Όλες αντικαθιστούν τα τζην τους με αυτό το κομμάτι

Date:

image

Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες απαιτούν φυσικά αέρινες γραμμές και δροσερά υφάσματα. Άφησε στην άκρη το τζην σου και πες «ναι» στα παντελόνια που σου προτείνουμε για όλους τους επόμενους μήνες. Άλλωστε συνδυάζονται με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, οπότε δεν έχεις λόγο να λες όχι.

Λινό παντελόνι, Mango.

Παντελόνι με prints, H&M.

Παντελόνι, Pepe Jeans.

Παντελόνι, Victoria Beckham.

Ψηλόμεσο παντελόνι, Zara.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

«Κάπου έλεος…» – Ξεσπά η Ντάνη Γιαννακοπούλου για ερώτηση που δέχτηκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου δέχεται συνεχώς μια ερώτηση στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει εξοργιστεί. Η γνωστή ηθοποιός, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχεται για τα κιλά της και πόσο ζυγίζει τώρα που κουβαλάει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα της. Ντάνη Γιαννακοπούλου: Μας δείχνει τη

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…»

Πάρα πολύ δύσκολες οι τελευταίες ώρες και μέρες για τη Μαρία Αντωνά καθώς όλα όσα της συμβαίνουν είναι πολύ άσχημα. Μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήρθε και το χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram, με απανωτές fake αναρτήσεις. Η ανάρτηση που ανέβασε στα Instastories της νωρίτερα έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου!

Καλομοίρα: “Σας ευχαριστώ που ενημερώσατε για την ηλεκτρονική απάτη”

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια. Τι ακριβώς συνέβη και τι γράφει στο δημόσιο μήνυμά της στο Instagram η Καλομοίρα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανανέωσε το συμβόλαιο με το Star παρέα με… τον γιο του

«Υπέγραψε τριετία με Option ανανέωσης για το MasterChef 2040», τόνισε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τρυφερό ενσταντανέ με τον μικρό Κίμωνα.