Έγκυος νίκησε τον καρκίνο και γέννησε ένα υγιέστατο μωρό χάρη σε ένα ιατρικό θαύμα

Date:

Έγκυος νίκησε τον καρκίνο και γέννησε ένα υγιέστατο μωρό χάρη σε ένα ιατρικό θαύμα







Οι γιατροί έβγαλαν προσωρινά μήτρα και έμβρυο για να αφαιρέσουν τον όγκο και τα ξανάβαλαν στο σώμα της! 

Μια ασιόδοξη και γλυκιά είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου σκορπώντας χαμόγελα! Μια μαμά από τη Μελβούρνη υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση εν μέσω εγκυμοσύνης, κατά την οποία έπρεπε να αφαιρεθεί προσωρινά η μήτρα της, αλλά τελικά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Kate Fitzgerald, 38 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου όσο ήταν έγκυος. Έπρεπε, λοιπόν, να αφαιρέσει τον όγκο – ο οποίος είχε μέγεθος όσο μια μπάλα του κρίκετ – ενώ το μωράκι της ήταν μέσα.







Οι γιατροί αφαίρεσαν προσωρινά τη μήτρα και το έμβρυό της και μετά έκοψαν τον όγκο της πριν τοποθετήσουν το μωρό πίσω στο σώμα της! Η κόρη της, Ava, γεννήθηκε υγιής τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

«Έχω μια τομή 35 εκατοστών που αρχίζω κάτω από το στήθος και φτάνει μέχρι το πυελικό οστό», είπε η Κέιτ ενώ δήλωσε ότι αυτή η ουλή θα της θυμίζει για πάντα τι πέρασε.

Μιλώντας στα μέσα η Κέιτ ελπίζει ότι η ιστορία της θα ευαισθητοποιήσει περισσότερες μαμάδες να λάβουν περισσότερο υπόψη την υγεία τους και να είναι τυπικές ως προς τις εξετάσεις τους.

«Θεωρούσα ότι τα συμπτώματα που είχαν εμφανιστεί σχετίζονταν με την εγκυμοσύνη. Ο καρκίνος του εντέρου δεν είναι ασθένεια των ηλικιωμένων. Είναι πολύ κοινό στους νεότερους ανθρώπους », ανέφερε μεταξύ άλλων η Κέιτ, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης.

-: 7news.com.au, mama365

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αγνώριστος με αραιά λευκά μαλλιά o Πιρς Μπρόσναν

Ο Πιρς Μπρόσναν εθεάθη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, με τίτλο Giant και ήταν πραγματικά αγνώριστος. Μέχρι και οι φανατικοί θαυμαστές του δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, εμφανίστηκε με αραιά και λευκά μαλλιά, πολλές ρυτίδες. Φορούσε γυαλιά και μια φόρμα γυμναστικής. Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή ήταν για τις ανάγκες της νέας του

Καταβεβλημένη και κουρασμένη – Η Γιάννα Τερζή μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη Eurovision

Eurovision: Τo 2018 η Γιάννα Τερζή εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Όνειρό μου». Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και να φτάσει στον τελικό και δεν είχε περάσει καθόλου εύκολα. Σε ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok, είδαμε την τραγουδίστρια καταβεβλημένη, κουρασμένη και σκεπτική, κατά τη διάρκεια του fitting για την εμφάνισή

Η Μαρία Αντωνά ξεκαθαρίζει για την επίμαχη ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη: “Έχω μάθει να έχω αξιοπρέπεια”

"Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα", τονίζει η Μαρία Αντωνά.

Αλέξανδρος Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: “Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο”

Αλέξανδρος Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο» "Καρφώθηκε μέσα, ήμουν απέναντι. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά". Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (2/5) ο Αλέξανδρος Μούκανος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που δεν πραγματοποιεί συχνά τηλεοπτικές εμφανίσεις, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων