7 on budget τάσεις για το φθινόπωρο που πρέπει να βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου τώρα

Date:

Αν διαθέτεις ένα μεγάλο budget είναι εύκολο να δημιουργήσεις τη γκαρνταρόμπα των ονείρων σου. Η πρόκληση είναι να βρεις κομμάτια που φαίνονται αλλά δεν είναι ακριβά όταν ο προϋπολογισμός σου είναι περιορισμένος. Αν έχεις αυτήν την ιδιότητα, τότε μπορείς να ξεχωρίσεις όλα τα πολυτελή pieces που κρύβονται στα high street brands. Οι κύριοι παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι το χρώμα, η κατασκευή και η σιλουέτα τόσο στις τάσεις, όσο και στις διαχρονικές αγορές. Ευτυχώς, τα χρόνια εμπειρία μας ως fashion editors μας έχουν μάθει να εντοπίζουμε τα ρούχα που αξίζουν τα χρήματα και την προσοχή μας.

Ο Σεπτέμβριος έχει μπει για τα καλά κι ενώ αποχαιρετούμε το καλοκαίρι, αρχίζουμε να προσανατολιζόμαστε σε φθινοπωρινά outfits και να καλύπτουμε τα κενά της ντουλάπας μας με πλεκτά, παλτό και μπότες. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι είναι η ιδανική στιγμή να μοιραστούμε μαζί σου τα high street ευρήματα μας, για να ξεκινήσεις τις φθινοπωρινές σου αγορές και να προσθέσεις αυτές τις προσιτές αλλά elevated τάσεις της σεζόν στη γκαρνταρόμπα σου πριν από όλους.

Ριγέ πουλόβερ

Οι ρίγες μπορεί να θεωρούνται περισσότερο βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας παρά τάση, αλλά η τεράστια ποσότητα Breton πλεκτών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή υποδηλώνει ότι είναι ένα hot look για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022. Οπωσδήποτε, στα high street brands θα βρεις ένα πουλόβερ που ταιριάζει σε κάθε στυλ και προϋπολογισμό.

Φθινόπωρο

Ριγέ βαμβακερό πουλόβερ, ARKET

Slouchy κοστούμι

Η τάση στο tailoring αποδεικνύεται ακόμη πιο δυνατή καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο, με τα high street brands να προσφέρουν φανταστικές εκδοχές των looser κοστουμιών που βλέπουμε εδώ και καιρό στις πασαρέλες.

φθινόπωρο

Σταυροκουμπωτό σακάκι, Karen Millen

Oversized wide παντελόνι, Karen Millen

Sling bag

Αν και οι τσάντες με micro top handle μπορεί να σαρώνουν τις συλλογές σχεδιαστών, όπως αυτή του Jacquemus ή του Balenciaga, στα high street brands, τα πράγματα παίρνουν μια πιο πρακτική τροπή με τις sling τσάντες που αφήνουν τα χέρια ελεύθερα, να γίνονται οι πιο περιζήτητες. Το COS και το Arket έχουν στυλ που φέρνουν πολύ σε αυτά του The Row, αλλά φυσικά, πωλούνται σε ένα κλάσμα της τιμής.

φθινόπωρο

Δερμάτινη crossbody τσάντα, COS

Δερμάτινο παντελόνι

φθινόπωρο
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Είτε επιλέξεις γνήσιο δέρμα είτε faux (εμείς φυσικά προτιμούμε το δεύτερο), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δερμάτινο παντελόνι δείχνει πάντα κομψό. Ακόμα κι αν φοριέται με ένα απλό μαύρο φανελάκι.

φθινόπωρο

Παντελόνι με εφέ δέρματος, Mango

Robe coat

Παρόλο που τα παλτό σε στυλ ρόμπας, δηλαδή αυτά που κλείνουν με ζώνη στη μέση, θεωρούνται πλέον αρκετά κλασικά, τις τελευταίες σεζόν έβλεπαν τα puffer coats να κλέβουν όλη τη δόξα. Για το 2022, ωστόσο, έχουμε την αίσθηση ότι όλοι θα φορέσουμε αυτή τη σιλουέτα, που επενέρχεται δυναμικά και πιο stylish από ποτέ.

φθινόπωρο

Oversized παλτό με ζώνη, & other stories

Πλεκτό co-ord

Πέρυσι, όσοι απο εμάς δοκιμάσαμε την τάση των πλεκτών co-ords, περάσαμε όλη τη σεζόν μέσα στα πλεκτά, μαλακά και άνετα αυτά items και το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και φέτος. Μόνο που αυτή τη φορά, θα επιλέξουμε πλεκτά σετ με φούστα αντί για παντελόνι για να πετύχουμε την πολυπόθητη rich-girl αισθητική.

φθινόπωρο

Πλεκτή cropped ζακέτα, Zara

Ψηλόμεση πλεκτή midi φούστα, Zara

Cowboy boots

φθινόπωρο
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Από όλες τις μπότες που αρχίζουν να κάνουν δειλά τα πρώτα τους βήματα στην αγορά, είναι σαφές ότι οι αγοραστές προτιμούν με διαφορά τις cowboy boots. Βέβαια, δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς όλοι, από τη Celine μέχρι την Isabel Marant, τις έκαναν αναπόσπαστο μέρος των συλλογών τους για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022. Μην ανησυχείς, όμως, υπάρχουν επίσης πολλές οικονομικές επιλογές.

φθινόπωρο

Μαύρες cowboy boots, H&M

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γεωργούλης: «Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί, η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την καταγγελία που έγινε πέρυσι σε βάρος του γνωστού για κακοποίηση. "Το μόνο που μπορώ να κάνω στην παρούσα φάση είναι να σας διαβεβαιώσω για την αθωότητά μου, για την οποία έχω υπάρξει ξεκάθαρος εξαρχής, και να δηλώσω την εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα φωτίσει

Δέσποινα Βανδή: Έτσι απάντησε στα αρνητικά σχόλια για τα ροζ μαλλιά της

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο J2US του Σαββάτου με ροζ μαλλιά και δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια.

Γερμανού: Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα, η Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη

Γερμανού: Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα, η Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη Γερμανού: Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα, η Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την ελληνική αποστολή στη Eurovision Η Ναταλία Γερμανού έκανε ένα σχόλιο για τον Φωκά Ευαγγελινό, τη Eurovision και

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Ανθή Βούλγαρη: Καμιά φορά με εκνευρίζει. Έρχεται κάθε πρωί και μου «φτιάχνει» το κεφάλι

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργάτιδά του, Ανθή Βούλγαρη, και σημείωσε: «Καμιά φορά στην Ανθή με εκνευρίζει που λέει ότι δεν μπορεί να ξυπνάει πρωί, έρχεται κάθε πρωί και μου “φτιάχνει” το κεφάλι». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «αυτό που μας καθόρισε είναι η χημεία με την Ανθή».

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. H παρουσιάστρια δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου την βλέπουμε χαρούμενη και χαμογελαστή μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα. «Μαζί τους κάθε μέρα είναι γιορτή» σημείωσε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η φωτογραφία της

Χουρμάδες: Τα 5 οφέλη για την υγεία σας

Από πολλούς χαρακτηρίζονται ως οι «μικροί θησαυροί» της φύσης. Οι χουρμάδες αποτελούν μία πολύτιμη προσθήκη στην καθημερινή διατροφή μας, προσφέροντας πληθώρα οφελών για την υγεία μας. Προερχόμενοι κυρίως από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, αν και πλέον καλλιεργούνται εκτενώς και στη Μεσόγειο, την Ασία, τις ΗΠΑ και το Μεξικό, οι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε θρεπτικά

Γρήγορη πίτσα με πεπερόνι και μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι φαρίνα 1 κ. γ. μαγειρική σόδα 1 κ. γ.  αλάτι ½ κ. γ.  θυμάρι ή ρίγανη 380 γρ. κεφίρ ή γιαούρτι ελαφρύ Για τη σος ντομάτας: 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 60 ml λευκό κρασί 500 ml ντομάτα περαστή 70 γρ. πάστα ντομάτας 1 κ. γ.

Quesadillas με κοτόπουλο, καλαμπόκι και κόκκινα φασόλια

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ  2 κομμάτια στήθος κοτόπουλου (περίπου 600 γρ.) 2 κ. γ. πάπρικα 2 κ. γ. κύμινο ½ κ. γ. μαύρο πιπέρι 1 κ. γ. σκόρδο, σκόνη ½ κ. γ. πάπρικα καπνιστή, καυτερή Αλάτι, όσο χρειαστεί 6 μεγάλες τορτίγιες (60 γρ.)  1 Χ 340 γρ. συσκευασία, Gold Texas Mix, “Bonduelle” 200 γρ. τυρί

Τέιλορ Σουίφτ: Εμφανίστηκε με πιπιλιά στο λαιμό σε συναυλία στη Σουηδία; – Το βίντεο που προκάλεσε σχόλια

Τέιλορ Σουίφτ: Εμφανίστηκε με πιπιλιά στο λαιμό σε συναυλία στη Σουηδία; - Το βίντεο που προκάλεσε σχόλια Τέιλορ Σουίφτ: Εμφανίστηκε με πιπιλιά στο λαιμό σε συναυλία στη Σουηδία; - Το βίντεο που προκάλεσε σχόλια «Ο Τράβις Κέλσι είχε μεγάλες ορέξεις» σχολίασαν στα social media Thema Insights Το smartphone που φέρνει την Τέχνη στα χέρια μας

Diddy: Φοβάται ότι θα βγουν και άλλα βίντεο στη δημοσιότητα

Βίντεο από το 2016, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, δείχνει τον ράπερ να χτυπάει βίαια την πρώην σύντροφό του

Γιώργος Γρηγοριάδης: “Η σύζυγος μου ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα, αντέδρασε η εκκλησία”

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Η σύζυγος μου ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα, αντέδρασε η εκκλησία» Δευτέρα, 20.5.2024, 00:18 Zappit@ZAPPIT_ "Δυστυχώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και δεν μπόρεσε να κάνει με τον φυσιολογικό τρόπο παιδιά" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Την Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, το απόγευμα της Κυριακής, για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης