Τέσσερις cool συνδυασμοί για τις μπότες και τα μποτάκια του χειμώνα

Date:

Τέσσερις cool συνδυασμοί για τις μπότες και τα μποτάκια του χειμώνα

Οι μπότες και τα μποτάκια δεν είναι ποτέ αρκετά. Τa must have παπούτσια του χειμώνα ολοκληρώνουν κάθε ντύσιμο, φοριούνται όλες τις ώρες, στις περισσότερες περιστάσεις και έχουν τη δυνατότητα είτε να απογειώσουν είτε όμως και να καταστρέψουν μία εμφάνιση. Ποιος είναι, λοιπόν, ο ιδανικός τρόπος να τα συνδυάσεις, προκειμένου να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στα πόδια σου για τους σωστούς λόγους;

Cowboy, ladylike ή shlouchy μπότες – όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου επιλογή ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν – συνδυάζεται ιδανικά με φορέματα και φούστες. Εμείς σε προτρέπουμε δίχως αμφιβολία στο μίντι μήκος, το οποίο δεν αφήνει καθόλου ακάλυπτο δέρμα, κάνοντας το αποτέλεσμα απίστευτα κομψό και παράλληλα in fashion. Αντίστοιχα τα sock, hiking ή chelsea μποτάκια αναδεικνύουν φανταστικά τα look με παντελόνια σε κάθε στιλ, δίνοντας cool vibes και άνεση.

Δες παρακάτω τέσσερα ζευγάρια μπότες και μποτάκια από τα καταστήματα της αγοράς συνδυασμένα σε διαφορετικά σύνολα και ετοιμάσου για τη νέα σου αγορά που θα σε συντροφεύσει τους επόμενους μήνες.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»