Σίσσυ Χρηστίδου: Το πραγματικό όνομα, η δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη και η ηλικία

Date:

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου, μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Το πραγματικό της όνομα είναι Θεοδοσία Χρηστίδου και είναι γεννημένη, σαν σήμερα, στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Γίνεται αισίως 45 ετών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών. Έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις πρωινές εκπομπές της, όπως το “Πρωινό ΑΝΤ1” και αργότερα το “Χαμογέλα και Πάλι”, που προβλήθηκε από το κανάλι Mega. Έχει συνεργαστεί με αρκετά τηλεοπτικά κανάλια, όπως ο Alpha και το Mega, ενώ διακρίνεται για την άνεση και το φιλικό ύφος που έχει στη σχέση της με τους καλεσμένους της και το κοινό.

Εκτός από την τηλεοπτική της καριέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει πειραματιστεί και στο διαδίκτυο, ειδικά στο YouTube.

Σίσσυ Χρηστίδου: H απόλυτη καλοκαιρινή ανάρτηση – Οι στιγμές με τους γιους της στη Χαλκιδική

sissy-hristidou.jpg

Προσωπική ζωή

Υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, frontman του συγκροτήματος Onirama, από το 2009 έως το 2019.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο, ενώ έχασαν το τρίτο τους μωρό.

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένειά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητά σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…» ήταν τα λόγια με τα οποία τότε ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε επιλέξει να ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει ανοιχτά για προσωπικές της εμπειρίες, όπως ο χωρισμός της από τον Θοδωρή Μαραντίνη και η προσπάθεια να βρει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Επίσης, έχει αναφερθεί δημόσια σε δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, όπως η απώλεια κιλών και η μάχη με προβλήματα υγείας μελών της οικογένειάς της.

Καλεσμένη στο Buongiorno είχε πει η Σίσσυ: «Ονειρεύτηκα έναν πετυχημένο γάμο και μια δεμένη οικογένεια. Ονειρεύτηκα να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και να έρχονται σε εκείνο το σπίτι που θα είμαστε μαζί. Μεγάλωσα σε μια τέτοια οικογένεια, οπότε στο μυαλό μου ήταν μονόδρομος. Το πήρα σαν προσωπική αποτυχία το διαζύγιό μου, αναλαμβάνοντας το δικό μου κομμάτι ευθύνης. Αμέσως μετά ονειρεύτηκα ένα καλό διαζύγιο. Το πάλεψα πάρα πολύ και ακόμα παλεύω. Αλλά αυτό θέλει δύο, δεν μπορώ να το παλέψω μόνη μου. Είναι ένας αγώνας που δεν μπορεί να δοθεί από έναν, δυστυχώς. Ήμασταν σε δύο διαφορετικούς γάμους, αυτό έχω καταλάβει. Εγώ νόμιζα ότι ήμουν σε έναν πολύ καλό γάμο, για όλα τα χρόνια του γάμου μου. Αφού τελείωσε ο γάμος μου κατάλαβα ότι δεν ίσχυε, αλλά η δική μου πεποίθηση ήταν αυτή. Ένιωθα πολύ τυχερή, πολύ ευτυχισμένη, ευλογημένη, χαρούμενη… Προέκυψαν κάποια πράγματα και κατέρρευσε ο κόσμος μου. Δεν είναι πράγματα που θα μοιραστώ, γιατί είναι πράγματα που δεν γνωρίζουν ούτε τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή ήταν ότι πιο οδυνηρό μου έχει συμβεί. Είπα τέλος ότι τώρα πρέπει να βρεθεί μια άλλη συνθήκη. Και προσπάθησα πάρα πολύ γι’ αυτή τη συνθήκη. Ήθελα ένα καλό διαζύγιο, τα άφησα όλα στην άκρη, δεν κράτησα τίποτα. Δεν κράτησα κακία, δεν κράτησα θυμό. Έκανα αυτό που έπρεπε, για τα παιδιά μου».

Η δικαστική διαμάχη

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης οδηγήθηκαν πριν από λίγα χρόνια στα δικαστήρια για να λύσουν μια πολύκροτη οικονομική διαμάχη που δεν μπορούσε να τραβήξει άλλο. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην έχει πληρώσει το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των παιδιών τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρουσιάστρια του Mega, κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην συζύγου της για παραβίαση της υποχρέωσης διατροφής, η οποία, όπως αναφέρεται, συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

https://www.instagram.com/p/BwmjuG9AWZa/

Και αφού έγιναν για καιρό πρώτο θέμα συζήτησης, η κόντρα μεταξύ τους δεν έληξε!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε από τη Σίσσυ Χρηστίδου την αποκλειστική επιμέλεια του 16χρονου γιου τους, Φίλιππου και τη συνεπιμέλεια του 12χρονου Μιχαήλ – Άγγελου.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με δύο μέλη του συγκροτήματός του, ενώ η παρουσιάστρια πήγε με τον αδελφό της, τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Παύλο Σταματόπουλο. Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας ανέφερε πως υπάρχουν δημοσιογράφοι στην αίθουσα με την πρόεδρο να του απαντά πως η δίκη είναι δημόσια και πως αν θέλει να κάνει κάποιο συγκεκριμένο αίτημα κεκλεισμένων των θυρών να το κάνει για να εισακουστεί, αλλά δε συντρέχει τέτοιος λόγος. Τότε εκείνος συμφώνησε να συνεχιστεί η δίκη ως έχει, με παρόντες τους δημοσιογράφους. Τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, Φοίβος Στρουγγάρης.

sissy christidou

Instagram / sissychristidou

«Θεωρούμε ότι υπάρχουν 54 παραβιάσεις περί έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο στο διαδίκτυο από την κα Χρηστίδου. Κάνουμε πρόσκληση στη μητέρα να μην εκθέτει τα παιδιά σε κίνδυνο μέσα από την εκπομπή της, όπου αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά. Εκφράζονται τα ονόματα, το πού βρίσκονται, πού μένουν, πού πάνε σχολείο, πού θα πάνε διακοπές και ο πατέρας το θεωρεί επικίνδυνο.

Ο πατέρας ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του μεγάλου γιου. Επίσης, ζητείται το ποσό των 1000 ευρώ από την κα Χρηστίδου προς τον κ. Μαραντίνη, αλλά και το ποσό των 450 ευρώ. Η κα Χρηστίδου εισπράττει πολλαπλάσια έσοδα», σημείωσε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, κ. Στρουγγάρης.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο γυμναστήριο με τον μικρό της γιο & δεν πάει ο νους σας τι έκανε η παρουσιάστρια

139e2030-maradinis-paidia.jpg

Το εξώδικο Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έστειλε εξώδικο στην πρώην σύζυγό του, μόλις πληροφορήθηκε ότι εκείνη θα βρεθεί καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή για να μιλήσει για τον χωρισμό τους. Αμέσως μετά εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής:

«Κατόπιν επαναλαμβανόμενων και κατ΄εξακολούθηση συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσίων – άμεσων και εμμέσων- της πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός της και κυρίως με γνώμονα το σεβασμό και την προστασία της ψυχικής υγείας και της αξιοπρέπειας των ανήλικων παιδιών μου, καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν από κάθε περεταίρω αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση του θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή εμού και των τέκνων μου, διότι όσα ακούστηκαν εμπεριέχουν πλείστα όσα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν.

Ως πατέρας οφείλω να προστατεύσω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής. Γνωρίζουμε όλοι ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων και οι βασικές αρχές σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, επιβάλλουν προσοχή, ευθύνη και αυτοσυγκράτηση στην κάλυψη τέτοιων υποθέσεων.

Το θέμα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη ως αρμόζει. Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου σε ό, τι αφορά τυχόν άστοχες αναπαραγωγές ή κακόβουλους σχολιασμούς».

Με πληροφορίες από Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Μαραντίνης: Ψηλός και κούκλος ο μεγάλος του γιος, Φίλιππος – Μαζί στη Μύκονο

Γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Μετά τα Κύθηρα, η Χρηστίδου στο εξοχικό της μαζί με τον αδελφό της

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίσημη φωτογραφία του MEGA για τη νέα σεζόν – Επιστρέφει με το «Χαμογέλα & Πάλι»

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Στα δικαστήρια ο Μαζωνάκης – Η μήνυση κατά της οικογένειάς του και οι δηλώσεις

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε σήμερα 12/9 το πρωί στα δικαστήρια μαζί με τον δικηγόρο του, Γιώργο Μερκουλίδη.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η Γκαμπριέλα Μπρουκς αρραβωνιάστηκαν

