Η αγάπη της μητέρας δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο

Date:

Η αγάπη της μητέρας δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο

Η μητέρα σας είναι το μόνο άτομο στην ζωή σας που σας αγάπησε πριν καν σας γνωρίσει. Δυστυχώς, κάποιοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η μητέρα τους όταν εκείνη δεν είναι πια εκεί. Μην περιμένετε να έρθει η γιορτή της ημέρας για να πείτε στην μητέρα σας πόσα σημαίνει για εσάς.







Δείτε παρακάτω 9 καλούς λόγους για να κάνετε ένα διάλειμμα από την μέρα σας και να τηλεφωνήσετε ή να επισκεφτείτε την μαμά σας.

1. Μπορείτε να της μιλήσετε για τα πάντα

Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, η μαμά σας είναι πάντα πρόθυμη να το ακούσει. Μπορείτε να της μιλάτε με τις ώρες για τα προβλήματα ας και πιθανότατα θα σας βοηθήσει να βρείτε και λύσεις. Και μπορείτε να της πείτε τα πάντα χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να σας κρίνει.







2. Νοιάζεται για εσάς

Μπορεί να γίνεται λίγο ενοχλητική μερικές φορές, αλλά προσπαθήστε να μην θυμώνετε πολύ όταν η μητέρα σας ρωτάει που ήσασταν, τι κάνετε και με ποιον. Είστε το παιδί της και απλά σας δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται. Και όταν την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ, θα είναι πάντα εκεί να σας δώσει ένα χεράκι.

3. Σας εμπνέει

Μπορεί να εντυπωσιάζεστε με τον τρόπο με τον οποίο η μαμά σας διαχειρίζεται τα προβλήματα και καταφέρνει να ξεπεράσει τα μικρά εμπόδια της ζωής. Ή ίσως να έχει καταφέρει πράγματα που κι εσείς θέλετε να καταφέρετε. Ακόμα και αν η μητέρα σας έχει κάνει κάποια λάθη, έχετε το προνόμιο να μάθετε από εκείνη και να αποφύγετε τα ίδια λάθη στην ζωή σας.

4. Κάνει τις καλύτερες αγκαλιές

Ακόμα και αν έχετε να την δείτε μόνο δυο μέρες, η μητέρα σας κάνει την ίδια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά λες και έχει να σας δει χρόνια. Είναι υπέροχο συναίσθημα!

5. Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια και υποστηρίκτρια σας

Κανείς άλλος στον κόσμο δεν είναι τόσο ευτυχισμένος όσο εκείνη όταν πετυχαίνετε τους στόχους σας. Και η μαμά σας θα είναι πάντα εκεί για να σας παροτρύνει όταν τους κυνηγάτε.

6. Είστε πάντα η πρώτη της προτεραιότητα

Οι μητέρες είναι τα πιο ανιδιοτελή πλάσματα στον κόσμο. Οι ανάγκες της μητέρας σας έρχονται πάντα δεύτερες μετά τις δικές σας και είναι πάντα πρόθυμη να παρατήσει αυτό που κάνει για να σας βοηθήσει.

7. Σας αγαπάει χωρίς όρους

Κάποιες μαμάδες αποκτούν παιδιά που αργότερα γίνονται σκληροί εγκληματίες και καταλήγουν στην φυλακή. Αλλά οι μαμάδες τους δεν σταματάνε ποτέ να τα αγαπάνε και να τα επισκέπτονται τακτικά. Όπως και να καταλήξουν τα παιδιά τους, οι μαμάδες θα τα αγαπάνε πάντα έτσι όπως είναι.

8. Σας δείχνει τον σωστό δρόμο

Η μαμά σας θέλει μόνο το καλύτερο για εσάς. Σας δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αν βρεθείτε σε αδιέξοδο, η μαμά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον δρόμο σας. Δεν θα σας πει ποτέ να παρατήσετε τα όνειρα σας. Αντίθετα, θα σας παροτρύνει να μην τα παρατήσετε ποτέ!

9. Έχει το καλύτερο χαμόγελο

Ακόμα και ανάμεσα σε πλήθη μπορείτε να ξεχωρίσετε το χαμόγελο της μητέρας σας. Είναι ξεκάθαρο και πάντα σας κάνει να νιώθετε ζεστασιά και ασφάλεια. Και η αίσθηση του χιούμορ της σας κάνει να χαμογελάτε κι εσείς!

Η μαμά σας είναι ξεχωριστή. Δείξτε της πόσα πολλά σημαίνει για εσάς όσο είναι ακόμα εδώ. Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά κανείς δεν είναι. Θέλει απλά το καλύτερο για εσάς, επειδή σας αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε. Αφιερώστε ένα λεπτό από τη μέρα σας για να της δείξετε πόσο νοιάζεστε!

