Δέσποινα Βανδή: Η μεγάλη συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και οι φήμες για παρουσίαση του «The Voice»

Date:

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Δύο από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Δέσποινα Βανδή και η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μοιραστούν τη σκηνή του NOX, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Παρότι οι δύο τραγουδίστριες ακολουθούν εδώ και δεκαετίες παράλληλες και ιδιαίτερα επιτυχημένες πορείες στο ελληνικό τραγούδι, μέχρι σήμερα δεν είχαν συνεργαστεί σε κοινό σχήμα. Γι’ αυτό και η συνύπαρξή τους αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες της νέας σεζόν.

Δέσποινα Βανδή - Νατάσα Θεοδωρίδου

Το κοινό βίντεο με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας

Η συνεργασία τους ανακοινώθηκε μέσα από ένα κοινό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις δύο τραγουδίστριες να ερμηνεύουν τραγούδια η μία της άλλης και να δείχνουν από την πρώτη στιγμή τη διάθεσή τους να απολαύσουν αυτή τη συνύπαρξη.

Η Δέσποινα Βανδή έκλεισε το βίντεο λέγοντας με χαμόγελο «Ωραία θα περάσουμε», δίνοντας τον τόνο για όσα σχεδιάζουν.

Η εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή και το «πρόγευμα» της μεγάλης συνεργασίας τους

Δέσποινα Βανδή - Νατάσα Θεοδωρίδου

Λίγες ημέρες αργότερα, το κοινό είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τη συνεργασία τους. Η Δέσποινα Βανδή παρακολούθησε τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο θέατρο Άλσος και, όταν προσκλήθηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί της. Μεταξύ άλλων, ακούστηκαν επιτυχίες όπως τα «Στα ’δωσα όλα», «Κοριτσάκι σου», «Λάθος άνθρωπος», «Γυρίσματα» και «Αδιέξοδο».

Η υποδοχή των θεατών ήταν θερμή, ενώ οι δύο ερμηνεύτριες δεν περιορίστηκαν μόνο στα τραγούδια, αλλά αντάλλαξαν πειράγματα και αστείες ατάκες. Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα έκανε λόγο για «girls power», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένωση γυναικών, girls power! Η νύχτα έχει γίνει λίγο ανδροκρατούμενη με μερικές εξαιρέσεις. Ξέρω εγώ τι σου λέω! Είναι πολύ ωραίο που θα συνυπάρξουμε για πρώτη φορά».

Παρότι ξεκίνησαν την καριέρα τους σχεδόν την ίδια περίοδο και έχουν κοινό σημείο αναφοράς τη Θεσσαλονίκη, η Δέσποινα Βανδή και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουν βρεθεί ποτέ μαζί στο ίδιο νυχτερινό σχήμα.

Η συνεργασία τους στο NOX φέρνει στην ίδια σκηνή δύο ξεχωριστές μουσικές διαδρομές και ένα πλούσιο ρεπερτόριο επιτυχιών, ενώ η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο Άλσος έδειξε ότι η χημεία και το χιούμορ τους θα έχουν σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα.

Οι φήμες για επιστροφή της Δέσποινας Βανδή στην τηλεόραση

Την ίδια ώρα έντονες φήμες θέλουν την Δέσποινα Βανδή να επιστρέφει στην τηλεόραση τον Σεπτέμβριο παρουσιάζοντας το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ «The Voice». Mετά την απόφαση του Γιώργου Καπουτζίδη να απέχει από την παρουσίαση του σόου, όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια αποτελεί ένα από τα επικρατέστερα πρόσωπα για τη θέση του παρουσιαστή.

Μάλιστα, ορισμένοι εκτιμούν ότι η θετική ανταπόκριση που είχε η επιλογή του Σάκη Ρουβά για την παρουσίαση του φετινού «Your Face Sounds Familiar» ενίσχυσε την ιδέα να δοκιμαστεί ακόμη ένα μεγάλο όνομα του τραγουδιού σε ρόλο παρουσιαστή.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Καρκίνος στο πεπτικό: Τι είναι η ηλεκτροπόρωση και τι προσφέρει, σύμφωνα με γιατρό του «Αγίου Σάββα»

Πώς επηρεάζει την ποιότητα ζωής, τι δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία για το προσδόκιμο επιβιώσεως. Περισσότερες θεραπευτικές επιλογές έχουν πλέον οι πάσχοντες από ανεγχείρητους καρκίνους του ανώτερου και του κατώτερου πεπτικού συστήματος, αφού την τελευταία διετία εφαρμόζεται και στη χώρα μας η ηλεκτροπόρωση. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με τις θεραπείες πρώτης γραμμής. Μπορεί να