Το μοντέλο αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσω ανάρτησης στα social media

Γιώργος Μαζωνάκης: Στην Ευελπίδων για να καταθέσει μηνύσεις κατά της οικογένειάς του – Δείτε βίντεο

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει βρεθεί συσκευή παρακολούθησης στο σπίτι του - «Θα ακούσετε για τα πάντα σύντομα» είπε

Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 24 Αυγούστου, χάνοντας τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ανθή Βούλγαρη: Απίστευτο “καρφί” στον Γιώργο Λιάγκα για τη συναυλία της Άννας Βίσση

Το πρωί της Παρασκευής η Ανθή Βούλγαρη δεν παρέλειψε να αφήσει με τον τρόπο της τις αιχμές της προς τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης καταθέτει μήνυση κατά της οικογένειάς του – Δείτε φωτογραφίες από την Ευελπίδων

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιώργο Μερκουλίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής θα υποβάλει μήνυση εναντίον συγγενικών του προσώπων, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο. Όπως σημείωσε ο Γιώργος Μερκουλίδης στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» ο Γιώργος

Χαλκ Χόγκαν: Η κόρη του Μπρουκ για τον αποκλεισμό της από τη διαθήκη του – «Καμία έκπληξη»

«Καμία έκπληξη για μένα». Αυτό ήταν το σχόλιο της Μπρουκ Χόγκαν, κόρης του θρύλου του WWE Χαλκ Χόγκαν, μετά τον αποκλεισμό της από τη διαθήκη του πατέρα της που ανέρχεται σε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια. Η κόρη του Χαλκ Χόγκαν δηλώνει πως δεν έχει κανένα παράπονο που έμεινε εκτός της διαθήκης του αείμνηστου πατέρα της

Τζόρτζιο Αρμάνι: Τι προβλέπει η διαθήκη του για την επόμενη μέρα στον διάσημο οίκο μόδας – Ποιοι είναι οι κληρονόμοι

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι υπήρξε ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο, χτίζοντας από τη δεκαετία του ’70 μια αυτοκρατορία που έφερε το όνομά του και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη βιομηχανία της πολυτέλειας. Μετά τον θάνατό του, η διαθήκη του αποκαλύπτει τώρα τις κατευθύνσεις που είχε χαράξει ο ίδιος για την επόμενη μέρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το απρόσμενο δώρο στη συναυλία του που τον έκανε να χαμογελάσει

Μια απρόσμενη στιγμή έζησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε πρόσφατη συναυλία του, όταν θαυμαστής του αποφάσισε να του χαρίσει ένα ιδιαίτερο δώρο. Ο τραγουδιστής αντέδρασε χαμογελώντας και φάνηκε να το διασκεδάζει. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, φαίνεται η στιγμή που την ώρα που ερμηνεύει επί σκηνής, κάποιος από το κοινό του πετάει ένα ζευγάρι παιδικά

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρακολουθούνταν μέσα στο σπίτι του: Αποκάλυψη – βόμβα από τον Γιώργο Καλλιακμάνη

Θύμα παρακολούθησης μέσα στο ίδιο του το σπίτι φέρεται να έχει πέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στον «αέρα» της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» του ΑΝΤ1. Το πρωί της Παρασκευής (12.09.2025) ο δικηγόρος του τραγουδιστή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και ανέφερε ότι σήμερα θα υποβληθεί μήνυση εναντίων των φυσικών αυτουργών για τον παράνομο

Ενδοσκοπικό Bypass χωρίς στερνοτομή

Η στεφανιαία νόσος, δηλαδή η στένωση ή απόφραξη των αγγείων που αιματώνουν την καρδιά, παραμένει μία από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου, αναφέρει ο Καθηγητής Σωτήριος Μαρινάκης, Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Καρδιοχειρουργικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Όταν τα αγγεία αυτά δεν μπορούν πλέον να τροφοδοτήσουν επαρκώς τον καρδιακό μυ, ο ασθενής εμφανίζει συμπτώματα, όπως πόνο

Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη του εμφάνιση, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ μετά την απώλεια της 41χρονης αγαπημένης του. H ραδιοφωνική παραγωγός, Mαρία Ζαφειράτου, δημοσίευσε στο Instagram μια selfie