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τάσος Νούσιας: «Δεν είμαι σκληρός με τα παιδιά μου. Φωνάζω, μου γυρίσει το μάτι, αλλά…»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Νούσιας το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5. Ο ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους του τόσο στο Έτερος Εγώ όσο και στη Μάγισσα και στο κατά πόσο έχουν κοινά αυτοί οι χαρακτήρες με τον ίδιο. Ακόμη αναφέρθηκε στο πως είναι ως πατέρας. «Μιας άλλης εποχής άνθρωποι και οι

Κουτσόπουλος: Το νέο καρέ που ανέβασε με τη Μιχαλοπούλου μετά τις φήμες χωρισμού & η «κατσικοπόδαρη»

Την ώρα που τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ τους θέλουν… χωρισμένους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραμένουν ζευγάρι και μας το δείχνουν.

Νύχτα στάσου: Όμορφες διπλοπενιές

Νύχτα στάσου, απόψε στις 21.00 στην ΕΡΤ με ένα αφιέρωμα σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που υπογράφουν σολίστες του μπουζουκιού.

Πανθέοι: Ο Ανδρέας αντιμετωπίζει ευθέως τον Κίτσο

Πανθέοι: Ο Ανδρέας αντιμετωπίζει ευθέως τον Κίτσο Σάββατο, 18.5.2024, 17:10 Zappit@ZAPPIT_ Πανθέοι: Απόψε στις 18.40. Ο πόλεμος ξεσπά στην Ελλάδα και οι ήρωες πρέπει να κάνουν θυσίες. Παραμερίζουν τα θέλω τους, τις αντιπαραθέσεις τους και αυτό που λέει η καρδιά τους για να ταχθούν σε έναν κοινό σκοπό. Δύσκολες αποφάσεις και συγκινητικοί αποχαιρετισμοί στο νέο

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ – «Ήταν σε σουίτα αλλά δεν τη ζήτησαν»

Στο κέντρο διασκέδασης Fantasia, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπεθ. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ παρακολούθησαν το πρόγραμμα από σουίτα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπως φαίνεται και σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Δάφνη Μπόκοτα: Η διοργάνωση της φετινής Eurovision ήταν ό,τι πιο φοβικό έχω δει στην ζωή μου»

Για τη φετινή Eurovision μίλησε η Δάφνη Μπόκοτα που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». Η Δάφνη Μπόκοτα είναι άμεσα συνυφασμένη με τον θεσμό της Eurovision καθώς για 18 χρόνια ήταν το πρόσωπο που είχε αναλάβει να παρουσιάζει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «αρχικά να ξεκινήσουμε από την διοργάνωση

Λευτέρης Πανταζής: Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε πολύ καλά το «Ζάρι» στον τελικό της Eurovision

Ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής μιλά για τη συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι στο νέο της τραγούδι «MIXTAPE», αλλά και για την πορεία της στην Eurovision. Ο Λευτέρης Πανταζής είπε πως η φιλία του με τη Μαρίνα Σάττι κρατάει χρόνια, από μια παραγωγή που έκανε στο «Γυάλινο μουσικό θέατρο», και συμμετείχε μαζί με την Κόννυ

Δάφνη Μπόκοτα: «Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου φέτος στην Eurovision ήταν η στάση της ΕΡΤ»

Το όνομα της Δάφνης Μπόκοτα είναι άμεσα συνυφασμένο με τον θεσμό της Eurovision καθώς για 18 χρόνια ήταν το πρόσωπο που είχε αναλάβει να παρουσιάζει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μίλησε για τον 68ο διαγωνισμό. «Η διοργάνωση της (φετινής) Eurovision ήταν ό,τι πιο φοβικό

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: “Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου”

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου» Σάββατο, 18.5.2024, 15:54 Zappit@ZAPPIT_ "Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις" δήλωσε ο

Δημήτρης Αλεξανδρής: “Στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να δω τον αδερφό μου για αυτόν τον λόγο”

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να δω τον αδερφό μου για αυτόν τον λόγο» Σάββατο, 18.5.2024, 15:23 Zappit@ZAPPIT_ "Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, ο γιος μου μού είχε πει τέτοια περιστατικά και δεν το πίστευα ότι είναι σε τέτοια έκταση" δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε στην εκπομπή

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

Την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να αποκαλύψει την κρίση που πέρασε η σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τη σύντροφό του, τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό κατέκριναν στο Ακόμα δεν είδες, αναφέροντας . Ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις

Μεξικάνικο ρύζι με γαρίδες, καλαμπόκι και κόκκινα φασόλια

ΥΛΙΚΑ Για τις γαρίδες: 500 γρ. γαρίδες (21/25), καθαρισμένες 1 κ. γ. κύμινο 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά ½ κ. γ. πάπρικα καπνιστή, καυτερή ½ κ. γ. μαύρο πιπέρι Για το ρύζι: 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά, σε λωρίδες 1 κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες 1