Το δημοφιλέστερο pop γυναικείο συγκρότημα της εποχής φοράει Celia Kritharioti

Date:

Με άκρως εντυπωσιακά outfit από τη συλλογή SpringSummer 2019 που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, πόζαραν στο φακό δύο από τα μέλη των Little Mix για το εξώφυλλο του νέου τους άλμπουμ «Confetti».

Little Mix φωτογραφήθηκαν φορώντας Celia Kritharioti Couture, για το εξώφυλλο του νέου, 6ου άλμπουμ τους με τίτλο «Confetti», που κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου, και το οποίο θα περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο single «Sweet Melody».

 

 

 

Tο μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος, Perrie Edwards εντυπωσιάζει με ένα high fashion σύνολο που αποτελείται από μια φούστα σε πράσινο και ασημί χρώμα, διακοσμημένη με ημιπολύτιμους λίθους και ένα oversized blouse, σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις του σιέλ, ενώ και η Jade Amelia Thirlwall, ένα ακόμη μέλος του γκρουπ ποζάρει με τη σειρά της με συλλογή Celia Kritharioti, φορώντας μια χειροποίητη ροζ φούστα με κρυστάλλινα κρόσσια και ένα less- is- more plain white T-shirt.

 

Οι Little Mix είναι μέχρι στιγμής το πιο διάσημο γυναικείο συγκροτήματα της εποχής, έχοντας κυκλοφορήσει από το 2012 μέχρι σήμερα 5 πολύ επιτυχημένα άλμπουμ αλλά και δεκάδες Nο.1 και top 10 τραγούδια.

Οι δημιουργίες της σχεδιάστριας που φόρεσαν οι Little Mix:

Celia Kritharioti Couture:

O παλαιότερος οίκος μόδας της Ελλάδας, είναι συνώνυμο της κομψότητας και έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με δεκάδες celebrities από τη διεθνή showbiz, που εμπιστεύονται το brand για κάθε glamorous εμφάνισή τους.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: Silia Kapsis – Tik Tok, γεμιστά και μουσακάς

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis, είναι αυθόρμητη και λατρεύει τα γεμιστά και τον μουσακά. Είναι επαγγελματίας, πολύ πειθαρχημένη, αλλά ως έφηβη κάνει «σκανδαλιέ

Νικόλας Βαφειάδης: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό στον ΑΝΤ1, η συνεργασία μας είναι σχέση ζωής πια»

Ο Νικόλας Βαφειάδης είναι ένα από τα πρόσωπα που μπήκε στον ΑΝΤ1 και όλα δείχνουν πως θα πάρει σύνταξη από εκεί. Η συνεργασία του με τον σταθμό μετρά πάνω από 35 χρόνια και μιλά γι’ αυτή σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όταν σας συναντούν στον δρόμο, σας ρωτούν τι συμβαίνει στον κόσμο; Ναι, οι άνθρωποι θέλουν

Γούπι Γκόλντμπεργκ: Η μητέρα της ξέχασε τα παιδιά της αφότου υποβλήθηκε σε θεραπείες με ηλεκτροσόκ

Η Έμμα Χάρις αποκάλυψε το μυστικό στην κόρη της μετά από 40 χρόνια

Survivor: Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω, λέει ο Θοδωρής

Survivor: Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω, λέει ο Θοδωρής Οι δυο τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους Στο Survivor, οι Μπλε ψήφισαν την Αναστασία Τσέρου, η οποία μαζί με τον συμπαίκτη της Θοδωρή Τουρκογεώργο και τους αντιπάλους Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργο