Μάγδα Τσέγκου: «Ο Πέτρος ήρθε στη ζωή μου εξ ουρανού, το μονόπετρο ήταν δώρο αγάπης και όχι πρόταση γάμου»

Date:

Στην Κατερίνα Νινιού και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μάγδα Τσέγκου.

Η  δημοσιογράφος, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, αναφέρεται στη σχέση της με την τηλεόραση, την επιθυμία της να επιστρέψει σε αυτήν, ενώ εξομολογείται πράγματα για τον σύντροφό της.

«Σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Γιώργο αυτιά το 2018 – 2019 και από τότε και μετά έκανα άλλα πράγματα, τελείως διαφορετικά. Μου έκαναν πολλές προτάσεις αλλά ήταν όλες για πρωινό 06.00 ώρα, αν μου έλεγαν για κάποια άλλη ώρα θα δεχόμουν. Ειδικά την περίοδο του κορωνοϊού θα ήθελα πολύ να είμαι στην τηλεόραση. Το πρωινό ξύπνημα δε μου λείπει, έχει πολύ άγχος, μου λείπει η δουλειά», δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου.

«Περάσαμε και τα δύσκολά μας με τον Γιώργο Αυτιά ένα διάστημα. Έχουν παρέλθει αυτά, είμαστε στο τώρα. Δεν είμαι και από τους ανθρώπους που κρατάνε κακία. Είναι πολύ σημαντική η δύναμη της συγχώρεσης», παραδέχεται η δημοσιογράφος στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού.

«Δεν αισθάνομαι ότι άφησα καθόλου πίσω την προσωπική μου ζωή, είμαι σε μία σχέση. Με τον Πέτρο είμαστε εξαιρετικά καλά, ήρθε εξ ουρανού. Το μονόπετρο δαχτυλίδι ήταν δώρο από τον Πέτρο αλλά δεν ήταν πρόταση γάμου, ήταν δώρο αγάπης», εξομολογείται αμέσως μετά η Μάγδα Τσέγκου.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γαριδομακαρονάδα με σος ρομέσκο

ΥΛΙΚΑ 1 γλυκιά κόκκινη πιπεριά (200 γρ. περίπου) 700 γρ. ντομάτες ώριμες 200 γρ. ντοματίνια 2 κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 70 γρ. ελαιόλαδο 75 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ¼ – ½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι 800 γρ. γαρίδες Black Tiger με κέλυφος , μέγεθος 21-25 60 ml ελαιόλαδο 125 ml λευκό κρασί 500

Μεγάλο πουρέκκι με κεφαλοτύρι στο φούρνο

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 4 μεγάλα φύλλα μπακλαβά 30γρ ελαιόλαδο 200γρ κεφαλοτύρι (σε 2 μεγάλα τετράγωνα πάχους 1 εκ.) 60γρ μέλι 1 κουταλάκι τσαγιού σινάπι (σπόροι μουστάρδας) 1/2 κουταλάκι τσαγιού ροζ πιπέρι Εκτέλεση Παίρνουμε ένα φύλλο μπακλαβά και το αλείβουμε με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε ένα άλλο φύλλο από πάνω και το αλείβουμε και αυτό. Βάζουμε ένα

Παντρεύτηκε η Lana Del Rey – Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά;

Η Lana Del Rey παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Jeremy Dufrene, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Άλλος άνθρωπος η Αθηνά του «The Bachelor» – Η καριέρα στο TikTok & η αλλαγή στην εμφάνισή της!

Θυμάστε την Αθηνά Σίνδου από το Bachelor, που είχε προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά;

Μίμης Πλέσσας: Η Finos Film αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη

Μπορεί ο Μίμης Πλέσσας να έφυγε σήμερα από τη ζωή, ωστόσο, το σπουδαίο έργο που αφήνει πίσω του, θα μείνει για πάντα ζωντανό στις καρδιές και στις σκέψεις

Μίμης Πλέσσας: Όσα έλεγε η Λουκίλα Καρρέρ 12 ημέρες πριν από τον θάνατό του

Σάββατο, 5.10.2024, 10:51 Zappit@ZAPPIT_ Δείτε όσα είχε πει η Λουκίλα Καρρέρ. Μία εβδομάδα πριν κλείσει τα 100 του χρόνια, ο Μίμης Πλέσσας άφησε την τελευταία του πνοή! Ο σπουδαίος συνθέτης «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι, ωστόσο, ο ίδιος θα βρίσκεται για πάντα ανάμεσά μας. Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, με ανάρτησή της στο διαδίκτυο ενημέρωσε

Τραγωδίες στην ελληνική τηλεόραση: 7 παίκτες ριάλιτι που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή

Δύο μόλις μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ντέμης Γεωργίου, από βακτηριδιακή λοίμωξη, η ελληνική τηλεόραση θρηνεί για μια ακόμα απώλεια.

Κώστας Δόξας: Η ηλικία, ο επεισοδιακός χωρισμός από τη σύζυγό του & η νέα του σύντροφος

Ο Κώστας Δόξας γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1973 στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία, ανέπτυξε ενδιαφέρον για τη μουσική, γεγονός που τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν. Το ταλέντο του και η ξεχωριστή φωνή του τον καθόρισαν ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Κώστας Δόξας: Ξανά ερωτευμένος μετά το επεισοδιακό

Diddy: Σταρ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο ανησυχεί μήπως κυκλοφορήσει βίντεο με τον ίδιο – Ζει έναν εφιάλτη, λέει πηγή

Μία διάσημη προσωπικότητα φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Diddy και είναι μάλιστα, τρομοκρατημένη από τις εξελίξεις. Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στην Post, ένας άνδρας ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους πιο διάσημους ανθρώπους της σόουμπιζ, «ζει τον απόλυτο εφιάλτη». Θεωρεί ότι τα βίντεο του Diddy από τα πάρτι που διοργάνωνε θα «κάψουν»

Λυδία Φωτοπούλου: “Είχα ξεφύγει όταν ήρθαν για πρώτα φορά οι περίφημες κάρτες στα χέρια μας”

"Ήρθε ένας λογαριασμός που χρωστούσα, δεν θυμάμαι πόσο γιατί ήταν προ του ευρώ, τότε ήταν που κατάλαβα" θυμάται η Λυδία Φωτοπούλου.

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση, ότι λέω το φτιάχνετε όπως θέλετε εσείς»

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση, ότι λέω το φτιάχνετε όπως θέλετε εσείς» Σάββατο, 5.10.2024, 16:00 Zappit@ZAPPIT_ «Έχετε φτιάξει μια ομάδα και προστατεύετε 4-5 καλλιτέχνες και τους υπόλοιπους τους θέλετε να σας λένε πράγματα, για να πέφτει κράξιμο και να γίνεται η εκπομπή ωραία», είπε ο Τριαντάφυλλος. Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»