Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί του σπιτιού

Date:

Οι 78ες Χρυσές Σφαίρες ολοκληρώθηκαν με παρουσιάστριες τις Tina Fey και Amy Poehler, στην πιο ιδιαίτερη απονομή. Αν και το κόκκινο χαλί, που ως είθισται προηγείται της απονομής, δεν το περπάτησε πληθώρα επωνύμων, αυτό δε σημαίνει ότι απουσίασαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ηθοποιοί παγκοσμίου βεληνεκούς, υποψήφιοι και νικητές, φόρεσαν τις υψηλής ραπτικής δημιουργίες τους και μαγνήτισαν τα βλέμματα… από το σπίτι τους.

Ευχαριστώντας τον οίκο Valentino που τον άφησε να είναι ο πρώτος άνδρας που εμφανίζεται με την αντρική συλλογή, ο Dan Levy εμφανίστηκε με ένα κίτρινο κοστούμι, μεταλλικά παπούτσια και αξεσουάρ από τον οίκο Cartier.

 

Η Anya Taylor Joy, που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα ως καλύτερη ηθοποιός σε μίνι σειρά για την ερμηνεία της στο The Queen’s Gambit, εμπιστεύθηκε για τη μεγάλη βραδιά τον οίκο Christian Dior και την είδαμε σε μία σμαραγδένια τουαλέτα.

 

 

Η πάντα κομψή Nicole Kidman επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Louis Vuitton σε αρχαιοελληνική μορφή, ενώ ανάλογα έφτιαξε και τα μαλλιά της, στα οποία προσέθεσε μία διακριτική μαύρη κορδέλα.

Η Viola Davis από την άλλη επέλεξε ένα φόρεμα με έντονα χρώματα σε στυλ γοργόνας του οίκου Lavie by CK

 

Η Cynthia Erivo πραγματοποίησε ίσως την πιο αξιομνημόνευτη εμφάνιση για φέτος με ένα Valentino Couture neon φόρεμα, λευκά γάντια και κοσμήματα Maria Tash.

 

Η Sarah Paulson που βρέθηκε ανάμεσα στις υποψήφιες για την καλύτερη ερμηνεία σε δραματική σειρά, φωτογραφήθηκε στο σπίτι της με slick μαλλιά και ένα μαύρο Prada φόρεμα. Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το μωβ κάλυμμα για τον γύψο στο χέρι της (η ηθοποιός τραυματίστηκε στα γυρίσματα του American Crime Story), το οποίο ήταν ειδικά φτιαγμένο για την ίδια από τον οίκο Prada.

Ένα κοραλί Oscar de la Renta φόρεμα που σχημάτιζε μία εμφάνιση η οποία θύμιζε την Αναδυόμενη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, επέλεξε η Amanda Seyfried, που ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα Forevermark.

 

Δείτε τη συνέχεια στο yourtipster.gr

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: Silia Kapsis – Tik Tok, γεμιστά και μουσακάς

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis, είναι αυθόρμητη και λατρεύει τα γεμιστά και τον μουσακά. Είναι επαγγελματίας, πολύ πειθαρχημένη, αλλά ως έφηβη κάνει «σκανδαλιέ

Νικόλας Βαφειάδης: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό στον ΑΝΤ1, η συνεργασία μας είναι σχέση ζωής πια»

Ο Νικόλας Βαφειάδης είναι ένα από τα πρόσωπα που μπήκε στον ΑΝΤ1 και όλα δείχνουν πως θα πάρει σύνταξη από εκεί. Η συνεργασία του με τον σταθμό μετρά πάνω από 35 χρόνια και μιλά γι’ αυτή σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όταν σας συναντούν στον δρόμο, σας ρωτούν τι συμβαίνει στον κόσμο; Ναι, οι άνθρωποι θέλουν

Γούπι Γκόλντμπεργκ: Η μητέρα της ξέχασε τα παιδιά της αφότου υποβλήθηκε σε θεραπείες με ηλεκτροσόκ

Η Έμμα Χάρις αποκάλυψε το μυστικό στην κόρη της μετά από 40 χρόνια

Survivor: Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω, λέει ο Θοδωρής

Survivor: Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω, λέει ο Θοδωρής Οι δυο τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους Στο Survivor, οι Μπλε ψήφισαν την Αναστασία Τσέρου, η οποία μαζί με τον συμπαίκτη της Θοδωρή Τουρκογεώργο και τους αντιπάλους Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργο