ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες)
4 φέτες χωριάτικου Αθηενίτικου ψωµιού
1 αβοκάντο καθαρισµένο
Αλάτι-πιπέρι
16 κύβους 1 εκατοστού κεφαλοτύρι Αθηένου
4 αυγά βραστά ορτυκιού σε µοίρες
12 στενόµακρες φέτες αγγούρι
2 ρεπανάκια σε λεπτές φέτες
8 ντοµατίνια κοµµένα στη µέση
Σπόροι από 1 ρόδι
4 κουταλιές σούπας κρεµώδες τυρί
Φύλλα κόλιανδρου για γαρνίρισµα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνετε τις φέτες και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές.
Κόβετε το αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι και καθαρίζετε.
Τοποθετείτε σε ένα μπολ, με ένα πηρούνι το λιώνετε και αλατοπιπερώστε.
Απλώνετε το λιωμένο αβοκάντο πάνω στις 4 φέτες.
Αρχίστε τη συναρμολόγηση τοποθετώντας τα υλικά πάνω στις φέτες μέχρι να γεμίσει όλη η επιφάνεια.
Γαρνίρετε με κρεμώδες τυρί και φύλλα κόλιανδρου.