Η συλλογή Tommy Jeans γιορτάζει το old school cool στιλ!

Date:

C01_02_DM0DM07843YBR_MO-ST-F1

Τα 90’s είναι ξεκάθαρα μία από τις εποχές που χαρακτήρισαν και καθόρισαν τη μόδα. Είναι η εποχή με τη δυνατή μουσική και τα styles με τα rock στοιχεία και την εκκεντρική διάθεση. Τη χαρακτηρίζουν τα t-shirt με στάμπες, τα ψηλόμεσα jean, σκισίματα σε παντελόνια και φούστες, αλλά και τα αγαπημένα bomber jacket. Μήπως αυτά τα fashion items σας θυμίζουν την νέα Tommy Jeans συλλογή για το καλοκαίρι 2020; Μα, φυσικά!

C01_02_DM0DM07894YBR_MO-ST-F2

Η συλλογή TOMMY JEANS για φέτος το καλοκαίρι γιορτάζει την 35η επέτειο του brand, αναμιγνύοντας χρηστικές γραμμές και τεχνικές λεπτομέρειες με το κλασικό αμερικανικό cool DNA της Tommy Hilfiger. Οι εμπνεύσεις με καμουφλάζ, τα all-over prints με pop color highlight καθώς και οι edgy λεπτομέρειες προσθέτουν ένα επαναστατικό twist στις 90’s εμφανίσεις που μας προτείνει η συλλογή.

C01_02_DM0DM07843YBR_MO-ST-F2

Για να αποκτήστε την απόλυτα 90’s cool εμφάνιση East Coast, ενσωματώστε λίγο old school cool στο στιλ σας με τα καλοκαιρινά T-shirt της Tommy Jeans συλλογής. Είναι τέλεια για το Σαββατοκύριακο ή απλά για ένα χαλαρό καλοκαιρινό βράδυ. Την ίδια στιγμή, το iconic TOMMY JEANS flag τοποθετείται σε τσέπες, στην πλάτη του jean μπουφάν, ακόμα και στις ραφές από τις denim φούστες. Τα κλασικά denim σχέδια επανασχεδιάζονται σε νέες σιλουέτες, συμπεριλαμβανομένων των high-rise carpenter jeans, kick flares με button flies και salt and pepper Dad jeans, για ένα preppy look που ενσωματώνει το iconic Tommy Hilfiger στιλ.

C01_02_DW0DW08027C87_MO-ST-F2

Η καλοκαιρινή συλλογή Tommy Jeans, είναι ο ορισμός των 90’s. Αγκαλιάζει το πρωτοποριακό πνεύμα της σύγχρονης Αμερικής και απευθύνεται στους οπαδούς του brand που αγαπούν το premium denim στιλ.

C01_02_DW0DW07969YBR_MO-ST-F1

Για ένα άνετο 90’s look τα απόλυτα Tommy Jeans fashion items είναι:

Λευκό Tshirt με μεταλλικό λογότυπο του brand. Είναι φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι ζέρσευ, με στρογγυλή λαιμόκοψη. Διατηρεί την απλότητά του ενώ το λογότυπο στο στήθος κλέβει τις εντυπώσεις.

Ψηλόμεσο γυναικείο παντελόνι ή ανδρική βερμούδα: Αναβαθμίστε τη συλλογή σας με ένα απίστευτα κολακευτικό skinny jean φτιαγμένο από ελαστικό denim ύφασμα για άνετη εφαρμογή. Εναλλακτικά επιλέξτε μία oldschool μπλε τζιν βερμούδα διακοσμημένη με λεπτομέρειες στα χρώματα του brand για ένα ανατρεπτικό στιλ τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Αντιανεμικό γυναικείο μπουφάν με κουκούλα ή ανδρικό bomber jacket: Ετοιμαστείτε για την επόμενη απόδρασή σας με ένα ελαφρύ, βαμβακερό αντιανεμικό μπουφάν, με ρυθμιζόμενη κουκούλα και ελαστικές μανσέτες. Παράλληλα, το κλασσικό bomber jacket ενσωματώνει το στιλ της Tommy Jeans με τα χαρακτηριστικά χρώματα του brand κατά μήκος του φερμουάρ.

C01_02_DW0DW082921A4_MO-ST-F2

Jean φούστα: Mειώστε τις ζημιογόνες περιβαλλοντικές συνέπειες επιλέγοντας ρούχα από πιστοποιημένο ανακυκλωμένο βαμβάκι από επαναχρησιμοποιούμενα υφάσματα και βιομηχανικά υπολείμματα. Αυτή η μίνι φούστα είναι φτιαγμένη από denim ύφασμα με ανακυκλωμένη κλωστή, φτιαγμένη από πλαστικά μπουκάλια και αποτυπώνει 100% την περιβαλλοντική συνείδηση του brand.

 C01_10_AW0AW082860F5_FL-AS-I1

Τσάντα θαλάσσης: Το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ! Μία χρωματιστή τσάντα θαλάσσης θα κρατήσει τη διάθεσή σας ψηλά ενώ θα κρατήσει προφυλαγμένα τα πράγματά σας. Διαθέτει δύο αποσπώμενα τσαντάκια για κλειδιά, χρήματα και το μαγιό σας.

Φούτερ με λογότυπο για αγόρια και κορίτσια: Για τις δροσερές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού, φτιαγμένο από βαμβάκι terry, με στρογγυλή λαιμόκοψη. Τι πιο 90’s!

Η συλλογή TOMMY JEANS είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο κατάστημα TOMMY JEANS στο The Mall Athens, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο tommy.com.

C04_02_DM0DM07366LC6_MO-TP-F1

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

C04_02_DW0DW077341A5_MO-ST-F1

Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιούλικα Σκαφιδά: Ταλέντο από κούνια o γιος της – Δείτε τον να παίζει πιάνο

Μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της ζει αυτή την περίοδο η Γιούλικα Σκαφιδά.

Έξω φρενών ο Αρναούτογλου με αυτό που αντίκρυσε: «Ποιός άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιo;»

Να εκφράσει την απογοήτευση του μέσω βίντεο στο Instagram θέλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην τελευταία του ανάρτηση. Ο παρουσιαστής ενώ απολάμβανε μια βόλτα στο δάσος είδε κάτι που στάθηκε η αφορμή για να του χαλάσει η διάθεση. Ο ίδιος αντίκρυσε μια ξαπλώστρα για τα ρούχα και μια γλάστρα που κάποιος πέταξε σε εκείνο το σημείο.

Νικολόπουλος: «Αυτοί είναι υπαίτιοι που δεν «περπατά» το νέο τραγούδι»

Για την εκπομπή στην ΕΡΤ και το μέλλον του τραγουδιού, μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Νόρα Βαλσάμη: «Με πήρε τηλέφωνο η Αλίκη & μου το είπε, με πέθανε και μένα»

Η Νόρα Βαλσάμη είχε δώσει μία σπάνια συνέντευξη στην Espresso και ανάμεσα σε άλλα είχε κάνει αποκαλύψεις για την Αλίκη βουγιουκλάκη με την οποία ήταν πολύ καλές

Νικόλ Κίντμαν: Έχασε την μητέρα της λίγο πριν λάβει το βραβείο της στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Νικόλ Κίντμαν: Έχασε την μητέρα της λίγο πριν λάβει το βραβείο της στο Φεστιβάλ της Βενετίας GALA Νικόλ Κίντμαν Μητέρα Φεστιβάλ Βενετίας Νικόλ Κίντμαν: Έχασε την μητέρα της λίγο πριν λάβει το βραβείο της στο Φεστιβάλ της Βενετίας «Έμαθα λίγο μετά την άφιξή μου στη Βενετία τον θάνατο της μητέρας μου Τζανέλ Κίντμαν» - «Αυτό

Αθηναϊκή νύχτα: Ηχηρές μεταγραφές, δυνατά σχήματα και… συνήθεις ύποπτοι σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι – Ποιος τραγουδάει πού

«Άρχισαν τα όργανα» και τα ντέρμπι - Όλα τα ονόματα του φετινού χειμώνα και οι πίστες, στις οποίες θα εμφανιστούν

Κατερίνα Λιόλιου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Χάρη Παπατζανή

Κατερίνα Λιόλιου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Χάρη Παπατζανή Η τραγουδίστρια και ο γνωστός manager μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Έστησαν το δικό τους σπίτι στα νότια προάστια. Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή, που, σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», έκαναν το

Power of Love – Το απρεπές σχόλιο του Γιώργου Κόρκα μόλις είδε τη νέα παίκτρια: “Πού την πάνε αυτήν;”

"Τι μας φέρανε; Πού την πάνε αυτήν; Τι; Σ' άρεσε εσένα αυτή;".

Εβελίνα Νικόλιζα: Το boho μπαλκόνι της μοιάζει να βγήκε από… περιοδικό!

Η Εβελίνα Νικόλιζα μας κάνει να ζηλεύουμε το boho μπαλκόνι της, το οποίο μοιάζει σαν να βγήκε από τις πιο στιλάτες deco σελίδες του Instagram! Με tropical vibes, φυτά παντού και έπιπλα από φυσικά υλικά, ο εξωτερικός της χώρος είναι μία πραγματική όαση στην καρδιά της Αθήνας. Όμως, το highlight δεν είναι άλλο από τις

Ζόζεφιν: Ποζάρει με τη μητέρα της, Μαργαρίτα & μοιάζουν σαν αδελφές

Στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επέστρεψε η Ζόζεφιν μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι που πέρασε. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και από το προηγούμενο Σάββατο 31/8 εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Από το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα δε θα μπορούσε να λείψει η μητέρα της, Μαργαρίτα

Εν εξάλλω ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής: “Γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία;”

Εν εξάλλω ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής: «Γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία;» ""Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο" αναρωτιέται, μεταξύ πολλών άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα social media. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία και τα γυρίσματα για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή που θα πάρει προσεχώς θέση

Μπέττυ Μαγγίρα: “Κάνε μια εκπομπή να έρθω να σου πω γιατί έφυγα από τον ΑΝΤ1”

"Δεν ξέρω τι θα κάνω φέτος στην τηλεόραση, θα δείξει, θα φανεί" επισημαίνει, παράλληλα, η Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Παντελή Καναράκη πριν από λίγες ώρες και θέλησαν να μοιραστούν ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και