«Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Date:

«Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Μητριά ζητά βοήθεια: Πρόκειται για μία μητριά, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media. Η ίδια ζητά συμβουλές για να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του μνηστήρα της. Όλα αυτά γίνονται ενόψει της γέννησης της δικής της κόρης.







Η γυναίκα που φέρεται να είναι από τις ΗΠΑ. Ανέβασε την ανάρτησή της στο Instagram. Η γυναίκα έγραψε ότι είναι εφτά μηνών έγκυος. Ανέφερε πως περιμένει το κοριτσάκι της. Από εκεί και πέρα, ο μνηστήρας της είναι χήρος. Μάλιστα, η αείμνηστη σύζυγος πέθανε τη στιγμή της γέννησης της κόρης τους. Αναλυτικότερα:

Μητριά ζητά βοήθεια: Τι ανέφερε στην ανάρτησή της

Υπό τον τίτλο του θέματος της ανάρτησης “Θέλω ο μνηστήρας μου να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του” η γυναίκα ζητεί συμβουλές από τις μαμάδες. Αυτό, διότι είπε “ο μνηστήρας μου έχει μία τετράχρονη κόρη της οποίας η μητέρα πέθανε όταν αυτή γεννήθηκε. Αυτός τη μεγάλωσε εντελώς μόνος του από τότε που έχασε τη σύζυγό του. Τώρα έχω μπει στο σκηνικό και πρόκειται να παντρευτούμε το 2022. Επίσης, είμαι 7 μηνών έγκυος με το μικρό κοριτσάκι μας. Δεν είμαι ο τύπος της μητριάς και ξέρω ότι δεν θα φερθώ στην κόρη του με τον ίδιο τρόπο που θα φερθώ στο παιδί μας.

Να είμαι εντελώς ειλικρινής μου τη δίνει στα νεύρα” - η γυναίκα και προσθέτει: “Για αρχή, η μικρή μοιάζει με τη μητέρα της και το να την έχουμε διαρκώς μέσα στα πόδια μας θα θυμίζει διαρκώς στον μνηστήρα μου τη νεκρή γυναίκα του. Δευτερευόντως η μικρή είναι προσκολλημένη στον πατέρα της και φοβάμαι ότι θα πάρει τον δεσμό του με το δικό μας παιδί. Βασικά θέλω να πω στον αρραβωνιαστικό μου να την ξεφορτωθεί, μπορεί να ζήσει με τους παππούδες της ή να βρούμε μια καλή οικογένεια που θα θέλει να υιοθετήσει.







Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να πείσω τον αρραβωνιαστικό μου να την αφήσει να φύγει. Σας υπόσχομαι ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος, απλώς προσπαθώ να κοιτάξω το παιδί μου και να διασφαλίσω ότι θα έχει όλη την προσοχή του μπαμπά του χωρίς να έχω τη “μεγαλύτερη αδελφή” της να ανακατεύεται. Παρακαλώ βοηθήστε με!” ολοκληρώνει την ανάρτησή της η μητριά της 4χρονης.







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

25 χρόνια χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό – Η δημοσιογραφική δράση, οι βραβεύσεις και το συγγραφικό έργο

Το 1999 ο Φρέντυ Γερμανός σε ηλικία 66 ετών άφησε την τελευταία του πνοή από γενικευμένη κακοήθη νεοπλασία.

Ανοιξιάτικες βουτιές για Σαλαγκούδη

H δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη και ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι ερωτευμένοι και αχώριστοι. Οι διακοπές του Πάσχα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για εκείνους να ταξιδέψουν στη Χαλκιδική, απ' όπου η Ανθή έχει πολλές αναμνήσεις. Εκεί, ως παιδί, έχει περάσει τα περισσότερα καλοκαίρια της καθώς η οικογένειά της διατηρεί εξοχικό, το οποίο πάντα επισκέπτεται με χαρά.

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού

Δευτέρα, 20.5.2024, 20:31 Zappit@ZAPPIT_ Οι τρεις άνδρες έπαιξαν στα ίσα απέναντι στον "Αδέκαστο Επιθεωρητή", καταφέρνοντας να αποσπάσουν 8.700 ευρώ. Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές σκηνικό ήρθαν παίκτες και παρουσιάστρια στο σημερινό (20/5) επεισόδιο του The Chase. Οι τρεις άνδρες έπαιξαν στα ίσα απέναντι στον «Αδέκαστο Επιθεωρητή», καταφέρνοντας να αποσπάσουν 8.700 ευρώ. Ο Γιάννης, ο Βασίλης και

Συγκινεί ο Αναδιώτης στο gossip-tv: «Ο Τόμας δεν είναι πια μαζί μας αλλα ο Θεός τον έχει κοντά του»

Ήταν 17 Μαρτίου το 2013 όταν η είδηση του φρικτού τροχαίου που κόστισε τη ζωή του 25χρονου τότε, Τόμας Πρωτόπαπα, «πάγωσε» ολάκερη την Ελλάδα.

To παρασκήνιο της συμφωνίας Αλευρά – Ζερόμ για την παρουσίαση της Eurovision

Mετά το τέλος της πολυσυζητημένης φετινής διοργάνωσης της Eurovision, ο Θανάσης Αλευράς μιλά στη Realnews για το παρασκήνιο της συμφωνίας.

Όλοι εναντίον Λιάγκα, η Μαγγίρα σε άβολη θέση και οι τηλεοπτικοί «καταπέλτες» στο φουλ

Τώρα, αλήθεια, παρακολουθώντας τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, υπάρχει κάποιος που δυσκολεύεται να κατανοήσει τα νούμερα τηλεθέασης; Εγώ καθόλου. Και το λέω έχοντας δει αμέτρητες ώρες το τελευταίο διάστημα. Ούτε τα πρόσωπα είναι το πρόβλημα, ούτε οι πανελίστες, που συνιστούν τα εξιλαστήρια θύματα, ούτε τα φώτα και τα σκηνικά. Είναι οι σκαλέτες σε πολλές περιπτώσεις

Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»

«Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας», σχολιάζει η Λένα Ζευγαρά.

Η Demy ξεκαθαρίζει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα: “Δεν είμαι έγκυος, είναι πρήξιμο”

Δευτέρα, 20.5.2024, 21:06 Zappit@ZAPPIT_ "Πρέπει να υπάρχει ελευθερία μέσα από την Τέχνη, θα τραγουδάμε μόνο τραγουδάκια;". Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay’sTime έκανε η Demy. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ Χρήστος Λυσσέας, ρωτώντας τη μεταξύ άλλων για τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision, καθώς και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να

Άντζελα Γκερέκου: Ο Τόλης μου εμπιστεύτηκε να ολοκληρώσω εγώ την αυτοβιογραφία του

Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας στην Κέρκυρα όπου μίλησε για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας και του γάμου μας, 25 ολόκληρα χρόνια.

Μαρτίκας για Δάντη: Υπέπεσε σε λάθος για τα μάτια της πιο αντιπαθητικής παίκτριας που πέρασε από το Survivor

Καλύτερα ο Χρήστος Δάντης να μαζέψει λίγο την Ασημίνα, πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης