Η πρώτη του ανάρτηση του Ράιαν Ρέινολντς μετά την αγωγή της συζύγου του, Μπλέικ Λάιβλι, κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχλη

Date:

Ο Ράιαν Ρέινολντς επανέλαβε τον ρόλο του Deadpool στην πρώτη του ανάρτηση από τότε που η σύζυγός του, ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας τον Τζάστιν Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Λάιβλι υποστηρίχθηκε δημόσια από πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ αφού κατηγόρησε τον συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του φιλμ «It Ends With Us» ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ότι διοργάνωσε μια «εκστρατεία δυσφήμισης» εναντίον της πριν από την κυκλοφορία της επιτυχημένης ταινίας.

Στη μήνυση της η Λάιβλι ισχυρίστηκε ότι αποκλείστηκε από τα μέσα ενημέρωσης σε «μια συντονισμένη προσπάθεια να καταστραφεί» η φήμη της, σημειώνοντας ότι ο «συναισθηματικός αντίκτυπος» του φαινομένου πάνω της ήταν «ακραίος».

Η ηθοποιός είπε ότι τα αρνητικά δημοσιεύματα επηρέασαν επίσης τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς τον οποίο παντρεύτηκε το 2012 και τα τέσσερα παιδιά τους.

Αν και ο Ρέινολντς δεν εξέφρασε οργή ευθέως, άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για δύσκολη στιγμή. Στην ανάρτηση εμφανίζεται ως ο αντιήρωας της Marvel Deadpool, τον οποίο ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη σε ένα σύντομο κλιπ στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την ηθοποιό που υποδύεται τη Wonder Woman, Λίντα Κάρτερ.

Στη λεζάντα, υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες εμπειρίες τον έχουν φθείρει και σημειώνει ότι είναι «κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που πραγματικά δεν είχε όρεξη να φορέσει τη στολή».

Το βίντεο δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει για δωρεές ενίσχυσης της εκστρατείας του με τη Λάιβλι για λογαριασμό του Sick Kids Hospital, φιλανθρωπικής οργάνωσης για παιδιά.

Η αγωγή και η εκστρατεία δυσφήμισής της Μπλέικ Λάιβλι

Το Σωματείο Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) εξέφρασε την υποστήριξή του στην Μπλέικ Λάιβλι, η οποία υπέβαλε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Τζάστιν Μπαλτόνι, συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της στην ταινία «It Ends With Us».

«Αυτές είναι τρομακτικές και ανησυχητικές καταγγελίες. Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να εγείρουν ζητήματα που τους απασχολούν ή να υποβάλουν παράπονα. Τα αντίποινα για αναφορά ανάρμοστης συμπεριφοράς ή ανάρμοστης συμπεριφοράς είναι παράνομα και εσφαλμένα» ανέφερε το Σωματείο σε ανακοίνωσή του. «Χαιρετίζουμε το θάρρος της Μπλέικ Λάιβλι να μιλήσει ανοιχτά για θέματα εκδίκησης και παρενόχλησης και το αίτημά της να έχει έναν συντονιστή οικειότητας για όλες τις σκηνές με γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που βοηθά στη διασφάλιση ασφαλών γυρισμάτων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου που εκπροσωπεί περίπου 160.000 ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Η Μπλέικ Λάιβλι συμμετείχε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως «Gossip Girl» και «The Sisterhood of the Traveling Pants». Παντρεύτηκε τον επίσης σούπερ σταρ Ράιαν Ρέινολντς. Είναι φίλη με την Τέιλορ Σουίφτ.

Στη συνέχεια, τον Αύγουστο, ενώ προωθούσε την τελευταία της ταινία «It Ends With Us», έγινε ξαφνικά αμφιλεγόμενη, στα όρια της ακύρωσης.

Επικρίθηκε για σχόλια που φαινόταν να υποβαθμίζουν την ενδοοικογενειακή βία, το θέμα της ταινίας. Παλιές αμήχανες συνεντεύξεις επανεμφανίστηκαν και επαναχρησιμοποιήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία εκφοβιστικής συμπεριφοράς.

Στη συνέχεια η ταινία κυκλοφόρησε, η οργή σταμάτησε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησαν.

Αλλά η Λάιβλι έχει καταθέσει τώρα αγωγή ισχυριζόμενη ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του «It Ends With Us» Τζάστιν Μπαλντόνι – και ότι όταν εκείνη παραπονέθηκε, εκείνος και το στούντιο του Wayfarer αντεπιτέθηκαν κάνοντας μια εκστρατεία για να «καταστρέψουν» τη φήμη της.

Ήταν αντικείμενο «ενός εξελιγμένου, συντονισμένου και καλά χρηματοδοτούμενου σχέδιου αντιποίνων» που είχε προετοιμαστεί «για να τη φιμώσει». Περιελάμβανε έναν «οπλισμένο ψηφιακό στρατό» και ψεύτικες ιστορίες που τροφοδοτήθηκαν σε «ανυποψίαστους δημοσιογράφους» ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της, σύμφωνα με το BBC και γι’ αυτό έγινε το επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας.

Σε όλη την καταγγελία, η οποία εκτείνεται σε περίπου 80 σελίδες, η ομάδα της Λάιβλι κατηγορεί επανειλημμένα τον Μπαλντόνι και τη Wayfarer ότι δημιούργησαν ένα «εχθρικό περιβάλλον εργασίας που σχεδόν εκτροχίασε την παραγωγή της ταινίας».

Οι δικηγόροι της έχουν δημοσιεύσει μηνύματα που εστάλησαν μεταξύ της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Μπαλτόνι, Τζένιφερ Έιμπελ και της Μελίσα Νέιθαν ειδικού επικοινωνιών κρίσεων που προσλήφθηκε από το στούντιο του για να βοηθήσει στη διαχείριση της καταγγελίας για παρενόχληση. Φαίνεται να δίνουν μια σπάνια εικόνα για συζητήσεις που συνήθως κρατούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Λάιβλι μήνυσε τον Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση στις 21 Δεκεμβρίου. Στην αγωγή σύμφωνα με το TMZ, υποστηρίζεται ότι ο Μπαλντόνι επέδειξε συμπεριφορά που της προκάλεσε «σοβαρή συναισθηματική δυσφορία».

Επιπλέον αναφέρεται ότι υπήρξε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν η Μπλάικ Λάιβλι, ο σύζυγός της Ράιαν Ρέινολντς, ο Μπαλντόνι και οι δικηγόροι τους, για να αντιμετωπιστούν οι ισχυρισμοί της σταρ, σύμφωνα με το TMZ. Η Λάιβλι είχε πολλές απαιτήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, μεταξύ των οποίων σύμφωνα με την αγωγή όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήταν «όχι παρουσίαση βίντεο ή εικόνων γυμνών γυναικών στη Μπλέικ, καμία αναφορά στον υποτιθέμενο προηγούμενο εθισμό στην πορνογραφία» του Μπαλντόνι, όχι άλλες συζητήσεις για σεξουαλικές κατακτήσεις μπροστά στη Μπλέικ και άλλους, όχι άλλες ανακρίσεις για το βάρος της και καμία άλλη αναφορά στον νεκρό πατέρα της.

Η Μπλέικ Λάιβλιισχυρίζεται ότι αφού η Sony Pictures ενέκρινε τα αιτήματά της, ο Μπαλντόνι προσέλαβε μια ειδική ομάδα και ξεκίνησε μια εκστρατεία για να «καταστρέψει» τη φήμη της.

Η ηθοποιός, όπως αναφέρεται στην αγωγή υπέστη «σημαντική ζημία που προκλήθηκε από αυτήν την κακόβουλη εκστρατεία, η οποία διαπέρασε και συνεχίζει να διαπερνά όλες τις πτυχές της ζωής της Λάιβλι».

-: ΑΠΕ

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Δεκαπενταύγουστος – Η Μαρία Σολωμού στο ιστορικό μοναστήρι της Αμοργού! Mαγεύουν οι εικόνες

Ένα διαφορετικό στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αμοργό μοιράστηκε η Μαρία Σολωμού, επιλέγοντας αυτές τις ημέρες να αφήσει για λίγο στην άκρη τις παραλίες και τις ανέμελες βόλτες και να επισκεφθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά θρησκευτικά μνημεία του νησιού. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Παναγία Χοζοβιώτισσα, το ιστορικό μοναστήρι που δεσπόζει πάνω από

Ευρυδικη Βαλαβάνη: Πόζαρε με μαγιό και δίχως ίχνος ρετούς και αποθεώθηκε!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει το καλοκαίρι και δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πράσινο μπικίνι της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. «Πόσο όμορφα αλλάζει η ζωή»- Η απρόσμενη έκπληξη στην παραλία για Βαλαβάνη -

Πέθανε η μητέρα του Στέφανου Ξενάκη: Έφυγε στα 85 της λεβέντικα και χαρούμενα όπως και έζησε

Σε πένθος βρίσκεται ο Στέφανος Ξενάκης, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η μητέρα του, Τούλα. Ο συγγραφέας γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση το Σάββατο 15 Αυγούστου, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσα από την οποία αναφέρθηκε στις τελευταίες ημέρες της ζωής της μητέρας του, στο εγκεφαλικό που υπέστη

Πανάκριβο το μονόπετρο του αρραβώνα της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, αξίζει έως και 500.000 δολάρια

Πανάκριβο το μονόπετρο του αρραβώνα της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, αξίζει έως και 500.000 δολάρια Το 45χρονο μοντέλο και ο σύντροφός της ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους έπειτα από δύο χρόνια σχέσης Έως και 500.000 δολάρια ενδέχεται να αξίζει  το δαχτυλίδι του αρραβώνα της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, το οποίο παρουσίασε μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε. Το 45χρονο μοντέλο και ο

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Εύχομαι να με βλέπει και να την κάνω περήφανη» – Η συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή επιχειρηματίας ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. «Ξημερώνει η μεγάλη χάρη της Παναγιάς μας! Χρόνια

Πέθανε ο Στέφανος Μάνος σε ηλικία 87 ετών

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Πέθανε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Ο επί δεκαετίες πολιτικός είχε συνδέσει την παρουσία του στον δημόσιο βίο με την προώθηση φιλελεύθερων οικονομικών θέσεων, αλλά και με παρεμβάσεις που συχνά προκαλούσαν έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις. Η πολιτική διαδρομή του

Η Νικόλ Κίντμαν έπαιξε σε βιντεοκλίπ 31χρονου τραγουδιστή: Η εμφάνιση με γούνα, το τσιγάρο, ο χορός σε κλαμπ και οι drag queens

Η Νικόλ Κίντμαν έπαιξε σε βιντεοκλίπ 31χρονου τραγουδιστή: Η εμφάνιση με γούνα, το τσιγάρο, ο χορός σε κλαμπ και οι drag queens Η 59χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ Αυστραλού καλλιτέχνη Ιωάννα Μαρίνου 15.08.2026, 10:13 Στο νέο  βιντεοκλίπ  31χρονου καλλιτέχνη έπαιξε η Νικόλ Κίντμαν, στο οποίο εμφανίστηκε να περπατάει σε δρόμο με γούνα, όσο κάπνιζε, ενώ σε άλλο

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της την έβγαζε φωτογραφίες με το μαγιό της – Είναι πολύ ωραίες, της έλεγε για τις πόζες της

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της την έβγαζε φωτογραφίες με το μαγιό της - Είναι πολύ ωραίες, της έλεγε για τις πόζες της Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της την έβγαζε φωτογραφίες με το μαγιό της - Είναι πολύ ωραίες, της έλεγε για τις πόζες της Πάντα σχολιάζει, δίνει οδηγίες ή κάνει παρατηρήσεις, είπε η παρουσιάστρια για

Η ψυχολογία του Μίνιμαλ: Τα ψυχικά οφέλη του να έχεις στο χώρο μόνο ό,τι χρειάζεσαι

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Σε έναν κόσμο όπου τα αντικείμενα συσσωρεύονται εύκολα και οι χώροι γεμίζουν χωρίς να γίνεται πάντα αντιληπτό το πώς και το γιατί, η ακαταστασία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από ένα πρακτικό πρόβλημα. Ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, δώρα και καθημερινά αντικείμενα απαιτούν χώρο, οργάνωση και διαρκή

Ζαλίζεστε στο πλοίο; Γιατί συμβαίνει και τι μπορείτε να κάνετε

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν το πλοίο κουνάει και γιατί η ναυτία του ταξιδιού δεν επηρεάζει όλους το ίδιο Ο Δεκαπενταύγουστος βρίσκει πολλούς ταξιδιώτες καθ’ οδόν προς τα νησιά και, για αρκετούς, η διαδρομή με το πλοίο συνοδεύεται από ένα γνώριμο πρόβλημα: ζάλη, κρύο ιδρώτα, ναυτία ή ακόμη και εμετό. Η λεγόμενη ναυτία κίνησης δεν

Μιμή Ντενίση: Το εξοχικό της στον Θεολόγο και η ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που την έκανε να αγαπήσει την περιοχή

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η Μιμή Ντενίση έχει βρει στον Θεολόγο το δικό της καταφύγιο, ένα μέρος που εδώ και χρόνια έχει συνδεθεί με τις πιο ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές της. Μακριά από τους έντονους ρυθμούς της Αθήνας και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η γνωστή ηθοποιός και θεατρική δημιουργός απολαμβάνει

Διακοπές: Πόσες μέρες αρκούν για να ανακάμψουμε και πώς μοιάζει η «τέλεια» άδεια

Μελέτες δείχνουν ότι το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις μπορεί να μειώσει το στρες και να ενισχύσει την αίσθηση αποκατάστασης, αρκεί το μυαλό να καταφέρει πράγματι να αποσυνδεθεί Η ψυχολόγος Susan Albers, PsyD, η οποία εργάζεται στο Women’s Health Center της Cleveland Clinic στο Wooster του Οχάιο, εξηγεί ότι ο εγκέφαλος αγαπά τη ρουτίνα, επειδή το