Τράβις Κελς: Ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ ξετρελάθηκε με την Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Date:

Τράβις Κελς: Ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ ξετρελάθηκε με την Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Ενθουσιασμένος με τη «φλόγα» της 8χρονης πριγκίπισσας Σάρλοτ εμφανίστηκε ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ Τράβις Κελς, μετά τη συνάντησή του με την βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου στο Στάδιο Γουέμπλεϊ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο παίκτης των Kansas City Chiefs Τράβις Κέλς που βρισκόταν στο πλευρό της Τέιλορ Σουίφτ στην περιοδεία της «Eras Tour», πόζαρε με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον Πρίγκιπα Τζορτζ και την Πριγκίπισσα Σάρλοτ στα παρασκήνια της συναυλίας.

Στο podcast «New Heights» που έχει με τον αδελφό του Τζέισον ανέφερε:

«Γνωρίσαμε τους βασιλιάδες, παιδιά. Ήταν και αυτοί στην παράσταση. Έφτασα εκεί νωρίς και γνώρισα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Πώς σας φάνηκε;»

Στην ερώτηση για το πως ήταν η συνάντηση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Τράβις Κέλς αστειεύτηκε λέγοντας πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν «ο πιο χαλαρός γ********. Ήταν τόσο κουλ».

«Ήταν φοβερός. Ήταν καλός μάγκας», συμπλήρωσε ο Τζέισον.

«Ήταν εκεί με τον μικρό Τζορτζ και τη Σάρλοτ και ήταν μεγάλη χαρά να τους γνωρίσουμε», είπε ο Τράβις αποκαλύπτοντας πως η νεαρή πριγκίπισσα ήταν γεμάτη ερωτήσεις και πως ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

«Είχε φωτιά μέσα της η Πριγκίπισσα Σάρλοτ. Έκανε ερωτήσεις… Μου αρέσει όταν οι γονείς ζητούν από τα παιδιά τους να είναι παρόντα, να έχουν φωνή… Να τα ενθαρρύνουν να παίρνουν τον έλεγχο της συζήτησης».

«Η αποκάλυψη των δύο αδελφών 10 και 8 χρονών ήταν απόλυτη απόλαυση», είπε συμπληρώνοντας πως η Πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν «σούπερ σταρ».

Ο αδελφός του Τράβις, Τζέισον, που είναι πατέρας τριών κοριτσιών παραδέχθηκε πως η συνάντηση με την πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν το αποκορύφωνα της βραδιάς για εκείνον.

«Ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν επίσης υπέροχος. Ήταν τόσο αξιολάτρευτος», είπε ο Τζέισον.

Το «κόλλημα» με το βασιλικό πρωτόκολλο χαιρετισμού

Ο Τράβις και ο Τζέισον ξέσπασαν σε γέλια όταν ανέφεραν πως αντιμετώπισαν πρόβλημα με το πρωτόκολλο χαιρετισμού της βασιλικής οικογένειας αφού δεν γνώριζαν για το αν έπρεπε να υποκλιθούν ή να τους σφίξουν απλά τα χέρια ενώ μίλησαν και για τις διαφορές στην τυπικότητα του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών. 

«Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να κάνω υπόκλιση σαν “καμπουριασμένος” ή απλώς να είμαι Αμερικανός ηλίθιος και να τους πιάσω το χέρι λέγοντάς τους “Τι τρέχει φίλε;”», είπε.

«Θέλαμε να είμαστε ευγενικοί. Δεν γνωρίζουμε την πραγματική εθιμοτυπία», απάντησε ο Τζέισον.

«Επειδή δεν ήμασταν σε μια κομψή, επίσημη βασιλική εκδήλωση, δεν χρειάστηκε να υποκλιθούμε. Αν θα ήταν μια επίσημη εκδήλωση συνάντησης με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τότε θα ήταν αυτό», είπε ο πρώην σέντερ των Philadelphia Eagles.

To άρθρο Τράβις Κελς: Ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ ξετρελάθηκε με την Πριγκίπισσα Σάρλοτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τάνια Τσανακλίδου: «Μου είναι δύσκολο. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί θα βάλω τα κλάματα»

Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, της είναι πάρα πολύ δύσκολο το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι από τα παλιά, δεν είναι πλέον στη ζωή. Σας είναι δύσκολο να σκέφτεστε ότι κάποιοι άνθρωποι που θα έρχονταν κανονικά στο Ηρώδειο δεν θα είναι εκεί διότι δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας; «Ναι, δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί θα

Βανδή-Μπισμπίκης: Πού βρίσκεται το σπίτι που χτίζουν στην Κρήτη;– Οι λεπτομέρειες για την αγορά γης!

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αγόρασαν ένα οικόπεδο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Γεράνι Ρεθύμνου. Το οικόπεδο το οποίο είναι 12 στρέμματα έχει θέα τη θάλασσα, η οποία απέχει από το σπίτι 1,5 χιλιόμετρο. Ερωτευμένος Μπισμπίκης: «Τη Δέσποινα θέλω να τη ζω, να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω» Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το

Γιώργος Αμούτζας: “Με την Τάνια γνωριστήκαμε στο J2US, είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι”

"Καλλιτεχνικά προετοιμαζόμαστε για τον τελικό, δεν αλλάζει κάτι για το αν υπάρχει ανταγωνισμός νίκης ή όχι" δηλώνει ο Γιώργος Αμούτζας.

The 2night show: Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Απόψε, Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Κόνι Μεταξά.

Το Ozempic συνδέεται με σοβαρή πάθηση των ματιών, δείχνει νέα μελέτη

Τι αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ για τη συσχέτιση της σεμαγλουτίδης με την σπάνια πάθηση. Οι ασθενείς που παίρνουν σεμαγλουτίδη (Ozempic ή Wegovy) για να αντιμετωπίσουν τον τύπου 2 διαβήτη ή για να χάσουν βάρος, μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν μία σοβαρή πάθηση των ματιών, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Σε

Η αποκαλυπτική εμφάνιση που έκανε η κόρη της Μαντόνα σε επίδειξη μόδας

Μία αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Λούρδη Λεόν σε επίδειξη μόδας. Η 27χρονη κόρη της Μαντόνα ήταν καλεσμένη στο σόου του αμερικανού σχεδιαστή Marc Jacobs που έγινε στη Νέα Υόρκη με ένα τολμηρό σύνολο. Σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η Λούρδη Λεόν φορά ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο έχει πολλά σκισίματα που έκρυβε μόνο

Γιώργος Περρής για coming out: Πολιτική κίνηση η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, δεν το έχω μετανιώσει καθόλου

Ο Γιώργος Περρής έκανε coming out πριν από περίπου δύο χρόνια και χθες το βράδυ αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του. Ο τραγουδιστής έκανε μάλιστα λόγο για «πολιτική κίνηση» για την οποία δεν έχει μετανιώσει. «Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ναι ο καλλιτέχνης οφείλει να μοιράζεται τη ζωή του γιατί

Οκτώ παράγοντες που επιβραδύνουν τη γήρανση

Η γήρανση είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία, αλλά υπάρχουν τρόποι να επιβραδυνθεί. Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο «Journal of the American Heart Association» με τη συμμετοχή 5.682 ενηλίκων, γυναικών και ανδρών, με μέση ηλικία τα 56 έτη, διαπίστωσε ότι η υιοθέτηση ορισμένων συνηθειών στην καθημερινότητά μας μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιοπαθειών και θανάτου. Αυτές

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά σήμερα, ειδικά αν αφήνεις το μυαλό σου να σκέφτεται υπερβολικά. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται ωστόσο σήμερα, καθώς αποσπάς

Γιώργος Περρής: Πολιτική κίνηση η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου και δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου

Γιώργος Περρής: Πολιτική κίνηση η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου και δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου GALA Γιώργος Περρής Σεξουαλικότητα Τραγουδιστής Γιώργος Περρής: Πολιτική κίνηση η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου και δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαμφισβήτητα  και δεν είναι θέμα συζήτησης, είπε ο τραγουδιστής 04.07.2024

Νανά Παλαιτσάκη: Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν κακή και για εμένα, ήταν μια ήττα όλης της ομάδας

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για την τηλεοπτική χρόνια που πέρασε, στην οποία βρισκόταν στο πάνελ του «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. «Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν κακή και για εμένα ήταν μια ήττα όλης της ομάδας και δεν μου αρέσει να χάνω», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη. Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να βλέπω τις

Σπύρος Νικολαΐδης: Στα επείγοντα νοσοκομείου του Λος Άντζελες ο ηθοποιός

Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες νοσηλεύεται ο Σπύρος Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός, έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, πως βρίσκεται στα επείγοντα.