Survivor: Η μεγάλη επιστροφή της Εκατερίνα και οι μάχες για τις προμήθειες και την ομελέτα – Δείτε βίντεο

Date:

Survivor: Η μεγάλη επιστροφή της Εκατερίνα και οι μάχες για τις προμήθειες και την ομελέτα – Δείτε βίντεο

Η «αμόρφωτη», τα δάκρυα της Παρασκευής και η επίθεση των καβουριών

MixCollage-24-Sep-2024-03-35-AM-5136

Την 2η εβδομάδα διανύει το Survivor η οποία ξεκίνησε όσο επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η πρώτη, κατά την οποία είχαμε την πρώτη οικειοθελής αποχώρηση με τον Τάσο Πανά να επιστρέφει στην Ελλάδα. Το ίδιο συνέβη όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο και με την υπαξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ Γεσθηναμή Κουτούζογλου, η οποία άφησε τον Άγιο Δομίνικο για να εμφανιστεί στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αφού ενημερώθηκε από την οικογένειά της ότι κατηγορείται για δύο αδικήματα.

Πάντως στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/9) η Γεσθηναμή εμφανίζεται κανονικά και μαζί με συμπαίκτες και αντιπάλους συνέχισε να αγωνίζεται στους στίβους μάχης.

Στην πρώτη μάχη που αφορούσε τις εξτρά προμήθειες οι Κίτρινοι νίκησαν με 3-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dymoitn7t5)

Στην δεύτερη μάχη όμως οι Πράσινοι πήραν την ρεβάνς και με 3-0 κατέκτησαν το έπαθλο της ομελέτας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dzlzq3mwnt)

Τις δύο ομάδες περίμενε μια τεράστια έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, δεν αποχώρησε ποτέ από το παιχνίδι κι επιστρέφει κανονικά, μετά τις ημέρες που πέρασε στο νησί της εξορίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dzw23eu4xd)

Όπως ανέφερε η ίδια κατά την επιστροφή της, εκεί συνάντησε μετά από μία ημέρα άλλους 5 παίκτες με την αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη να είναι ανάμεσά τους. Η Παρασκευή Κερασιώτη ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dzu31knp2h)

Από την άλλη ο Γιώργος Λιανός υποσχέθηκε να εξηγήσει στη συνέχεια τι θα συμβεί με τους 5 παίκτες που άφησε πίσω της η Εκατερίνα και που βρίσκονται ακόμα στο νησί της εξορίας του Survivor.

Νωρίτερα η Εκατερίνα είχε δεχθεί και «επίθεση» από καβούρια την ώρα που κοιμόταν.

«Ξαφνικά νιώθω ότι κάποιος με έπιασε στο χέρι πολύ δυνατά. Σηκώθηκα, τρόμαξα πάρα πολύ», είπε αρχικά η παίχτρια.

«Τα παιδιά είπαν ότι ήταν τεράστια μυρμήγκια αλλά αυτά δεν τσιμπάνε έτσι. Με έπιασε πολύ δυνατά. Τελικά ήταν καβούρι», συμπλήρωσε λέγοντας πως ακριβώς μετά άλλο ένα καβούρι έκατσε κάτω από την τσάντα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dx0grpc9mh)

Φυσικά στο επεισόδιο της Δευτέρας δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Η Μαρία Κερασιώτη τα είχε με τη Χριστιάνα Γρηγοράσκου, καθώς όπως ανέφερε στην κάμερα η συμπαίκτριά της την αποκάλεσε αμόρφωτη.

«Πριν συζητούσαμε και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε γιατί γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους. Γιατί γκρινιάζεις; Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, γκρινιάζει όλη μέρα και κάμνει δήθεν δουλειές.

Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της. Ότι αυτή έχει λεφτά» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Κερασιώτη στο Survivor.

Από τη μεριά της η Χριστιάνα απάντησε ότι δεν την αντέχει γιατί δεν έχει τρόπους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dz4mlgb5q1)

Ένταση επικράτησε στους Τίγρεις και για τη μοιρασιά του φαγητού. Η Γεωργία Γεωργοπούλου και η Παρασκευή Κερασιώτη ανέβασαν τους τόνους με αποτέλεσμα να υπάρξει ταραχή. Στη συνέχεια η Παρασκευή εκνευρίστηκε επειδή η Γεωργία συνέχισε να τη διακόπτει.

«Η Παρασκευή έβαζε ζουμί και της είπα να πάρω λίγο από κάτω; Να πάρω λίγο ρύζι ακόμα στο κάτω μέρος της κατσαρόλας. Είπα να πάρω μία φορά κι εγώ το λίγο παραπάνω. Δεν μου επιτράπηκε» είπε η Γεωργία για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dx3ufct0ch)

«Μία στο τόσο μιλάμε. Ρε φίλε, όταν μιλάς, άσε και τον άλλον να ολοκληρώσει. Λέω μία πρόταση και πετάγεσαι όλη την ώρα. Δηλαδή, είσαι 50 χρονών. Σεβάσου και κάτι» απάντησε η Παρασκευή εκνευρισμένη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dzxq98yhxl)

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Βίντεο από την παράσυρση του 75χρονου τουρίστα από μηχανή – Σκληρές εικόνες

Πιο φθηνό το γρήγορο Ίντερνετ και ελεύθερο WiFi στο δίκτυο του μετρό

Μπεκτασήδες: Η μυστικιστική ισλαμική αίρεση που θα αποκτήσει αυτόνομο κράτος στην Αλβανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Best Of Network

