My Style Rocks: Επέστρεψε ο διαγωνισμός μόδας – Τα σχόλια στο Twitter, οι παρουσίες που ξεχώρισαν και το δεύτερο bootcamp

Date:

My Style Rocks: Επέστρεψε ο διαγωνισμός μόδας – Τα σχόλια στο Twitter, οι παρουσίες που ξεχώρισαν και το δεύτερο bootcamp

Απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο

my-style-rocks__3_

To My Style Rocks επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής και μάλιστα, το τηλεοπτικό κοινό είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πρώτο bootcamp και την επιλογή των διαγωνιζόμενων. Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ θα προβληθεί το δεύτερο bootcamp για να ολοκληρωθεί η επιλογή των fashionistas που θα μπουν στον διαγωνισμό μόδας.

Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου bootcamp

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45hhpem4c7l)

Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν η Έλενα Χριστοπούλου, ο Γιώργος Καράβας και ο Στέλιος Κουδουνάρης, την παρουσίαση έχει αναλάβει ξανά η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ μια παλιά γνώριμη βρέθηκε κι εκείνη στο πλατό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45csa7w2gkh)

Ο λόγος για την Εmilia Vodos, η οποία αυτή τη φορά δεν συμμετέχει σαν παίκτρια, αλλά ήταν εκείνη που σύστησε τις υποψήφιες στους κριτές και συντόνισε τα backstage.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45d6iqkpitt)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας έγινε αντικείμενο συζήτησης στο Twitter, με το τηλεοπτικό κοινό να σχολιάζει τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων, με το hashtag #mystylerocks, να «σκαρφαλώνει» στις πρώτες θέσεις των trends της πλατφόρμας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45e8e6i3vup)

Δείτε μερικά σχόλια

Έλα παιδιά γύρισα σπίτι να δω my style rocks auditions

— produced by spearb 🍂🤎 (@tinyhyune) September 13, 2024

Το bootcamp του My Style Rocks ειναι η πιο εξυπνη ανανέωση του παιχνιδιού και έπρεπε να ηταν παραπάνω απο δυο επεισόδια #mystylerocksgr

— ⒶℝⓉ (@iamart_official) September 13, 2024



Φυσικά, εκτός από τους κριτές και το νέο πλατό, υπήρξαν πολλές ιδιαίτερες παρουσίες που ξεχώρισαν, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Ανάμεσα στις υποψήφιες, ήταν και η Μαρία, η οποία συγκίνησε τους κριτές με την προσωπική της ιστορία, όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της από καρκίνο. Σε ερώτηση των κριτών για την επαγγελματική της δραστηριότητα, η νέα παίκτρια του διαγωνισμού απάντησε συγκινημένη: «Δούλευα μέχρι πρότινος αλλά επειδή έφυγε ο μπαμπάς μου από τη ζωή και ήθελα να είμαι δίπλα του…», ξεσπώντας στη συνέχεια σε κλάματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45e8e6i3vup)

Η content creator Άννα Παπαχρήστου κατάφερε να μπει στον διαγωνισμό, με τον κορσέ και την αισιοδοξία της να της εξασφαλίζουν θετικά σχόλια από τους κριτές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45dnlkjtqux)


Η Ναταλία Σταμούλη που κατάγεται από τα Τίρανα όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή της έχει κερδίσει καλλιστεία και ήρθε στο My Style Rocks για να κερδίσει και τους κριτές, καταφέρνοντας να περάσει στον τελικό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45dcrgzf5b5)


Η Αγγελική υποστήριξε πως έχει συνεργαστεί με τον Billy Bo που πέθανε το 1987 κάτι που μπέρδεψε τους κριτές, καθώς όπως τους είπε ήταν 44 ετών. Η φινέτσα της άρεσε στους κριτές αλλά δεν ήταν αρκετή ώστε να την περάσουν στο My Style Rocks.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45dtht6uucx)


Στον διαγωνισμό κατάφερε να μπει και το plus size μοντέλο, Κατερίνα Πεφτίτση. Η παίκτρια που είχε ξεχωρίσει από τη συμμετοχή της στο GNTM δοκίμασε αυτή τη φορά την τύχη της στον διαγωνισμό μόδας και τα κατάφερε. Μάλιστα, η παίκτρια έδωσε την υπόσχεσή της ότι θα καταφέρει να αποσπάσει ένα πεντάρι από τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45fvn4hxqwx)


Το πάθος της για τη μόδα και οι τολμηρές επιλογές της, έφεραν στα τελικά του διαγωνισμού την Ειρήνη Κουλιανού με την πολύχρωμη εμφάνισή της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45fjixxlww1)

Η σουρεάλ αμφίεση της Βιβής άφησε άναυδους τους κριτές και έλαβε 3 «ναι» για την αποφασιστικότητα και τη θέλησή της να πραγματοποιήσει το όνειρό της να μπει στον χώρο της μόδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45g2v8c7u21)


Η Χριστιάνα μπήκε στο My Style Rocks και αποχώρησε με υπόκλιση προς τους κριτές, τους οποίους εντυπωσίασε με το ταπεραμέντο, την αισιοδοξία και το make up της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45fbcbpm175)

Η γνωστή συντάκτρια μόδας, συγγραφέας και blogger Μαρία Παπαγρηγορίου μπήκε κι εκείνη στη νέα σεζόν του My Style Rocks, συγκλονίζοντας τους κριτές με την αποκάλυψη που έκανε για τον καρκίνο που είχε περάσει. Όπως ανέφερε η Μαρία Παπαγρηγορίου, αντιλαμβάνεται πως άτομα του συγκεκριμένου χώρου γνωρίζουν τη δουλειά της, θεωρεί όμως πως το My Style Rocks είναι μια καλή ευκαιρία να τη μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Τέρμα τα ταπεινά χαμομηλάκια, ζήτω οι αλανιάρες μπιγκόνιες!»

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε με τους κριτές Έλενα Χριστοπούλου, Γιώργο Καράβα και Στέλιο Κουδουνάρη, η Μαρία Παπαγρηγορίου, προχώρησε και στην περιγραφή μίας σοβαρής περιπέτειας με την υγεία της, καθώς αποκάλυψε ότι το 2018 είχε καρκίνο στο νεφρό.

Η Μαρία Παπαγρηγορίου έρχεται να διαγωνιστεί στο My Style Rocks γιατί της λείπει η μόδα!

Η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε σοκαρισμένη αφού δεν το είχε ακούσει ποτέ, με τη Μαρία Παπαγρηγορίου να επιβεβαιώνει πως δεν το είχε πει πουθενά: «Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς και το μετανιώνω. Το ήξεραν 5 άνθρωποι στο σπίτι και 10 στη δουλειά. Είχα καρκίνο στο νεφρό. Όταν με έβαζε στο δωμάτιο η αποκλειστική φαντασιωνόμουν ότι έμπαινα σε ένα σπα. To delulu αποδίδει ορισμένες φορές» προσθέτοντας πως τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, πρέπει να ιεραρχούνται σωστά.

Το πρώτο bootcamp έκλεισε και με μία ανατροπή καθώς η Έλενα Χριστοπούλου άλλαξε την ψήφο της για τη διαγωνιζόμενη Έφη Καλογήρου και τελικά την έβαλε στον διαγωνισμό, αναφέροντάς της χαρακτηριστικά: «Δεν μου βγαίνει η εικόνα σου από το μυαλό μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d45gms3zi51l)

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος – Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ελβετία: Ο επιχειρηματίας πολτοποίησε τη σύζυγό του βλέποντας από το κινητό του βίντεο στο YouTube

Γιάννης Παπαστεφανάκης – Συγκινεί ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση: Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Best Of Network

Εγκεφαλικό επεισόδιο: Δύο αιφνίδια συμπτώματα που πρέπει να μας οδηγήσουν στο νοσοκομείο

Ο Έλληνας που αγόρασε την απίστευτη Ferrari των 700.000 ευρώ

Οι λέξεις που αν διαγράψετε από το βιογραφικό σας, θα έχετε σίγουρη επιτυχία

3 παραλίμνια χωριά της Ελλάδας: Κινηματογραφικά τοπία, φύση, γαστρονομία

Η μεγαλύτερη πρόταση που έχει παραχθεί από χιμπατζή: Το πείραμα που άφησε άναυδους τους επιστήμονες (vid)

Ο Δημήτρης Παπανικολάου έβαλε καλάθι στη μοναδικότητα

Φρεσκάδα και ασφάλεια με τη δύναμη της καινοτομίας

Τι κάνει ένας ογκολόγος καθημερινά για να προλάβει την εμφάνιση καρκίνου

Τα «γεράκια» του Ισραήλ δεν συγχωρούν ποτέ

Δείτε Επίσης

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αυγά ορτυκιού τηγανητά σε ελαιόλαδο με «γλισταρκά», ντοματίνια και σπανάκι

ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες) 12 αυγά ορτυκιού 4 δέσµες σπανάκι 1 «γλισταρκά» (Αθηενίτικο διπλοφουρνισµένο αρτοποίηµα) σε θρύψαλα ½ κιλό ντοµατίνια Φρέσκο αλεσµένο, µαύρο πιπέρι Αλάτι, ζάχαρη Μοσχοκάρυδο τριµµένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας ξίδι Σάλτσα Μαγιονέζας και Ολλανδέζας (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα με ελάχιστο νερό βράζετε τις δέσμες σπανακιού χωρίς να τις κόψετε

Γιαούρτι με λοκούμι Αθηένου και φρούτα

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες) 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2 λοκούµια Αθηένου σπασµένα ∆ιάφορα κοµµένα οµοιόµορφα φρούτα εποχής Παστά φρούτα (δαµάσκηνα, βερίκοκα και σύκα παστά) οµοιόµορφα κοµµένα 1 φλιτζάνι φρέσκα κρέµα χτυπηµένη 2 κουταλιές σούπας µέλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε 4 όμορφα μεγάλα ποτήρια ή σε 10 μικρότερα ετοιμάζετε και βάζετε μέσα στο κάθε ένα

Σελένα Γκόμεζ: Απαντάει στους επικριτές της μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Σελένα Γκόμεζ: Απαντάει στους επικριτές της μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά Σελένα Γκόμεζ: Απαντάει στους επικριτές της μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά Αυτή είναι η ζωή μου, αυτή είμαι, τόνισε η 32χρονη σταρ Η Σελένα Γκόμεζ έχει μια απάντηση σε όποιον την επικρίνει επειδή είναι ανοιχτή και

Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν

Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν Η ηθοποιός και η 16χρονη θέλησαν να αποτυπώσουν στο σώμα τους την περίοδο που εργάστηκαν μαζί σε παράσταση στο Μπρόντγουεϊ Η Αντζελίνα Τζολί και η κόρη της Βιβιέν έκαναν ασορτί τατουάζ για να θυμούνται την περίοδο

Το House of Cards και ακόμη 6 πολιτικές σειρές με σκάνδαλα και ίντριγκες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη

Ένα από τα αγαπημένο είδη σειρών που κερδίζουν τα τελευταία χρόνια έδαφος και αποκτούν φανατικούς θαυμαστές είναι τα πολιτικά δράματα. Η αναρρίχηση στην εξουσία δεν θεωρείται και τόσο εύκολη υπόθεση, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες σειρές να ανεβάζουν την αδρεναλίνη, αφού στο παρασκήνιο αναπτύσσονται δολοπλοκίες, ίντριγκες και σκάνδαλα. Όπως συμβαίνει σ’ ένα βαθμό και στην πραγματικότητα. 

Μάρκος Σεφερλής: «Θα κινηθώ νομικά, κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος»

«Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση εναντίον όσων σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής μετά την κατακραυγή που δέχτηκε για ένα μέρος της θεατρικής παράστασής του. Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε για πρώτη φορά, μετά τον «πόλεμο» που δέχθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των

Τοπαλίδου-Τo νέο αινιγματικό post στα social εν μέσω κρίσης στον γάμο της με τον Κουρή: «Αγάπη μόνο»

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου φαίνεται πως περνούν δύσκολες στιγμές στον γάμο τους, μόλις λίγους μήνες μετά την τελετή που επισημοποίησε τη σχέση τους.

Ακυρώνεται η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Λυκαβηττό – Η έντονη αδιαθεσία & ο υψηλός πυρετός

Ακυρώνεται η συναυλία που περίμεναν πώς και πώς οι θαυμαστές του Νίκου Πορτοκάλογλου την ερχόμενη Τρίτη (24/9) στο θέατρο Λυκαβηττού.  Η επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση του μουσικού event αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά για τη συνεργασία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και συγκινεί «Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με λύπη

“Έσπασε” η Φαίη Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της: “Δεν καταλάβαινα τι γινόταν”

"Την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό" εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Αλέξης Κούγιας και Νίκος Συρίγος έγιναν μπίλιες στον αέρα του MEGA: “Μάλλον τα ‘χω κάνει πιο σωστά στη ζωή μου, να πας σε ψυχολόγο”

Σάββατο, 21.9.2024, 11:18 Zappit@ZAPPIT_ "Με μια διαφορά κ. Κούγια, εγώ είμαι απέναντι σε κάθε άνθρωπο που κακοποιεί και δέρνει την γυναίκα του, δεν τον αγκαλιάζω...." Ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» το πρωινό του Σαββάτου με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Κατά τη

Μάρκος Σεφερλής: Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων μιλούν ψευδώς και υβριστικά για εμένα

Για την κριτική που δέχεται για την παράστασή του μίλησε το πρωί του Σαββάτου 21/9 ο Μάρκος Σεφερλής. «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων μιλούν ψευδώς και υβριστικά για εμένα» επεσήμανε ο ηθοποιός. «Εννοείται με έχουν θίξει όλα αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό γιατί δεν είναι κριτική στην δουλειά μου. Τη δουλειά δεν την έχουν