Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν πλένεις τα jeans σου

Date:

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν πλένεις τα jeans σου

Όσα αγαπημένα κομμάτια και αν έχεις στη ντουλάπα σου, το σίγουρο είναι ότι εκείνο που φοράς συχνότερα είναι τα jeans σου. Είναι άνετα, ανθεκτικά, πάνε με όλα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, όλες τις εποχές του χρόνου- με λίγα λόγια είναι το απόλυτο, all time classic ρούχο.

Ωστόσο, όσο ανθεκτικά και αν είναι χρειάζονται την προσοχή σου για να διατηρούνται σαν καινούρια, για όσο περισσότερο γίνεται. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις είναι το να τα πλένεις σε υψηλή θερμοκρασία- έτσι τα τζιν “μαζεύουν” και χαλάει το αρχικό τους σχήμα.

Παρακάτω θα βρεις μερικά χρήσιμα τρικς για το πώς να καθαρίζεις σωστά τον “καλύτερο φίλο” του στυλ σου.

Προτείνεται να πλένεις τα τζιν σου αφού τα έχεις φορέσει από 5 ως 10 φορές.

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη ζωή της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε το 2020, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις θεραπείες που ακολουθεί στο εξωτερικό, σχετικά με το αυτί που έχασε. Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η αποκατάστασή της είναι δαπανηρή

Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

Η ηθοποιός δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ γυμνάζεται 

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.