Νόνη Δούνια: Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές, ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό

Date:

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εκπομπή «The 2night show» για την εποχή που ήταν μοντέλο, για την τηλεόραση, τον σύζυγό της, την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τα χρήματα που πήρε για το πρώτο της βίντεο κλιπ.

Αρχικά η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία της ζωής μου. Ακόμη και τα λάθη μας είναι ένα μάθημα. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον γάμο, δεν σκεφτόμουν να βάλω νυφικό. Χορτασμένη ήμουν με τόσα νυφικά που είχα βάλει ως μοντέλο. Η επιθυμία μου γεννήθηκε όταν γνώρισα τον άντρα μου. Εκείνος μου το ενέπνευσε».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νόνη Δούνια, κλείνει φέτος 20 χρόνια έγγαμου βίου. «Θέλει να κάνουμε ανανέωση γάμου και να κάνουμε ένα πάρτι, αλλά εγώ δεν θέλω» αποκάλυψε η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Νόνη Δούνια θυμήθηκε που είχε παίξει στο βίντεο κλιπ «Φυλακισμένος στη ματιά σου» του Τζων Τίκη, σημειώνοντας: «Ήταν το πρώτο μου. Με είχε βρει σε ένα σεμινάριο που με πήγε η μητέρα μου για μοντέλα. Με πήρε όπως ήμουν, με τα ρούχα που φορούσα, άβαφη. Ήμουν 19 χρονών, πήρα 150.000 δραχμές. Ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό, ότι εγώ για κάποιες ώρες δουλειάς θα πάρω ένα τρελό ποσό, γιατί αυτός ήταν ο βασικός μισθός της εποχής».

Εδώ το βίντεο κλιπ:

«Καμία δεν έλυσε το πρόβλημα της ζωής της με το μόντελινγκ. Η Ελλάδα είναι μία πολύ περιορισμένη αγορά. Εγώ το 2004 σταμάτησα να δουλεύω ως μοντέλο και έκανα αποκλειστικά τηλεόραση. Σταμάτησα στο peak μου. Όταν ήμουν στην κορυφή, είπα: τέρμα» σημείωσε η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε: «Όταν βγήκα στη δουλειά, υπήρχε η τάση στον χώρο να έχουν όλες γαλλική μύτη. Ήταν πολύ λίγες αυτές που είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εγώ επέβαλα τη μύτη μου»!

Η Nόνη Δούνια μίλησε επίσης για τις βουλευτικές εκλογές του 2023 όπου δεν επανεξελέγη. «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Όχι για το αποτέλεσμα, γιατί το αποτέλεσμα είναι καλό, έχω αυξήσει το κοινό μου. Στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Στις δύσκολες στιγμές μου, υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα. Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι φίλοι και ποιος σε νοιάζεται. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα, γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν».

Για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές, η Νόνη Δούνια σημείωσε: «Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή αν βγω. Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση. Mαθαίνεις καινούργια πράγματα και γνωρίζεις ανθρώπους. Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου, όσο γίνεται. Είμαι έτοιμη και δεν φοβάμαι να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου και να “στραπατσαριστώ”. Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Είμαι ένας άνθρωπος που επιμένει και δίνει τον αγώνα του».

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Έφυγε από τη ζωή ο ποιητής Χάρης Μεγαλυνός

Έφυγε από τη ζωή ο ποιητής Χάρης Μεγαλυνός, σε ηλικία 73 ετών και η είδηση του θανάτου προκαλεί θλίψη στον κόσμο των γραμμάτων και των τεχνών.

Eurovision 2005: Σαν σήμερα η Έλενα Παπαρίζου έφερε το «χρυσό» στην Ελλάδα

21 Μάϊου 2005, μια χρονιά που η Ελλάδα έζησε συγκινήσεις καθώς η Έλενα Παπαρίζου με το «Μy number one» έφερε στη χώρα μας την πρώτη θέση κερδίζοντας το «χρυσό»

Νίνα Ντόμπρεβ: Ατύχημα με μηχανή για την ηθοποιό – Δείτε τις φωτογραφίες από το νοσοκομείο

«Η πρώτη μου φορά σε αυτή τη μηχανή θα είναι και η τελευταία» έγραψε στην ανάρτησή της

Ποια νέα σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix και θυμίζει το Squid Game

Έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και προέρχεται επίσης από τη Νότια Κορέα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: “Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα”

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα» Δευτέρα, 20.5.2024, 19:39 Zappit@ZAPPIT_ "Κάθε χρονιά αυτή η μέρα είναι λίγο διαφορετική. Εγώ μέσα μου αισθάνομαι όμορφη". Καλεσμένη στην εκπομπή Live News βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τέσσερα χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με

Τι μπορεί να κρύβουν οι ξαφνικοί, επίμονοι εφιάλτες, σύμφωνα με νέα έρευνα

Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες σε μελέτη με εκατοντάδες πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, όπως ο λύκος. Η ξαφνική αύξηση στους εφιάλτες που βλέπετε μπορεί να αποτελεί προάγγελο αυτοάνοσων παθήσεων, όπως ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, αναφέρει διεθνής ομάδα επιστημόνων. Ύποπτη ένδειξη είναι και οι παραισθήσεις στη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες όμως συνήθως εκδηλώνονται μετά την εκδήλωση

Η Τζένιφερ Λόπεζ περπάτησε μόνη στο κόκκινο χαλί – Η ηχηρή απουσία του Μπεν Άφλεκ στην πρεμιέρα της

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Atlas» του Netflix και στην πρεμιέρα της που έγινε στο Λος Άντζελες η απουσία του Μπεν Άφλεκ ήταν ηχηρή. Η 54χρονη περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί και μάλιστα ήταν πιο αδύνατη από ποτέ! Η τραγουδίστρια χαμογελούσε στους φωτογράφους, αλλά όλοι σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα: «μα

Η κόρη της Κωνσταντίνας Κομμάτα και του Γιώργου Σαμαρά έγινε τριών ετών – Δείτε τις οικογενειακές φωτογραφίες

Μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Ιωάννας, έκανε το βράδυ της Δευτέρας 20 ΜαΜαΐουϊου η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Η κόρη της ηθοποιού και του  Γιώργου Σαμαρά γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 2021 και από τότε έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητα και των δυο. Οι ευτυχισμένοι γονείς γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους που έγινε τριών

Γιατί παγώνει ο εγκέφαλος όταν τρώμε κάτι κρύο – Το τρικ για να σταματήσετε τον πόνο

Όταν καταναλώνουμε ένα κρύο ρόφημα ή ένα παγωτό, κάποιες φορές νιώθουμε τον κεφάλι μας να παγώνει. Πρόκειται για μια κατάσταση που επιστημονικά είναι γνωστή ως «σφηνοπαλατινική γαγγλιονευραλγία». Όπως εξηγούν νευρολόγοι στο ΤheΗealthy, κατά την κατανάλωση κρύων τροφών ή ροφημάτων, τα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται στο στόμα και στο πίσω μέρος του λαιμού αρχικά συστέλλονται, για

25 χρόνια χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό – Η δημοσιογραφική δράση, οι βραβεύσεις και το συγγραφικό έργο

Το 1999 ο Φρέντυ Γερμανός σε ηλικία 66 ετών άφησε την τελευταία του πνοή από γενικευμένη κακοήθη νεοπλασία.

Ανοιξιάτικες βουτιές για Σαλαγκούδη

H δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη και ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι ερωτευμένοι και αχώριστοι. Οι διακοπές του Πάσχα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για εκείνους να ταξιδέψουν στη Χαλκιδική, απ' όπου η Ανθή έχει πολλές αναμνήσεις. Εκεί, ως παιδί, έχει περάσει τα περισσότερα καλοκαίρια της καθώς η οικογένειά της διατηρεί εξοχικό, το οποίο πάντα επισκέπτεται με χαρά.