Iνδικό κάρι με καλαμάρι ροδέλες

Συστατικά 1 κιλό καλαμάρι σε ροδέλες, 1 κουταλάκι κόλιανδρο σε σπόρους, 10 κόκκους μαύρου πιπεριού, 1 κοφτό κουταλάκι κύμινο, 1 κουταλάκι κουρκουμά ή αλλιώς κιτρινόριζα (Turmeric), 1 κουταλάκι κίτρινο κάρι σε σκόνη, 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες, 1 κονσέρβα (397γρ.) κρέμα καρύδας (Coconut Cream), 4 κουταλιές ελαιόλαδο, λίγο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο, (για το γαρνίρισμα)

Salmorejo (Κρύα σούπα από την Κόρδοβα της Ανδαλουσίας)

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) 1 κιλό ώριμες ντομάτες 200 γρ. μπαγιάτικο λευκό ψωμί, χωρίς την κόρα 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι από σέρι Αλάτι Για το σερβίρισμα: 2 βραστά αυγά, ψιλοκομμένα 80 γρ. jamón ή προσούτο, ψιλοκομμένο Λίγες σταγόνες εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χαράζουμε τις ντομάτες σταυρωτά και

Παίκτης του Xbox κέρδισε δικαστικά τη Microsoft για την ψηφιακή του βιβλιοθήκη

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Σε μια εποχή που η συζήτηση γύρω από την ιδιοκτησία των ψηφιακών παιχνιδιών γίνεται όλο και πιο έντονη, μια δικαστική νίκη ενός Βραζιλιάνου παίκτη απέναντι στη Microsoft δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η σχέση μας με τις ψηφιακές μας συλλογές. Ο χρήστης, γνωστός στα social media ως Ordo_Liberal

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Είµαι πολύ ευτυχισµένη και τυχερή, γιατί βρήκα έναν άνθρωπο τόσο ταιριαστό µε µένα»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του κόσμου, την οικογένειά της κλπ… Σε ερώτηση για το αν έχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο, η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε: «Τα όνειρά µου είναι απλά. Να έχουν

Τα καλύτερα σνακ για διαβήτη – Έξυπνες και νόστιμες επιλογές που δεν αυξάνουν το σάκχαρο

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Ένα νόστιμο σνακ στο γραφείο μπορεί να σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για τη συνέχεια. Όταν όμως αντιμετωπίζετε υψηλό σάκχαρο (προδιαβήτη) ή διαβήτη τύπου 2, η επιλογή ενός εύκολου σνακ μπορεί να μοιάζει δύσκολη. Σύμφωνα με διατροφολόγους σε αυτές τις περιπτώσεις ένα υγιεινό σνακ πρέπει

ΠΟΥ: Νέα πλατφόρμα για την παρακολούθηση των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων

Θα καταγράφονται τα κρούσματα των πιο συχνών ΣΜΝ, για να γίνεται καλύτερη ενημέρωση και επιτήρηση. Μία νέα βάση δεδομένων στην οποία θα καταγράφονται τα πιο συχνά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) δημιούργησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), με την ελπίδα ότι θα αυξηθούν οι γνώσεις για τη διασπορά τους, ειδικά στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε με το αντηλιακό – Μύθοι και αλήθειες σύμφωνα με ειδικούς

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Το αντηλιακό αποτελεί βασικό σύμμαχο για την προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία, όμως γύρω από τη χρήση του εξακολουθούν να κυκλοφορούν πολλοί μύθοι. Πότε πρέπει πραγματικά να το χρησιμοποιείτε; Αρκεί από μόνο του για να σας προστατεύσει; Και μπορεί η καθημερινή χρήση του να

Κλέλια Ανδριολάτου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία με κατακόρυφο δίπλα σε πισίνα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κλέλια Ανδριολάτου, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές χαλάρωσης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη νέα της ανάρτηση δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με φόντο τον ήλιο, την πισίνα και το καλοκαιρινό τοπίο, χωρίς

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία, ο Άρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο και συγκλόνισε

Δείτε την ανάρτηση που ανέβασε ο μουσικός στα social media

Ρένος Χαραλαμπίδης για την «Οδύσσεια» του Νόλαν: «Το πρόβλημα δεν είναι το χρώμα είναι ο ηλικιακός ρατσισμός της Ωραίας Ελένης»

Τον θόρυβο που έχει προκαλέσει η νέα χολιγουντιανή παραγωγή «Οδύσσεια» σχολίασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης μέσα από τα social media, θέλοντας να καταθέσει τη δική του οπτική γύρω από τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει. Την ώρα που μεγάλο μέρος της συζήτησης έχει επικεντρωθεί στην επιλογή της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει την «ωραία Ελένη», ο γνωστός δημιουργός

Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι του καλοκαιριού για τα παιδιά και πώς μπορούν να προληφθούν

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της ανεμελιάς για τα παιδιά, κρύβει όμως και κινδύνους που μπορούν να απειλήσουν ακόμη και τη ζωή τους, αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης. Πνιγμοί, θερμοπληξία, αφυδάτωση, γαστρεντερίτιδες, εξωτερική ωτίτιδα, τσιμπήματα με σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο