Φοιτήτρια ανάγκασε άντρα να κάνει σeξ μαζί της και τώρα είναι κατηγορούμενη στο δικαστήριο

Date:

Φοιτήτρια ανάγκασε άντρα να κάνει σeξ μαζί της και τώρα είναι κατηγορούμενη στο δικαστήριο

Μια φοιτήτρια εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενη ότι ανάγκασε έναν άντρα που γνώρισε μέσω Διαδικτύου να κάνει σεξ μαζί της. Η Imogen Brooke, η οποία ήταν «πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή» από το υποτιθέμενο θύμα της, έβαλε κάτω τον άνδρα και δεν δεχόταν το όχι για απάντηση, σύμφωνα με το δικαστήριο.







Η «πολύ μεθυσμένη» 30χρονη λέγεται ότι άρχισε να «καβαλάει» τον άνδρα, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να την αποφύγει καθώς ότι και αν έλεγε «έμπαινε από το ένα αυτί και έβγαινε από το άλλο». Μετά από 15 λεπτά, κατέβηκε από αυτόν, γύρισε και πήγε κατευθείαν για ύπνο, αφήνοντας τον κακοποιημένο άνδρα – ο οποίος δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους – ξαπλωμένο στο κρεβάτι, είπε το Δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας Ρόμπερτ Μπράιαν είπε: «Τον τράβηξε προς το μέρος της και είπε “καλά, μπορεί να λες όχι, αλλά ο π@@@ σου λέει ναι“. Ανέβηκε από πάνω του και του κατέβασε το μποξεράκι» είπε.

Ο άντρας είπε στους ανακριτές της αστυνομίας ότι είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή από αυτόν και δεν μπορούσε να την κουνήσει. «Ήθελα να σταματήσει» ισχυρίστηκε. «Σκέφτηκε ότι το να πει όχι θα ήταν αρκετό. Τελικά τελείωσε και απλά γύρισε και πήγε για ύπνο».







Από την πλευρά της η Brooke αρνείται την κατηγορία ότι προκάλεσε ένα άτομο σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Αυτό διαφέρει από την κατηγορία του βιασμού, για την οποία ο νομικός ορισμός είναι όταν ένα άτομο εισχωρεί σκόπιμα στον κόλπο, τον πρωκτό ή το στόμα του άλλου με πέος, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Οι ένορκοι είπαν πώς ήταν μια «λανθασμένη αντίληψη» ότι τα θύματα σεξουαλικών αδικημάτων είναι πάντα γυναίκες.

Ο εισαγγελέας Ρόμπερτ Μπράιαν είπε στο δικαστήριο: «Η Imogen Brooke προκάλεσε τον καταγγέλλοντα να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα… όταν εκείνος δεν συναίνεσε η γυναίκα δεν το πίστευε. «Στη δημόσια εικόνα, ένας σεξουαλικός δράστης είναι άνδρας και το θύμα μιας σεξουαλικής επίθεσης είναι γυναίκα. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη. Οι παρανοήσεις είναι ακριβώς αυτό – είναι λανθασμένες απόψεις.

«Αυτό το δικαστήριο, σε εύθετο χρόνο, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διαφορετική λέξη, αυτή η λέξη είναι στερεότυπο. μια ευρέως διαδεδομένη αλλά σταθερή και υπεραπλουστευμένη εικόνα ή ιδέα ενός συγκεκριμένου τύπου ατόμου ή πράγματος.

«Το ότι διεγείρεσαι σωματικά δεν σημαίνει ότι το θέλεις»

Ο Εισαγγελέας σε σχέση με σεξουαλικά θέματα ανέφερε ένα παράδειγμα για να αποδείξει ότι ο βιασμός δεν έχει να κάνει με την πρόκληση από όποιον και αν προέρχεται. Συγκεκριμένα είπε: «η κοντή φούστα που φοράει μια γυναίκα, είναι δίκαιο να πούμε ότι προκαλεί; ή βιασμός είναι μόνο αν η γυναίκα είναι καλυμμένη με μώλωπες;. Ένας άνδρας με πέος σε στύση – την πρωινή στύση, συμβαίνει επειδή οι άνδρες διεγείρονται σεξουαλικά;» διερωτήθηκε.