Τι ξεχωρίζει έναν ψυχοπαθή από έναν κοινωνιοπαθή; Δύο καθηγητές εξηγούν

Ετσι θα σωθούν τα αυτοκίνητα βενζίνης και diesel;

Γεμάτη τύχη θα είναι αυτή η εβδομάδα για συγκεκριμένα ζώδια

Προορισμοί 1 ώρα από την Αθήνα για τα πρώτα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου

Τουρίστες κατέστρεψαν φυσική πισίνα: «Πέταγαν νομίσματα και έκαναν ευχές»

Τι μπορούν να κάνουν τα laptops με τεχνητή νοημοσύνη;

bwin: Ταξίδι στην αιωνιότητα, κομμάτι της φανέλας των 100 χρόνων του Ολυμπιακού

«Επιτρέπεται» ένα τσιγάρο την ημέρα; Από τον πόνο στο στήθος μέχρι τις στατίνες ένας καρδιολόγος λύνει κάθε απορία

Η Ελληνική υπερασπίδα δε θα είναι των Ισραηλινών

Δείτε Επίσης

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τένια Μακρή: Αυτή η αλλαγή ήρθε για καλό, δεν είναι μια τιμωρία

Για την περιπέτεια της με τον καρκίνο και πώς τη διαχειρίστηκε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τένια Μακρή.

Σοφία Μουτίδου: Οι σπουδές και το νέο επαγγελματικό της βήμα – Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Όχι, η Σοφία Μουτίδου δεν εγκαταλείπει την υποκριτική, όμως κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο της όνειρο. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως σπουδάζει σύμβουλος ψυχικής υγείας και σκοπεύει μάλιστα να ανοίξει το δικό της γραφείο. Σοφία Μουτίδου: Το σπάνιο βίντεο με την κόρη της! Έχει χιούμορ σαν τη μαμά της

Grand Hotel: Πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1 – Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Grand Hotel, απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Το Grand Hotel έχει λαμπερά εγκαίνια απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα μας μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος… Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Τιμωρός: Πρεμιέρα απόψε στον Alpha με διπλό επεισόδιο – Γνωρίστε το καστ

Ο Τιμωρός κάνει σήμερα πρεμιέρα στις 21:00 στον Alpha. Τιμωρός – Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η ερώτηση που τον ενόχλησε- «Δεν απαντώ σε αυτό σε κανέναν»

Τη δική του απάντηση για τα σχόλια που έχει δεχτεί σχετικά με την απόφασή του να γίνει σε μεγάλη ηλικία πατέρας έδωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και μάλιστα με έντονο και αυστηρό ύφος.  Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός, ερωτώμενος για την απόφασή του να δημιουργήσει σε σχετικά μεγάλη ηλικία οικογένεια, έδωσε την απάντησή του, ενώ στη συνέχεια

Νία Βαρντάλος: Τα γενέθλια, η ηλικία και η τεράστια επιτυχία της ηθοποιού με την ελληνική καταγωγή

Η Νία Βαρντάλος, κατά κόσμον Αντωνία Ευγενία Βαρδάλου, είναι γεννημένη στις 24 Σεπτεμβρίου 1962 και σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

My Style Rocks: Είσαι διεκπεραιωτική, είπε η Έλενα Χριστοπούλου και δάκρυσε η Σοφία

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks», που είχε ως θέμα την extravaganza, η Σοφία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το στυλ της. Συγκεκριμένα, όταν η Έλενα Χριστοπούλου αξιολογούσε την εμφάνιση της παίκτριας, η Σοφία ξέσπασε σε δάκρυα. «Δεν είναι καθόλου του στυλ σας σίγουρα», είπε αρχικά η παίκτρια.  «Ναι, είναι σίγουρο. Αλλά

Kωνσταντίνος Βασάλος: Απορώ γιατί δεν κατάλαβαν ότι έκανα χιούμορ, όταν είπα γιατί δεν με κάλεσε η Βαλαβάνη στον γάμο της

Με πιάσανε πολλοί και μου λέγανε, έδειξες πικρία, ποια πικρία ρε παιδιά; σχολίασε

Φάρμα: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει

Πολύ σύντομο ήταν το «ταξίδι» του Βάσου Βασιλείου στη Φάρμα! Ο hair stylist αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγες ημέρες

Survivor: Μια μεγάλη ανατροπή

Η πρώτη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο έκλεισε με την αποχώρηση του Τάσου Πανά ο οποίος δήλωσε, όντας ήδη υποψήφιος, πως ήταν και η δική

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν θα έκανα ενημέρωση στην εκπομπή, δεν μου αρέσει

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν θα έκανα ενημέρωση στην εκπομπή, δεν μου αρέσει Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν θα έκανα ενημέρωση στην εκπομπή, δεν μου αρέσει Είμαστε όλοι επαγγελματίες, ποτέ δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου, πρόσθεσε Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πρεμιέρα των Weekenders, των αντικαταστών της στο πρωινό του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια

Η εμμονή του Τομ Κρούζ με την εξωγήινη ζωή – Θέλει να γυρίσει την επόμενη ταινία του στο Διάστημα

Το επόμενο φιλόδοξο σχέδιο του Τομ Κρουζ θα μπορούσε να τον οδηγήσει στο Διάστημα, όπως υποστηρίζουν ξένα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες.