Καλοκαίρι χωρίς φλοράλ γίνεται; Σίγουρα όχι και αυτα τα outfit θα σε πείσουν

Date:

Φώτο: @belenhostalet

Υπάρχουν μερικές τάσεις και ορισμένα κομμάτια που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντα συνώνυμα του καλοκαιριού. Μας θυμίζουν ανέμελες στιγμές, μας ταξιδεύουν στα αγαπημένα μας μέρη και αποπνέουν την απαράμιλλη διάθεση που συνοδεύει τις διακοπές μας κάθε χρόνο. Φέτος τα πράγματα είναι σίγουρα πιο περίεργα από ποτέ αλλά η ανεβασμένη διάθεση είναι στο χέρι μας και ευτυχώς η μόδα είναι με το μέρος μας: τα φλοράλ με τα έντονα χρώματα και τα τροπικά μοτίβα ή τις ρετρό επιρροές συνεχίζουν να βρίσκονται στις ντουλάπες των fashion girls ανεξαρτήτως στυλ και εμείς θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους με την πρώτη ευκαιρία. Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, ρίξε μια ματιά στα look που αγαπήσαμε – σίγουρα θα σε εμπνεύσουν.

Φώτο: @sincerelyjules

Φώτο: @khkris

Φώτο: @weworewhat

Φώτο: @jeannedamas

Φώτο: @emili_sindlev

Φώτο: @alexandrapereira

Φώτο: @lucywilliams02

Φώτο: @leoniehanne

Φώτο: @annelauremais

Φώτο: @aimeesong

Φώτο: @parysatis

Φώτο: @tezza

Φώτο: @wethepeoplestyle

Φώτο: @sabinasocol

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»