6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

Date:

Έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη επομένως είναι η τέλεια ώρα για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας! Ποια γυναίκα μπορεί να πει όχι στα ανοιξιάτικα φορέματα; Φυσικά, αν θέλεις κάτι κομψό αλλά και σε προσιτή τιμή το πρώτο μέρος που θα ψάξεις είναι τα Zara. Για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο ξεχωρίσαμε για εσένα 6 ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που θα σε συντροφεύσουν με στυλ αυτή την εποχή!

Η άνοιξη σαν μεταβατική εποχή έχει ορισμένες προκλήσεις στο να βρεις τι να φορέσεις. Ωστόσο, σε πολλές περιστάσεις το κατάλληλο φόρεμα θα σου λύσει τα χέρια. Βρες λοιπόν παρακάτω 6 ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν!

6 Φορέματα από τα Zara ιδανικά για την άνοιξη!

1. Λευκή σεμιζιέ με κέντημα

lefko forema kentito lefki semizie

Τα κεντητά ρούχα είναι ότι πρέπει για την άνοιξη καθώς αποπνέουν ρομαντισμό και κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι δροσερά. Αυτή η σεμιζιέ/ φόρεμα με κέντημα σε λευκό χρώμα και μίντι σε μήκος είναι ότι πρέπει για οπουδήποτε: από το γραφείο μέχρι μια απογευματινή βόλτα. Διαθέται ζώνη στη μέση που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σου.

2. Μίντι φόρεμα σατινέ

satine ekrou forema midi ekrou forema saten

Όταν έχουμε ένα καλό event την άνοιξη τότε το να βρούμε τι θα φορέσουμε είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Μια ιδανική επιλογή είναι αυτό το σατινέ μίντι φόρεμα με σούρα στη μέση σε σικ εκρού χρώμα. Είναι ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε βάπτιση, ορκίζεσαι ή έχεις κάποια άλλη επίσημη περίσταση.

3. Εμπριμέ μίντι φόρεμα

emprime prasino forema emprime forema makrymaniko

Θέλεις ένα φόρεμα για κάθε μέρα που θα φοράς εύκολα την άνοιξη; Αυτό το εμπριμέ μίντι φόρεμα είναι ότι ακριβώς ψάχνεις! Έχει μακρύ μανίκι, πράγμα πολύ χρήσιμο για την εποχή. Είναι σίγουρο λοιπόν ότι ένα τέτοιο κομμάτι θα σε βολέψει πολύ.

4. Denim φόρεμα μίντι

tzin midi forema tzin forema makry

Ποιος είπε ότι το τζιν δείχνει ωραίο μόνο στα παντελόνια; Ένα denim φόρεμα είναι πάντα επίκαιρο. Το συγκεκριμένο μίντι τζιν φόρεμα με γιακά και μακριά μανίκια είναι η τέλεια casual επιλογή! Έχει όψη ξεβαμμένου και μπορείς να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

5. Λεοπάρ κοντό φόρεμα

leopar mini forema konto forema animal print

Το animal print δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα! Αυτό το κοντό λεοπάρ φόρεμα είναι το τέλειο party dress για την άνοιξη! Είναι αμάνικο, έχει στρογγυλή λαιμόκοψη και πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορείς να φοράς σχεδόν όλες τις εποχές!

6. Πλεκτό lime φόρεμα

lime midi forema lime forema plekto

Η ελαφριά πλέξη είναι ότι πρέπει για την άνοιξη! Επιπλέον, το lime είναι ένα από τα χρώματα της σεζόν! Αυτό το πλεκτό εφαρμοστό μίντι φόρεμα συνδυάζει αυτά τα δύο στοιχεία, γι’ αυτό και είναι τέλειο για τον ανοιξιάτικο καιρό. Αξίζει λοιπόν να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου!

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αγνώριστη η Λάουρα Νάργιες – Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της!

Αγνώριστη η Λάουρα Νάργιες! Έγινε ξανθιά και πιο fit από ποτέ!

Κοντιζάς – Κουτσόπουλος: Η casual εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας & το break από το MasterChef

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο κέντρο της Αθήνας!

Ελεονώρα Μελέτη: “Έχω φάει μπούλινγκ και απειλές από ακροδεξιούς, με αποκαλούσαν σκουπίδι της κοινωνίας”

"Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει! Ας αποφασίσουν όμως τι από όλα είμαι γιατί εγώ ξέρω τι είμαι" δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

Maestro – Ο Σπύρος λάβωσε τον Αντώνη ζητώντας του χωρισμό: “Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου”

Συντάραξε η πρώτη σκηνή έντασης ανάμεσα στο ομοφυλόφιλο ζευγάρι του Maestro, στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, στο MEGA. Πίσω στην τηλεοπτική μας ζωή επανήλθε το δημοφιλές σίριαλ «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τη νύχτα της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Σε αυτή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, μάλιστα, το ομοφυλόφιλο

Καίτη Πάνου: Το «παιδί-θαύμα», η εξαφάνιση για 6 χρόνια και η καθιέρωση ως «σύζυγος» του Κωνσταντάρα

Πολλοί την γνώρισαν ως γυναίκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Όμως, η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Πάνου ήταν πολλά περισσότερα.

Δύο χρόνια χωρίς τον Βαγγέλη Παπαθανασίου – Η καριέρα, οι συνθέσεις παγκόσμιας αναγνώρισης & η ΝΑSA

Πριν από 2 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και από τότε ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει μείνει φτωχότερος.

Ρένος Χαραλαμπίδης: “Μετανιώνω που ασχολήθηκα με την πολιτική, σοκαριστικά τραυματική εμπειρία”

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μετανιώνω που ασχολήθηκα με την πολιτική, σοκαριστικά τραυματική εμπειρία» Παρασκευή, 17.5.2024, 01:55 Zappit@ZAPPIT_ "Ήταν λάθος μου αν και ηθικά δεν το μετάνιωσα ποτέ, γιατί δεν πήρα πίσω τα λόγια μου" παραδέχθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση όταν συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο

Survivor: Έδειξε πρώτη φορά τα δόντια του και παρέμεινε – θριαμβευτής στο ριάλιτι

Παρασκευή, 17.5.2024, 01:04 Zappit@ZAPPIT_ Ποιοι παίκτες "κλείδωσαν" την παραμονή και ποιος ή ποια βρίσκεται στο εξής με το ένα πόδι εκτός Survivor; Στον στίβο μάχης… νύχτα, αυτόν της παραμονής στο Survivor, ρίχθηκαν τέσσερις παίκτες στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για

Επιμένει το Ισραήλ: Πρωτοφανής η επίδειξη μίσους εναντίον μας από άλλες χώρες στην Eurovision

Επιμένει το Ισραήλ: Πρωτοφανής η επίδειξη μίσους εναντίον μας από άλλες χώρες στην Eurovision Μας άσκησαν πίεση μόνο και μόνο γιατί είμαστε Ισραηλινοί και γιατί ήμασταν εκεί, αναφέρει σε δήλωσή του ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας Η ισραηλινή αντιπροσωπεία στη Eurovision αντιμετώπισε μια «άνευ προηγουμένου επίδειξη μίσους» από άλλες χώρες και τους συμμετέχοντες, ισχυρίστηκε ο

Γιάννης Ζουγανέλης: Πρέπει να τελειώσουμε την πολιτική ορθότητα για να πάμε μπροστά

Έχω αμβλύνει πια πολύ τον λόγο μου και δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, ντρέπομαι, παραδέχτηκε

Ρένος Χαραλαμπίδης: “Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου”

"Είδαν την ταινία οι κριτικοί, μου έβαλαν ένα αστεράκι και κάτι κουτάκια και η ταινία πέρασε στο ντούκου" θυμάται ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ελεονώρα Μελέτη: “Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται, κάνει εμετό πάνω μου”

"Δεν μπορούσα, δεν ήθελα, να μένω άλλο εδώ και πήρα μια βαλίτσα και σηκώθηκα και έφυγα χωρίς προορισμό" περιγράφει η Ελεονώρα Μελέτη.