Τούρκος καθηγητής: «Είμαστε εξισλαμισμένοι Ελληνορωμαίοι. Δεν είμαστε Τούρκοι»

Date:

Τούρκος καθηγητής: «Είμαστε εξισλαμισμένοι Ελληνορωμαίοι.  Δεν είμαστε Τούρκοι»

O καθηγητής Σενγκιόρ λέει πως στην Ανατολία τα γονίδια της Μέσης Ασίας είναι (μόλις) 7% και προσθέτει: «Εμείς είμαστε μουσουλμάνοι Ρωμαίοι», δηλαδή απόγονοι ελληνόφωνων μεσαιωνικών πληθυσμών που εξισλαμίστηκαν.

Ο καθηγητής Σενγκιόρ λέει ακριβώς τα εξής:

»Στην Ανατολία έγινε μία σχετική έρευνα DNA και βγήκε πως εμείς σε πολύ μεγάλο βαθμό είμαστε Ινδοευρωπαίοι.

»Μην ξεχνάτε πως εμείς είμαστε κληρονόμοι του Βυζαντίου.

»Και για αυτό υπήρξαν πολλοί γάμοι επί Οθωμανών. Δηλαδή αναμιχθήκαμε πολύ.

»Για αυτό το λόγο εμείς είμαστε μουσουλμάνοι Ρωμαίοι».

Λέει την αλήθεια. Οι μερικές χιλιάδες τουρκομογγόλοι εισβολείς επιβλήθηκαν εξισλαμίζοντας τους πολυπληθέστερους ντόπιους.

Η Άννα Κομνηνή, κόρη του αυτοκράτορα Αλέξιου Κομνηνού, - στην «Αλεξιάδα» της (11ος-12ος αιώνες) ότι οι «Τούρκοι» των μικρασιατικών παραλίων ήταν όλοι Ελληνόφωνοι.

Οι ελληνόφωνοι υπήκοοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζαντίου) εξισλαμίζονταν μαζικά είτε από φόβο, είτε από συμφέρον, είτε για να απαλλαγούν από τη βαρύτατη φορολογία της Νέας Ρώμης (Κωνσταντινούπολης) και της Εκκλησίας της.

Τούρκοι φυλετικά στη γειτονική μας Τουρκία δεν υπάρχουν. Οι αυθεντικοί Τούρκοι είναι σαν τους Ουιγούρους της Κίνας, τους Τουρκμένους ή τους Ουζμπέκους, δηλαδή με μογγολικά χαρακτηριστικά.

Οι πληθυσμοί της Μικράς Ασίας δεν έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά και αυτό αποδεικνύει ότι είναι εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι κ.α. Βεβαίως τώρα με το DNA επιβεβαιώνονται όλα.

Τις αποκαλύψεις αυτές αναμεταδίδει ο καθηγητής στον Καναδά Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής από την Κρήτη, όπως έχει ο ίδιος παραδεχτεί.

Ο ίδιος μάλιστα - με αφορμή τις δηλώσεις Σενγκιόρ:

«Γιατί το τουρκικό κράτος θέλει να κρύψει ότι ο λαός της Ανατολίας είχε σε μεγάλο βαθμό ελληνορωμαϊκές ρίζες;

»Ποιος ήταν ο λόγος για αυτό το μυστικό; Γιατί φοβάται;

»Γιατί κρύβουν προσεκτικά την ελληνική καταγωγή των τουρκόφωνων μαζών που εξισλαμίστηκαν και λόγω γλωσσικής αφομοίωσης;».

Υπενθυμίζουμε πως όποιος εξισλαμιζόταν σήμαινε και αλλαγή εθνικής ταυτότητας, για αυτό και στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα Βαλκάνια ο εξισλαμισμός λεγόταν «τούρκεμα» και «τούρκος» ήταν συνώνυμο του «μουσουλμάνου».

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιορτή της μητέρας: Επώνυμες Ελληνίδες που πίστεψαν στο θαύμα της μητρότητας – Το δυνατό μήνυμά τους

Γιορτή της μητέρας σήμερα κι αν για κάποιες μανούλες πρέπει να μιλήσουμε λίγο περισσότερο είναι για εκείνες που με επιμονή, πόνο, αγωνία αλλά και λαχτάρα να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας. Είναι οι μανούλες εκείνες που μπήκαν στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να φέρουν στον κόσμο το πλασματάκι τους! Δεν είναι μάλιστα λίγες και

Λίλλη Παπαγιάννη: Η φινετσάτη κυρία του ελληνικού σινεμά με την εκλεπτυσμένη ομορφιά

Κομψή, αρχοντική, με υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια και μια εγγενή αριστοκρατικότητα, η Λίλλη Παπαγιάννη ήταν μια από τις γυναίκες που έλαμψαν στη μεγάλη οθόνη, αν και μόνο μια φορά έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχοντας τον αέρα μεγάλων σταρ του παλιού Χόλιγουντ, πολλοί θεωρούσαν πως την περίμενε μια λαμπερή καριέρα, εκείνη όμως επέλεξε να κρατήσει μια πιο χαμηλών

Eurovision: Αποθεώθηκε ο Κροάτης στον τελικό – Δείτε βίντεο

Eurovision: Αποθεώθηκε ο Κροάτης στον τελικό - Δείτε βίντεο Το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, ο Baby Lasagna, διεκδικεί την πρωτιά με το «Rim Tim Tagi Dim» Ο Baby Lasagna εμφανίστηκε στην 23η θέση του τελικού της Eurovision και εντυπωσίασε το κοινό. Ο 28χρονος τραγουδιστής διεκδικεί την πρώτη θέση με το «Rim Tim Tagi Dim» για την

Silia Kapsis: Η εμφάνιση της Κύπρου στον τελικό – Εντυπωσίασε η Sillia Kapsis

Η 17χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου τραγούδησε το Liar στο Malmö Arena

Eurovision 2024: Οι AI ABBA μας ταξίδεψαν στο 1974

Home / Ψυχαγωγία / Eurovision 2024: Οι AI ABBA μας ταξίδεψαν στο 1974 Κυριακή, 12.5.2024, 00:41 Zappit@ZAPPIT_ Οι Abba "επανήλθαν" στη σκηνή. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης «είδε» το τηλεοπτικό κοινό της Eurovision τους AI ABBA. Η τεχνολογία κατάφερε να μας ταξιδέψει στο μακρινό 1974 όταν το δημοφιλές γκρουπ έπαιρνε την πρώτη νίκη για την Σουηδία.

Eurovision 2024: Σάρωσε τη σκηνή ο τραγουδιστής Nemo από την Ελβετία

Ο non binary τραγουδιστής από την Ελβετία, Nemo, με την απόλυτα ανατρεπτική εμφάνιση και τις μοναδικές φωνητικές ικανότητες εντυπωσίασε το κοινό στον τελικό της Eurovision 2024.

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12 Μαϊου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 12 Μαϊου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Η Σελήνη στον τομέα της ευτυχίας αποκαλύπτει σήμερα μερικές ευχάριστες πτυχές και είναι πιθανό να βρεις ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφράσεις ή να απολαύσεις τον εαυτό σου

Eurovision 2024 Τελικός: Την 15η θέση κατέκτησε η Κύπρος με τη Silia Kapsis

Eurovision 2024: Τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής έδωσε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis.

Τζένη Τζιβεριώτη: Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας – Το casual look που επέλεξε

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένη Τζιβεριώτη σε σπάνια έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας!

Eurovision 2024: Η Loreen ήρθε από το μέλλον και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Κυριακή, 12.5.2024, 00:56 Zappit@ZAPPIT_ Μάγεψε τους πάντες η Loreen. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η περσινή νικήτρια της Eurovision, Loreen, πραγματοποίησε ένα μοναδικό act επί σκηνής, όπως μόνο η ίδια ξέρει να σαγηνεύει το τηλεοπτικό κοινό. Οι δυο φορές νικήτρια είναι από τις καλλιτέχνιδες που έχουν αφήσει το στίγμα της στον διαγωνισμό και ο λόγος

Eurovision 2024: Απίστευτη γκάφα του Ζερόμ Καλούτα και του Θανάση Αλευρά με την Βικτώρια της Σουηδίας

Μια ακόμα απίστευτη γκάφα έκαναν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Τελικού της Eurovision 2024, ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς.

Ιταλικό ψητό κοτόπουλο «Βεζούβιο»

Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 1/4 ώρα Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 4-5 άτομα): 1 κοτόπουλο (γύρω στο 1 1/4 κιλό), κομμένο σε 8-10 κομμάτια 1 ½ κιλό μικρές πατάτες (Baby) κομμένες στα δυο 1 κουταλιά ρίγανη 1 ½ κοφτό κουταλάκι σκόνη σκόρδου 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλ. άσπρο ξηρό κρασί