Δανάη Μπάρκα: «Υπήρξαν κάποια θέματα υγείας, όχι δικά μου, αλλά μας έκαναν να είμαστε στο νοσοκομείο»

Date:

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της στους διαδικτυακούς της φίλους και μίλησε για όλα μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Η ταλαντούχα παρουσιάστρια και ηθοποιός που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της και μοιράστηκε τα πάντα για τις αποφάσεις ζωής που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα. Όπως περιέγραψε η Δανάη Μπάρκα είχε αποφασίσει να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση στη Μάνη και να πει «όχι» σε άλλες προτάσεις, ενώ εξομολογήθηκε ότι ο Αύγουστος ήταν δύσκολος μήνας λόγω προβλημάτων υγείας στο περιβάλλον της.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν συναρπαστικό. Πολύ διαφορετικό και περίεργο. Εμείς λοιπόν όπως πολλοί μπορεί να ξέρετε έχουμε μια οικογενειακή επιχείρηση στην Μάνη. Αυτό το έχουμε πάρα πολλά χρόνια. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα. Πάντα όμως έλεγα πως είναι όνειρό μου, να ασχοληθώ με αυτό. Και από την στιγμή που η μαμά μου το έκανε με τόσο κόπο, να το τρέξω κάποια στιγμή… Κάποια στιγμή όταν τελείωσα την δραματική σχολή είχα αποφασίσει στους φίλους μου από τότε ότι του χρόνου τον χειμώνα θα ασχοληθώ επίσημα με αυτό… Και μετά ήρθε η εκπομπή…Και πέρασαν 5 χρόνια… Με το που τελειώνει η εκπομπή, ψυχολογικά ήταν μεγάλη αλλαγή, το είπα στους φίλους μου… Τους λέω τώρα είναι η σωστή στιγμή.

Όταν με πήρανε σε διαφορές προτάσεις σε τηλεόραση, θα πω σε όλα “όχι” και τον χειμώνα αυτόν θα επενδύσω κυρίως σε μένα. Γιατί πιστέψτε με, η τόση έκθεση αν δεν κάνεις ένα διάλειμμα θα σε κάνει αυτό που δεν θες να γίνεις, οπότε λέω θα αναλάβω την επιχείρηση. Έλα που στο ενδιάμεσο υπήρξε και ο έρωτας. Ο Φάνης είχε το μαγαζί στην Σέριφο τον Σεπτέμβριο, οπότε έκλεισε και αυτό… Κάπως έγιναν έτσι τα πράγματα για να παρθεί αυτή η απόφαση και να με φέρει εκεί που έλεγα χρόνια… Έλα όμως που δεν είχα ιδέα πως λειτουργεί αυτό. Το αγόρι μου έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση, να κάνω αυτό που έλεγα χρόνια. Λίγο αργότερα είπε στο βίντεο την εξής ατάκα: Η μεγάλη μου νίκη είναι ότι μετά από τόση έκθεση είπα Ναι, μπορώ να ζήσω και χωρίς την τηλεόραση για 1 ή 2 χρόνια και δεν θα χρειάζεται να εκτίθεμαι, να κάνω μια δουλειά για να την κάνω», εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

«Δεν ήξερα πώς λειτουργεί μια επιχείρηση, πόσα πράγματα κρύβονται από πίσω, πόσα πράγματα πρέπει να οργανωθούν από τον Οκτώβρη για να ανοίξει κάτι τον Μάιο. Δεν υπήρχε προσωπικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις πλέον ανθρώπους. Είχε δημιουργηθεί όμως μια ομάδα, ένας πυρήνας από συνεργάτες που είχαμε. Θα σας πω ότι το αγόρι μου έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση, στο να καταφέρω αυτό που έλεγα χρόνια να πω “το έχουμε, πάμε να δούμε τι σημαίνει αυτό”. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου και έρχεται η είδηση ότι ο Ζαμπέτας, δηλαδή η παράστασή μας, θα πάει περιοδεία. Ήταν νομίζω Γενάρης. Εμείς είχαμε ήδη κανονίσει και έναν γάμο, οπότε αντιλαμβάνεστε και πάλι έπεσαν όλοι μαζί. Αλλά και πάλι είπα όχι. Εμένα η προτεραιότητά μου είναι το ξενοδοχείο και μετά θα κάνω όλα τα άλλα που έχω άλλα πέντε, έξι, δεκαπέντε, σαράντα τρία όνειρα.

Την άλλη μια νίκη μου θεωρώ ότι είναι ότι μετά από τόση έκθεση είπα “ναι, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό για ένα χρόνο ή για δύο χρόνια” και δε θα χρειάζεται να εκτίθεμαι ή να κάνω μια δουλειά απλά για να την κάνω ή να μπαίνω σε μια αρένα που δεν μου άρεσε απλά για να μπω και λοιπά. Οπότε είχα διάφορες μικρές νίκες ψυχολογικά και ανθρώπινα μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ότι είμαι και έγκυος. Φυσικά με πολύ χαρά. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι μέσα σε όλες τις αλλαγές, την περιοδεία που ερχόταν, ένα νέο ξεκίνημα – στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου αλλά και με το αγόρι μου πια, που έγινε τρομερός σύμμαχος σε όλο αυτό για την επιχείρησή μας, έσκασε και αυτό, το οποίο δεν ήξερα τι θα μου φέρει», δήλωσε ακόμα η Δανάη Μπάρκα.

«Έρχεται και Αύγουστος, ο οποίος ήταν πραγματικά ένας μήνας δύσκολος. Με κάποια θέματα υγείας, όχι δικά μου, αλλά θέματα που μας έκαναν να είμαστε στο νοσοκομείο, μετά με θέματα άλλων δικών μας ανθρώπων σημαντικά. Και εν τέλει φτάνω μέχρι εδώ για να σας πω ότι παιδιά τα καταφέραμε. Σημαίνει ότι με τα πάνω, με τα κάτω, με τις τεράστιες αλλαγές που είχε η ζωή μας, εμένα που φοβόμουν λίγο πώς θα το πάρει ο οργανισμός μου, γιατί δεν είμαι ρομπότ. Όταν έχεις συνηθίσει να σου έρχεται το μπράβο με άλλο τρόπο και ξαφνικά το μπράβο σου έρχεται ή από τον εαυτό σου ή από μια καθημερινότητα διαφορετική, από ένα πελάτη, τέλος πάντων, από μία επιτυχία της επιχείρησης, είναι εντελώς διαφορετικό», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

«Αυτό δε σημαίνει ότι αφήνω μια δουλειά που είναι το όνειρό μου. Από 15 χρονών θέλω να είμαι ηθοποιός, να τραγουδάω. Αυτό σημαίνει όμως ότι το να κάνω έναν χρόνο ή έναν χειμώνα ή δύο ή τρεις ή πέντε ή όσους έχει ο καθένας ανάγκη και έχει την τύχη και την ευλογία να μπορεί να το κάνει και να έχει είτε μία επιχείρηση είτε οικογένεια είτε ένα αγόρι ή έναν σύμμαχο που στηρίζονται σε όλο αυτό και λέει “ναι, πάμε, θα τα καταφέρουμε”. Ήταν ένα καλοκαίρι αποκαλυπτικό.

Νιώθω ότι είμαι άλλος άνθρωπος. Πολύ χαρούμενος άνθρωπος, αλλά άλλος. Θέλω και μπορώ να επικοινωνήσω κάποια πράγματα και να μοιραστώ και να στείλω ένα άλλο μήνυμα. Γενικά όμως ήθελα μέσα σε όλα αυτά που λέμε να σας τονίσω, είτε είστε στην ίδια ηλικία με εμένα, είτε είστε σε ένα γραφείο αυτή τη στιγμή που βαριέστε και πλήττεται οπουδήποτε, από εμπειρία αυτά θα σας πω, πως οι προκλήσεις που έρχονται στη ζωή μας για κάποιο λόγο έρχονται. Είναι πολύ λογικό και κανονικό να πέσεις, να κλάψεις, να θυμώσεις, να ξεσπάσεις, να έχεις νεύρα, να έχεις μια κακή μέρα.

@danaibarka__ Σκέψεις και influence σ’ένα διαφορετικό κομμάτι —— Για σένα που μπορεί να φοβάσαι να τολμήσεις ——- #today ♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka

Αλλά είναι και πάρα πολύ λυτρωτικό και πάρα πολύ ωραίο να ξέρεις όταν κάνεις τον απολογισμό σου, ακόμα και όταν δεν το παραδέχεσαι στους άλλους για να μη σε πουν ψώνιο ή αλαζόνα ή οτιδήποτε, όταν κοιτάς έτσι τον εαυτό σου στον καθρέφτη ότι έχεις προσπαθήσει, έχεις παλέψει και έχεις καταφέρει πράγματα τα οποία έναν χρόνο πριν αν σ’ τα έλεγαν δε θα έλεγες ότι θα τα κάνεις», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Υπήρξαν κάποια θέματα υγείας, όχι δικά μου, αλλά μας έκαναν να είμαστε στο νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γεροντιδάκης – Παπαδημητρίου: Το AI τους «πάντρεψε» και η φωτογραφία που έγινε viral

Πρεμιέρα έκανε η σειρά «Κρίνο & Αγκάθι», με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και την Αναστασία Παντούση να βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορίας. Λίγο πριν από την πρώτη προβολή, ωστόσο, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποφάσισε να... αλλάξει το σενάριο με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο. Γεροντιδάκης: «Με την Ντορέττα ταιριάξαμε κυρίως στο κομμάτι της ηρεμίας, της πραγματικής απόλαυσης» Με

Θεοδωράκη για Χατζιδάκι: «Είναι τεράστια βλακεία να απαγορεύσει τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη αναφέρθηκε σε προσωπικές στιγμές που έχει κρατήσει από τον πατέρα της, μεταφέροντας στο κοινό αναμνήσεις αλλά και συμβουλές που της είχε δώσει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν συμφωνώ καθόλου με την πρακτική του αδερφού μου» Παράλληλα, η Μαργαρίτα

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Γιώργο Χατζιδάκι: «Τεράστια βλακεία του η απαγόρευση, δεν τον γνωρίζω ούτε θέλω να τον γνωρίσω»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη συνάντησε η Φανή Πλατσατούρα για τις ανάγκες της εκπομπής “Στούντιο 4”. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη μοιράζεται αναμνήσεις και συμβουλές του πατέρα της, ενώ απαντά ανοιχτά για την πρόσφατη απαγόρευση του Γιώργου Χατζιδάκι προς τον Μανώλη Μητσιά να ερμηνεύσει τραγούδια του πατέρα του

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για Κάμπινγκ: «Αγαπώ και αγκαλιάζω τη Μαριάννα, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να επιβιώσει»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2026, καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για μια συνέντευξη – συζήτηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη νέα σειρά του Mega, Κάμπινγκ, στην οποία

Γιατί οι πρώην μας έρχονται στον ύπνο μας; Η επιστήμη εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας

Ένα μήνυμα που δεν απαντήθηκε ποτέ. Ένα τραγούδι που παίζει τυχαία στο ραδιόφωνο. Μια γνώριμη μυρωδιά στον δρόμο. Και ξαφνικά, το βράδυ, εκείνος ή εκείνη εμφανίζεται στο όνειρό μας. Ο πρώην σύντροφος. Το ξύπνημα συχνά συνοδεύεται από ένα μικρό σοκ: «Γιατί τον/την είδα;», «Μήπως σημαίνει κάτι;», «Μήπως τελικά δεν έχω προχωρήσει;». Η επιστήμη, όμως, λέει

Συγκινεί ο Νίκος Μωραΐτης – «Άλλαξε ο κόσμος μέσα σε ένα βράδυ… γκρεμίστηκε ο πύργος»

Μια ιδιαίτερα προσωπική συζήτηση είχε ο Νίκος Μωραΐτης στην εκπομπή «Studio στις 3», όπου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου. Ο γνωστός στιχουργός έκανε μια αναδρομή σε δύσκολες στιγμές της ζωής του, μιλώντας για τις απώλειες που τον έχουν επηρεάσει βαθιά. Νίκος Μωραΐτης: Το σπαρακτικό αντίο στη μητέρα του και η σιωπή του πένθους

Χρηστίδου: Πέρασα εγκυμοσύνες,δυσκολίες,αυξομειώσεις βάρους,ωρίμασα-Σήμερα νιώθω πιο όμορφα από ποτέ

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με την εικόνα, την αυτοπεποίθηση και τα όρια ανάμεσα στην προσωπική και τη δημόσια ζωή. Με αφορμή την πολυετή πορεία της στην τηλεόραση, αναφέρεται στις αλλαγές που έχει βιώσει με τα χρόνια και στον τρόπο με τον οποίο βλέπει σήμερα τον εαυτό της.

Χέιντεν Πανετιέρ: Νέα στοιχεία για τον θάνατό της, τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Χέιντεν Πανετιέρ: Νέα στοιχεία για τον θάνατό της, τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση Χέιντεν Πανετιέρ: Νέα στοιχεία για τον θάνατό της, τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση Η ηθοποιός πέθανε από τις τοξικές επιδράσεις της φαιντανύλης και άλλων ουσιών Νέα στοιχεία για τον αιφνίδιο θάνατο της Χέιντεν Πανετιέρ από υπερβολική δόση ναρκωτικών έρχονται στο φως μέσα

Τζέσι Άιζενμπεργκ: Παλιά είχα πολύ αρνητική άποψη για την υποκριτική, πίστευα ότι είναι γελοία δουλειά

Για χρόνια ο Τζέσι Άιζενμπεργκ έβλεπε με ιδιαίτερα αρνητικό μάτι την υποκριτική, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, πίστευε ότι επρόκειτο για μια «γελοία δουλειά», ενώ θεωρούσε επίσης τους  ηθοποιούς υπερβολικά καλοπληρωμένους και ματαιόδοξους. Μια εμπειρία σε γυρίσματα όμως άλλαξε ριζικά την άποψή του. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, όπου παρουσιάζεται η

Κατερίνα Καραβάτου: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πάθει ατύχημα» – Η τηλεφωνική απάτη και το σοκ που ακολούθησε

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι η μητέρα της είχε δεχτεί τηλεφώνημα από επιτήδειους, οι οποίοι προσπάθησαν να την πανικοβάλουν λέγοντάς της πως η κόρη της είχε πάθει ατύχημα στον δρόμο. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, με αφορμή τη

Κατερίνα Καραβάτου: «Απατεώνες είχαν πει στη μητέρα μου ότι είχα πάθει ένα ατύχημα στον δρόμο»

Μία προσωπική εξομολόγηση μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει με τον Χρήστο Φερεντίνο στην ΕΡΤ1 αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια την Τετάρτη (23.09.2026) μετέδωσε μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο ένα θέμα που αφορούσε τους τρόπους που απατεώνες ξεγελούν τηλεφωνικά τους πολίτες και τους αποσπούν χρήματα. Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε στον «αέρα» του

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα οστά του αγαπημένου του σκύλου θα μεταφερθούν στον οικογενειακό τάφο

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη φέρεται να έχει αποφασίσει τη μεταφορά των οστών της Αρίθα, της σκυλίτσας που συντρόφευε τον τραγουδιστή για περίπου δέκα χρόνια, από τον κήπο της κατοικίας του στη Βούλα στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια. Το μαύρο σνάουζερ, που έζησε δίπλα στον τραγουδιστή