Η νέα καμπάνια της Intimissimi είναι μία πρόσκληση στην ομορφιά

Date:

Η νέα καμπάνια της Intimissimi είναι μία πρόσκληση στην ομορφιά

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας φιλοξενούν τις νέες αφίξεις της Intimissimi, με focus στην αισθαντικότητα αλλά κι έχοντας πλήρη επίγνωση για τη βιωσιμότητα.


Bρες τη δική σου δύναμη, τη δική σου ομορφιά. Αγκαλιασέ την, αγκάλιασε τον εαυτό σου. Στήριξε τέλεια, σώμα και πνεύμα. Γιατί κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά. Πέρα από (κάθε) φόρμα και λειτουργία. Σχεδιασμένα για ομορφιά. Για σένα!

Αυτό είναι το μήνυμα του Iταλικού Lingerie Βrand που μιλάει για την ενδυνάμωση των γυναικών, την πληρότητα και την αυτοέκφραση. Το κάνει μέσα από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες που φοράνε το ίδιο σουτιέν.

Αυτή η πρόσκληση για τη συναίσθηση του σώματος συνοδεύεται από μία σημαντική προσθήκη στη συλλογή του Brand: η επέκταση των sizes έως το cup F για πολυάριθμα μοντέλα σουτιέν. Από τα πιο iconic και πολυαγαπημένα μέχρι τα νέα μοντέλα, από σουτιέν με μπανέλα μέχρι τα πιο απαλά, με λιγότερη δομή και την εγγύηση ενός χαρακτηριστικού ντιζάιν, απόδοσης και προσβασιμότητας για καθένα από αυτά.

Ένα παράδειγμα είναι το σουτιέν που προβάλλεται στην καμπάνια, το iconic μοντέλο Elena – με ελαφριά ενίσχυση, σε V-σχήμα, ένα pushup σουτιέν με μπανέλα. Ο σκοπός του είναι να μπορεί να ικανοποιεί σε επίπεδο στήριξης και εμφάνισης, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη και σώμα χωρίς να θυσιάζεται η κομψότητα και η αισθαντικότητα του ενδύματος.

Αυτή η διευρυμένη ποικιλία στα μεγέθη είναι μία σημαντική νέα άφιξη, που κάνει την εμφάνισή της με νέα δαντέλα μαζί με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου. Συγκεκριμένα, είναι ένα απαλό, άνετο και ελαστικό ύφασμα, εξίσου κατάλληλο για μεγαλύτερα cup sizes. Επιπλέον, η χαρακτηριστική επίπεδη υφή του το κάνει αόρατο κάτω από κάθε είδος ενδύματος.

Αισθαντικότητα αλλά πάνω από όλα με πολύπλευρη προσωπικότητα: ένας ιδανικός συνδυασμός για την καθημερινότητα της γυναίκας που θέλει να αισθάνεται θηλυκή και με αυτοπεποίθηση. Όλα τα ενδύματα που έχουν δημιουργηθεί με αυτήν τη νέα δαντέλα αποτελούν μέρος του #intimissicares project, αφιερωμένο στην αυξανόμενη βελτίωση και μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Στην πραγματικότητα, η δαντέλα, περιέχει βιοδιασπώμενο νήμα πολυαμιδίου που αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πολυαμίδιο και είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Στο καρτελάκι κάθε ενδύματος υπάρχει ένας QR κωδικός που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανακαλύψουν περισσότερες εκτενείς πληροφορίες για αυτό το νέο ύφασμα από το site της Intimissimi.

Η επέκταση των μεγεθών θα γίνεται αντιληπτή και online με ένα σημαντικό website update. Με την επιλογή μεγαλύτερων cup sizes, θα εμφανίζεται ένα διαφορετικό μοντέλο φορώντας το αντίστοιχο μέγεθος ώστε οι καταναλωτές να μπορούν με ακρίβεια να καταλάβουν την εφαρμογή του μεγέθους τους.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαντώ Γαστεράτου: “Κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: είσαι έγκυος – Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου”

Μαντώ Γαστεράτου: «Κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: είσαι έγκυος – Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» "Στην περίοδο της λοχείας δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, φτάνεις στα τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι το έζησα και τις δύο φορές". Τη Μαντώ Γαστεράτου υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στις «Μαμάδες» ανήμερα του Πάσχα

Γιάννης Στάνκογλου: “Πολλοί μου γράφουν ή μου λένε στον δρόμο: λατρεύουμε να σε μισούμε”

Γιάννης Στάνκογλου: «Πολλοί μου γράφουν ή μου λένε στον δρόμο: λατρεύουμε να σε μισούμε» "Η κόρη μου δεν έχει ούτε Instagram ούτε Facebook. Της έχουμε μιλήσει κι εγώ και η μητέρα της και, ευτυχώς, δεν νιώθει ακόμη την ανάγκη να το κάνει". Για τη φετινή του συμμετοχή στη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA αλλά και

Χριστίνα Κοντοβά: «Η Έιντα με έχει δει να κλαίω ή να φωνάζω στο γραφείο… Θέλω να λέμε αλήθειες»

Η Χριστίνα Κοντοβά μιλάει για το ταξίδι της μητρότητας μέσω της υιοθεσίας της 6χρονης Έιντα η οποία είναι πλέον όλη η ζωή της.

Μαριέττα Χρουσαλά: Φορά πράσινο μπικίνι, κάνει παγοθεραπεία & μας αποκαλύπτει τους κοιλιακούς της!

Το καλοκαίρι έφτασε λίγο νωρίτερα για τη Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία φορά το μαγιό της και ετοιμάζεται για τις πρώτες εμφανίσεις της στη θάλασσα!

Ψυχοκόρες Spoiler: Η Βικτώρια πουλάει τη Δεσποινιώ σε Λιβανέζους

Ψυχοκόρες, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έγινε πρόσφατα πατέρας για 5η φορά.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Είμαι σοκαρισμένος, γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο, λέει ο Φασουλής

Ήξερα την κατάσταση, τόνισε - Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στο θέατρο

Σαλίνα Γαβαλά: Η σκηνή είναι η ψυχοθεραπεία μου

Η Σαλίνα Γαβαλά δεν θέλει να μπαίνει σε κουτάκια και να προσδιορίζεται με μία μόνο ιδιότητα. Αντιθέτως, νιώθει πιο ολοκληρωμένη όταν μπορεί να εκφράζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει: ήτοι το υποκριτικό ταλέντο της (με σπουδές στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ και στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης), τη φωνή της (δουλεμένη με μαθήματα

Survivor 2024: Αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου, έκπληξη με την πρώτη υποψήφια – Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του Θοδωρή, ο σοβαρός τραυματισμός της Αναστασίας, το τσούγκρισμα των αυγών και η μάχη για το πασχαλινό τραπέζι και την ασυλία

Ελένη Φουρέιρα: Συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι στη Σουηδία και την αποθέωσε – Δείτε το βίντεο

Ελένη Φουρέιρα: Συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι στη Σουηδία και την αποθέωσε - Δείτε το βίντεο GALA Ελένη Φουρέιρα Μαρίνα Σάττι Eurovision Ελένη Φουρέιρα: Συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι στη Σουηδία και την αποθέωσε - Δείτε το βίντεο Είσαι μαγική, τόνισε η τραγουδίστρια στη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 05.05.2024, 09:21 17 ΣΧΟΛΙΑ Η Ελένη Φουρέιρα

Η Άννα Φόνσου αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: “Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, δεν ανακατευόταν σε κουτσομπολιά”

Η Άννα Φόνσου αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, δεν ανακατευόταν σε κουτσομπολιά» Ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος λέει το δικό του αντίο στη σπουδαία ηθοποιό. Θλίψη σκόρπισε στο καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το πρωινό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα για τον γνωστό τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα για τον γνωστό τραγουδιστή Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram. Διαφορετικό είναι το φετινό Πάσχα που περνά ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες παρουσιάζεται να χαλαρώνει στο σαλόνι του σπιτιού του. Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση στους