους και πάντα με τις κοπέλες τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο!» έχει δηλώσει.

Ο Στέφανος Βούρος, έχει δημιουργήσει και τον Σ.Κ.Ε.Π(Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους), έναν σύνδεσμο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που στόχο έχει την εξοικείωση με την εικόνα της αναπηρίας, μέσω της ευαισθητοποίησης και συνειδητοποίησης των μαθητών γενικής εκπαίδευσης, την αλλαγή νοοτροπίας του γενικού πληθυσμού, ταυτόχρονα με τη δημιουργία αντανακλαστικών και αντιλήψεων κοινωνικής ευθύνης, αλλά και τη κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρίες.

«Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία, το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα αρχικά για πλάκα» είχε πει ο Στέφανος Βούρος στην εκπομπή Mega Καλημέρα.







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Φίλιπ Μάικλ Τόμας: Αγνώριστος ο «Σκληρός του Μαϊάμι»-Σπούδασε φιλοσοφία, θεολογία και έχει 11 παιδιά

Ο Φίλιπ Μάικλ Τόμας, γνωστός ως «Σκληρός του Μαϊάμι», έχει σήμερα 11 παιδιά και μάλιστα από πέντε διαφορετικές γυναίκες. Μάθε παρακάτω όλα όσα δεν γνώριζες.

Καίτη Γαρμπή-Νίκη Κάρτσωνα: Εντυπωσιακές χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δίχως φίλτρα!

Λένε πως την αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας μπορεί να τη δει κανείς το πρωί που ξυπνάει ή όταν μόλις έχει βγει από το μπάνιο! Δείτε Καίτη Γαρμπή και Νίκη Κάρτσων

«Ποιο Πάσχα, ποια γιορτή, ποια χαρά, μου λείπεις όσο δεν φαντάζεσαι» – Ραγίζει καρδıές η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας

Ενδιαφεροντα EMMA ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΗΤΕΡΑ «Ποιο Πάσχα, ποια γιορτή, ποια χαρά, μου λείπεις όσο δεν φαντάζεσαι» – Ραγίζει καρδıές η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας Η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο σε τροχαίο το 2022, έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση με αφορμή την ημέρα γιορτής του Πάσχα Τζωρτζίνα Φράγκου 06.05.2024 |

Μήπως είστε «εθισμένοι» στο ρινικό σπρέι;

Με τις αλλεργίες να καλπάζουν και τη μύτη να είναι συχνά μπουκωμένη, πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν τη λύση στα αποσυμφορητικά σπρέι. Η δράση τους είναι τόσο άμεση και ανακουφιστική που συχνά καταλήγει σε κατάχρηση και δημιουργείται μια αίσθηση εξάρτησης. Είναι τελικά τα αποσυμφορητικά σπρέι εθιστικά; Πώς λειτουργούν τα ρινικά σπρέι Οι αλλεργίες και τα

Μαντώ Γαστεράτου: “Κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: είσαι έγκυος – Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου”

Μαντώ Γαστεράτου: «Κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: είσαι έγκυος – Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» "Στην περίοδο της λοχείας δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, φτάνεις στα τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι το έζησα και τις δύο φορές". Τη Μαντώ Γαστεράτου υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στις «Μαμάδες» ανήμερα του Πάσχα

Γιάννης Στάνκογλου: “Πολλοί μου γράφουν ή μου λένε στον δρόμο: λατρεύουμε να σε μισούμε”

Γιάννης Στάνκογλου: «Πολλοί μου γράφουν ή μου λένε στον δρόμο: λατρεύουμε να σε μισούμε» "Η κόρη μου δεν έχει ούτε Instagram ούτε Facebook. Της έχουμε μιλήσει κι εγώ και η μητέρα της και, ευτυχώς, δεν νιώθει ακόμη την ανάγκη να το κάνει". Για τη φετινή του συμμετοχή στη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA αλλά και

Χριστίνα Κοντοβά: «Η Έιντα με έχει δει να κλαίω ή να φωνάζω στο γραφείο… Θέλω να λέμε αλήθειες»

Η Χριστίνα Κοντοβά μιλάει για το ταξίδι της μητρότητας μέσω της υιοθεσίας της 6χρονης Έιντα η οποία είναι πλέον όλη η ζωή της.

Μαριέττα Χρουσαλά: Φορά πράσινο μπικίνι, κάνει παγοθεραπεία & μας αποκαλύπτει τους κοιλιακούς της!

Το καλοκαίρι έφτασε λίγο νωρίτερα για τη Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία φορά το μαγιό της και ετοιμάζεται για τις πρώτες εμφανίσεις της στη θάλασσα!

Ψυχοκόρες Spoiler: Η Βικτώρια πουλάει τη Δεσποινιώ σε Λιβανέζους

Ψυχοκόρες, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έγινε πρόσφατα πατέρας για 5η φορά.

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 6 Μαϊου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 6 Μαϊου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Ίσως είναι καλύτερο να προσεγγίσεις τα πράγματα με πιο χαλαρό και δημιουργικό τρόπο σήμερα. Ένα απαλό πνεύμα αποδοχής ή υποστήριξης στις σχέσεις σου είναι συγκινητικό. Είναι καλύτερο

Άννα Παναγιωτοπούλου: Είμαι σοκαρισμένος, γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο, λέει ο Φασουλής

Ήξερα την κατάσταση, τόνισε - Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στο θέατρο