«Τα στερεότυπα δεν έχουν θέση στο ποινικό δικαστήριο. Αυτή η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί βάσει ποινικών αποδεικτικών στοιχείων και όχι βάσει στερεοτύπων» τόνισε. «Η σωματική διέγερση είναι εντελώς ξεχωριστή από τη συναίνεση. Τα δύο μπορεί να συνυπάρξουν, αλλά μπορεί και όχι» σημείωσε ο Εισαγγελέας.

Το δικαστήριο άκουσε ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών και ότι η Brook ήταν «πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή» από το υποτιθέμενο θύμα της. Στους ενόρκους είπαν ότι η υποτιθέμενη επίθεση συνέβη στο σπίτι της στο Σαουθάμπτον, στο Χαντς. Ο Μπράιαν συνέχισε: «Μετά από μερικά ποτά πήγαν για ύπνο, όπου αυτό που ήθελε ήταν να κοιμηθεί. Η φοιτήτρια ήθελε να κάνει σεξ και του τραβούσε το χέρι και την πλάτη του».

Στην αστυνομία ο άντρας είπε ότι είχε στύση, αλλά δεν ήθελε να έχει.

«Ήταν από πάνω του και τον καβάλησε ακουμπώντας στους ώμους του. Δεν τελείωσε με την εκσπερμάτισή του, αλλά όταν έχασε την στύση του και εκείνη τον παράτησε» είπε και πρόσθεσε «ένιωθε ξαναμμένη και ήθελε να κάνει σεξ. Όταν έκανε ό,τι έκανε, είπε ότι απλώς τα παράτησε καθώς δεν ήθελε να τον ακούσει».

Ο Μπράιαν είπε στο δικαστήριο ότι η 30χρονη αρνήθηκε την κατηγορία καθώς «έχει συνείδηση ​​του βάρους της» . Επίσης, δεν θυμάται να συνέβη το περιστατικό.

Ο Δικαστής πρόσθεσε: «Η συγκατάθεση εμφανίζεται στην κατηγορία, καθώς το “θύμα” ήταν κατηγορηματικός ότι όχι μόνο είχε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι κατηγορηματικός ότι ήταν από πάνω κατά τη διάρκεια της πράξης. «Η Brook ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε και δεν συνέβη. «Με τη σεξουαλική τοποθέτηση στο προσκήνιο του μυαλού σας, εάν τα έχει επινοήσει όλα αυτά – γιατί ένας άντρας να κάνει έναν ισχυρισμό που γνωρίζει ότι θα ήταν απίθανος όπως η μοναδική θέση που ήξερε ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν;» Ο κ. Bryan περιέγραψε τον καταγγέλλοντα ως «μη επιτηδευμένο» και «αφελή» σε σεξουαλικά θέματα, προτού η συνέντευξή του με την αστυνομία φτάσει στο Δικαστήριο. Σε αυτό είπε πως: «Ήταν πολύ μεθυσμένη και έλεγε ότι είχε διάθεση. Ήταν αναμμένη και ήθελε να [κάνει σεξ] και επειδή δεν ήθελα εκείνη συνέχισε να μου τραβάει το χέρι. «Είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή από εμένα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. «Δεν μπορώ να την κουνηθώ όταν είναι από πάνω γιατί είναι πολύ πιο βαριά από εμένα. Έχει περίπου το διπλάσιο βάρος του σώματός μου – επομένως δεν μπορούσα να κουνηθώ. «Ήθελα να τελειώσει. Απλώς τα παράτησα γιατί δεν επρόκειτο να με ακούσει.

«Ένιωσα σαν να συνεχίστηκε για αιώνες, αλλά μάλλον όχι περισσότερο από 15 λεπτά. Ένιωσα ότι ήταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – δεν τελειώνει ποτέ. «Ένιωσα παραβιασμένος. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβη. Την επόμενη μέρα δεν θυμόταν τι είχε συμβεί. Παρατήρησε ότι ήμουν απόμακρος μαζί της, αλλά δεν ήξερε γιατί. Με έκανε να λυπάμαι που το άφησα να συμβεί με αυτόν τον τρόπο» σημείωσε. Η φοιτήτρια αρνείται την κατηγορία ότι προκάλεσε ένα άτομο σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Η υπόθεση συνεχίζεται.







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Jonathan Lipnicki: Πώς είναι σήμερα ο μπόμπιρας από την ταινία «Jerry Maguire»;

O Jonathan Lipnicki έγινε γνωστός μέσα από το «Jerry Maguire» σε πολύ μικρή ηλικία. Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός;

Η Αγγελική Νικολούλη «υποκλίθηκε» δημοσίως στην Αλεξίου – Πόζαραν μαζί στον Επιτάφιο

Αγγελική Νικολούλη - Χαρούλα Αλεξίου: Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μια ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για τους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο

Αν Χάθαγουεϊ: Η αμηχανία της σε συνέντευξη με τον Τζίμι Φάλον

Αν Χάθαγουεϊ: Η αμηχανία της σε συνέντευξη με τον Τζίμι Φάλον GALA Αν Χάθαγουεϊ Αμηχανία Αν Χάθαγουεϊ: Η αμηχανία της σε συνέντευξη με τον Τζίμι Φάλον Η σιωπή του κοινού που την έκανε να κοκκινίσει και να καλύψει το πρόσωπό της 03.05.2024, 12:52 Η Αν Χάθαγουεϊ ήταν καλεσμένη στο talk show που παρουσιάζει ο Τζίμι

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη – Δείτε βίντεο

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη - Δείτε βίντεο Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη - Δείτε βίντεο Το μοντέλο «πλημμύρισε» το Instagram με κλιπ και φωτογραφίες από το νησί Η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε στη Σαντορίνη για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα και μοιράστηκε βίντεο και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απόδραση με τη Μαρία Παπαγεωργίου στο Μεξικό – Οι φωτογραφίες που ανέβασαν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται για το Πάσχα στο Μεξικό. Ωστόσο, δεν είναι μόνος του, αφού τον συνοδεύει η  γνωστή influencer, Μαρία Παπαγεωργίου. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να περάσει εκεί τις διακοπές του Πάσχα, παρέα με την instagrammer, Μαρία Παπαγεωργίου. Πρόσφατα, το φημολογούμενο ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι, χωρίς, όμως, να φωτογραφηθούν μαζί. Αυτή τη φορά ο

Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι φορές που βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων στα social

Δέκτης αρνητικών σχολίων γίνεται κατά καιρούς η Χριστίνα Μπόμπα, όμως απ' ό,τι φαίνεται ξέρει να χειρίζεται την κατάσταση με ψυχραιμία, όπως ακριβώς της αρμόζει.  Πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την φωτογράφιση της, στην οποία ήταν... γυμνή! Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνά την καθημερινότητά της όταν είναι άρρωστες

Γιώργος Αμούτζας: Σήκωσε τον Επιτάφιο και φέτος στην γενέτειρά του

Στη γενέτειρά του τη Ροδόπη βρέθηκε για ένα ακόμη Πάσχα ο Γιώργος Αμούτζας και ασφαλώς σήκωσε τον Επιτάφιο για άλλη μια φορά.  Ο ηθοποιός παρευρέθηκε στην περιφορά του Επιταφίου στον Ίασμο Ροδόπης και ασφαλώς οι στιγμές ήταν μοναδικές. Ο ίδιος μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία από την περιφορά. Το πρώτο τους

Νικόλας Βαφειάδης: Το “καρφί” για τους συναδέλφους του που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές

"Την άλλη μέρα διάβασα ανακρίβειες για το θέμα στις εφημερίδες. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ, για να το κάνω όσο πιο σωστά μπορούσα", περιγράφει ο Νικόλας Βαφειάδης.

Κάτια Ταραμπάνκο: “Δεν κυνηγάμε το όνειρό μας καταπατώντας ανθρώπους αλλά πάντα καθαρά, με την αξία μας”

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν κυνηγάμε το όνειρό μας καταπατώντας ανθρώπους αλλά πάντα καθαρά, με την αξία μας» Παρασκευή, 3.5.2024, 18:24 Zappit@ZAPPIT_ "Σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα λένε "πού πάει αυτή να μπλέξει;" αλλά αν ακούμε μόνο τα αρνητικά σχόλια, δεν θα φτάσουμε ποτέ πουθενά". Την Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξυνόπουλος για λογαριασμό της

Γιάννα Τερζή για την κακοποίησή της: Βγήκαν λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια, ναι τώρα μπόρεσα

Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση και σε μένα έπιασε, τόνισε

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Σε κίνδυνο και η Βασιλική

Παρασκευή, 3.5.2024, 22:22 Zappit@ZAPPIT_ Σασμός, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha Σασμός. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό MyTV, η Μαρίνα δεν αντέχει το βάρος της αποκάλυψης πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και επιχειρεί να