Τα μυστικά για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί με βάση το ζώδιο του

Date:

Ποιο είναι το ζώδιο του αγαπημένου σου, να σου πούμε μυστικά και συμβουλές για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να τον κρατήσεις κοντά σου;

Το ζώδιο κάποιου πολλές φορές μας δείχνει πτυχές του χαρακτήρα που ίσως να μην έχουμε αντιληφθεί.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι από τα ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα. Έτσι αν θες να τον κάνεις να σε ερωτευτεί παράφορα δείξε όλη σου την ενέργεια και μοιράσου εμπειρίες μαζί του. Κράτα το ενδιαφέρον του ζωντανό, άφησε τη μιζέρια και δείξε του πως ξέρεις να διασκεδάζεις αλλά ότι είσαι δραστήρια και με φιλοδοξίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Τη μελλοντική μητέρα των παιδιών τους ψάχνουν οι Ταύροι. Έτσι αν θέλεις να τον κάνεις δικό σου και να τον κρατήσεις για πάντα, δείξε την πιο ρομαντική, και συνεσταλμένη πλευρά του εαυτού σου. Αγαπά το σπίτι και του αρέσει να του δείχνεις τη φροντίδα σου με περιποίηση και χάδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις ερωτευτεί Δίδυμο και θέλεις να τον κάνεις δικό σου; Τότε μη διστάσεις να του δείξεις ότι είσαι μία δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα που… κινδυνεύει να χάσει αν δεν δείξει το απαραίτητο ενδιαφέρον. Θα κολλήσει μαζί σου και θα κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του εάν δει πως δεν είσαι δεδομένη και πως χρειάζεται να προσπαθήσει για να σε έχει δίπλα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος, είναι πιο απλός… Θέλει να του δείχνεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα με κάθε ευκαιρία και πως τον χρειάζεσαι δίπλα σου. Κάνε τον να σε αγαπήσει πραγματικά, με το να γίνεις η καλύτερή του φίλη, η ερωτική του σύντροφός και γέμισέ τον αγάπη και φροντίδα.

ΛΕΩΝ
Τα Λιοντάρια έχουν τη χάρη να θέλουν να μονοπωλούν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον σου. Έτσι μπορείς να τον κάνεις δικό σου και να κρατήσεις δυνατή τη φλόγα του έρωτα, αν προσπαθείς να είσαι η ιδανική σύντροφος για εκείνον, δηλαδή να τον έχεις ως απόλυτη προτεραιότητα χωρίς όμως να χάσεις τον εαυτό, τις συνήθειες και τη δυναμική σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι συνήθως πιο ήπιων τόνων. Δεν προτιμά τα παιχνίδια και θέλεις ειλικρίνεια και ασφάλεια στις σχέσεις του. Αν κινείσαι με λογική και σύνεση, έχεις είσαι πρακτική και διαχειρίζεσαι καλά τα οικονομικά σου, είναι πολύ εύκολο να τον κερδίσεις μια για πάντα, καθώς του παρέχεις την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεται για να επενδύσει στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Ο αναποφάσιστος Ζυγός, θα ερωτευτεί βαθιά μία ανεξάρτητη γυναίκα που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες όταν εκείνος δυσκολεύεται. Στάσου στο πλευρό του τις δύσκολες στιγμές, γίνε μητέρα, φίλη και ερωμένη του και κράτα τον για πάντα. Το χιούμορ και η προσεγμένη εμφάνιση θα σου δώσουν μπόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός ερωτεύεται μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Με μικρά πράγματα που του δείχνεις πως έχει το ενδιαφέρον και τη φροντίδα σου, θα τον κερδίσεις σίγουρα. Βέβαια για να παραμείνει ερωτευμένος, θέλει να έχει την εντύπωση πως δεν σε έχει κατακτήσει ποτέ 100%. Είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια και μετρά πολύ για εκείνον το να έχετε μία καλή ερωτική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να ακουστεί απλό ως συμβουλή για να κατακτήσεις και να κάνεις δικό σου έναν Τοξότη, όμως θέλει απλά να είσαι ο εαυτός σου. Ειλικρινής, με ουσιαστική επικοινωνία και για να καταφέρεις να τον κάνεις να σου ανοιχτεί απόλυτα… πρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο από τα βάθη της καρδιάς σου. Δεν μπορεί την καταπίεση και θέλει να συνεχίσει να έχει τη ζωή και τους φίλους του όταν βρίσκεται σε μία σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως θέλει ένα βασικό στοιχείο για να τον κάνεις μια για πάντα δικό σου. Να τον φροντίζεις και να του δείχνεις πόσο τον αγαπάς και πόσο εκτιμάς όλα όσα κάνει. Θα τον έχεις κερδίσει όταν θα τον κάνεις να καταλάβει πως μπορεί να βασιστεί πάνω σου. Θέλει δίπλα του μία προσωπικότητα που να έχει τη δική της ζωή. Καριέρα και να μην είναι προσκολλημένη πάνω του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος έχει μία τρέλα που είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Κάνε τον να σε ερωτευτεί παράφορα, στηρίζοντας τα όνειρά του, όσο άπιαστα και να είναι και παρακίνησέ τον να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Η δέσμευση με την κλισέ έννοια του όρου τον τρομάζει… Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του ζώντας τη στιγμή και το τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ρομαντικός Ιχθύς είναι ευαίσθητος και πολύ δεμένος με την οικογένειά του. Κέρδισέ τον με την ευγένεια, τον ρομαντισμό σου. Δεν μπορεί καθόλου τη γκρίνια η φαντασία στις πιο προσωπικές στιγμές θα δώσουν ένα σαφές προβάδισμα στο να κλέψεις την καρδιά του και αν είσαι από τη φύση σου θετικός άνθρωπος θα τον κατακτήσεις σίγουρα και θα τον κάνεις δικό σου.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ η πιο αγενής ηθοποιός του Hollywood; Η αποκάλυψη Ελληνίδας που έγινε viral

Το ότι η Τζένιφερ Λόπεζ είναι αγενής το γνωρίζαμε, το ότι η αγένειά της δεν έχει όρια, είναι κάτι καινούριο.

Κόρα Καρβούνη: «Εγώ μιλάω. Πάντα αυτό έκανα. Ό,τι με ενοχλεί το λέω»

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο και για το πώς τις αποφεύγει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κόρα Καρβούνη. Μίλησες κι εσύ για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο. Μα όλοι έχουν υποστεί. Όταν ήμουν εγώ στη σχολή, υπήρχε αυτή η νοοτροπία ότι το θέατρο είναι κάτι πολύ σκληρό και ότι ακολουθούμε μια αυθεντία, κάτι

Γιώργος Γρηγοριάδης: Η Χριστίνα ήταν το 13ο παιδί του σωλήνα παγκοσμίως και η Εκκλησία αντιδρούσε

Την Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ, για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Μιλώντας στην Τζένη Θεωνά ο Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρθηκε με τρυφερότητα για τη μακρόχρονη σχέση με τη σύζυγό του, Χριστίνα, εξηγώντας, παράλληλα, γιατί η γέννησή της αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός για τη χώρα μας. Πιο

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Χρήστο Δάντη: Ο γάμος θα είναι πάρα πολύ κλειστός

Η πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε με μονόπετρο σε εκπομπή, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει εάν ο τραγουδιστής της έκανε πρόταση γάμου

Ραμόνα Βλαντή για Eurovision: Λυπάμαι πάρα πολύ που αυτή η ομάδα πληρώθηκε για αυτό το αποτέλεσμα – Ήταν τραγικό όλο

Η Ραμόνα Βλαντή δεν είχε και τα καλύτερα λόγια να πει για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision και τις στυλιστικές επιλογές της. Η πρώην νικήτρια του «My Style Rocks» έδωσε την άποψή της για τη φετινή εκπρόσωπο στον μουσικό διαγωνισμό, λέγοντας ότι τόσο η αισθητική του βίντεο-κλιπ του τραγουδιού, όσο και του ρούχου

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Στέφανο Κασσελάκη: Οι απόψεις του είναι λίγο… της σχολής Τραμπ

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής εκφράστηκε με αιχμηρό τρόπο για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλώντας στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος, εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «ο Κασσελάκης είναι μέσα στο τοπ 5 των σκετς

Survivor 2024: Η αναταραχή που προκάλεσε η αλλαγή μπαντάνας της Δώρας και ο πρώτος του τάκου – Δείτε βίντεο

Η Δώρα Νικολή μπορεί να έχει ακόμα μια ευκαιρία να μονομαχήσει για την παραμονή της στο Survivor 2024, όμως η αλλαγή μπαντάνας έδειξε να την επηρεάζει και πλέον να την έχει φέρει απέναντι στην πρώην ομάδα της. Μάλιστα ο πρώτος μονομάχος για την 20η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ προέκυψε από την νέα ομάδα

Survivor: Δίχως περιθώρια πολλά τον πέταξαν στην πυρά τον υποψηφιοτήτων

Δευτέρα, 20.5.2024, 00:45 Zappit@ZAPPIT_ Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor; Για πολλοστή φορά στο φετινό Survivor, το βράδυ της Κυριακής, οι εναπομείναντες παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας συνάντησαν στο συμβούλιο του νησιού τον Γιώργο Λιανό. Εκεί δηλαδή όπου ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίβωσης του ΣΚΑΪ θα ανακοίνωνε στο τέλος του νέου

Μαίρη Βιδάλη για metoo: “Τον ήξερα από παιδί και πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ, πικράθηκα, δάκρυσα”

"Είπα "γιατί;". Άλλο να ξέρεις μια ιδιαιτερότητα του άλλου και άλλο να ακούσεις τέρατα" διευκρινίζει η Μαίρη Βιδάλη.

Μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Τζέσικα Μπίελ – «Έφερα πίσω το γ… καρέ»

Θρίλερ στο Ιράν με τη συντριβή του ελικοπτέρου του προέδρου Ραϊσί – Ο «μοιραίος επιβάτης» και οι προσευχές του Χαμενεΐ Μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Τζέσικα Μπίελ – «Έφερα πίσω το γ… καρέ» Μεντιλίμπαρ για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ: Μας βοήθησαν οι αλλαγές και τώρα ο τελικός του Conference League Survivor:

Δημήτρης Σταρόβας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του – Ξεκίνησε λογοθεραπεία

Ο Δημήτρης Σταρόβας βελτιώνεται αργά και σταθερά ενώ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις