Μέσα από τη στήλη μας “Twin Stories” μοιραζόμαστε μαζί σας αληθινές ιστορίες μαμάδων που στέλνουν μήνυμα ενθάρρυνσης και κουράγιου σε όλες μας. Γυναίκες που κόντρα στις προβλέψεις, στα προβλήματα και τα εμπόδια που εμφανίστηκαν, απέδειξαν ότι είναι δυνατές και τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει τη θέλησή τους να σφίξουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους!

Η ιστορία ζωής της 61χρονης από τη Βραζιλία που γέννησε δίδυμα

Μια 61χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία έγινε μητέρα φέρνοντας στη ζωή δίδυμα τον Οκτώβριο του 2012.


«Είμαι πολύ χαρούμενη, εκπληρώθηκε το όνειρό μου να γίνω μητέρα», ανέφερε η Antonia Leticia Asti «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα. Δεν είχαμε πολλά οικονομικά μέσα, αλλά εκταμιεύαμε μέχρι να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα.».  

Τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γεννήθηκαν πρόωρα στην 31η εβδομάδα εγκυμοσύνης και ζύγιζαν μόλις 900 γραμμάρια. Τα διδυμάκια, η Sofia και ο Roberto παρέμειναν σε θερμοκοιτίδες για λίγες εβδομάδες μέχρι να αποκτήσουν κανονικό βάρος. http://www.diaforetiko.gr/

Οι ιατροί επέλεξαν να επισπεύσουν τη γέννα, μέσω καισαρικής τομής, καθώς η μητέρα έπασχε από προβλήματα υψηλής πίεσης

«Η μητέρα είναι καλά, παρά το μεγάλο ρίσκο κύησης σε προχωρημένη ηλικία», τόνισε ο γιατρός Marco Antonio Antun.


Σημειώνεται ότι η μητέρα προσπαθούσε να συλλάβει για πάνω από δύο δεκαετίες και τέσσερις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Εκείνη και ο 55χρονος άντρας της, είχαν επιχειρήσει να υιοθετήσουν, αλλά η αίτηση τους απορρίφθηκε λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους.

Ο γυναικολόγος που έφερε στη ζωή τα δίδυμα δήλωσε ότι η μητέρα, η Αντονία Λετίσια Άστι 61 ετών και ο σύζυγός της 55 ετών, είχαν προσπαθήσει παλαιότερα τρεις φορές να κάνουν παιδιά μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, είχαν όμως απογοητευτεί. Αυτή τη φορά, κατέφυγαν στη γονιμοποίηση με σπέρμα που είχε καταψυχθεί.

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Επιτέλους μπορώ να ζήσω το όνειρο της μητρότητας. Ευχαριστώ τον Θεό και τον γιατρό μου”, δήλωσε συγκινημένη η γυναίκα, η οποία δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ηλικία της δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανατροφή των διδύμων.

http://www.diaforetiko.gr/

Με αυτό το σωσίβιο θα απολαύσεις το καλοκαίρι με τα δίδυμα!

http://www.diaforetiko.gr/

Έχεις δίδυμα μωρά από 6 μέχρι 36 μηνών; Τότε αυτή η είδηση σε αφορά! Γιατί το καλοκαίρι δεν αργεί και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προμηθευτείς το διπλό σωσίβιο για δίδυμα Twin Swim Float. Γιατί με αυτό θα απολαύσεις καλοκαίρι! 

Ποια μαμά με δίδυμα μπήκε για περισσότερα από πέντε λεπτά στη θάλασσα όταν τα μωρά της ήταν ακόμη μωρά; Το βρέξιμο της γάμπας δεν μετράει… Όσοι το ζούμε το γνωρίζουμε καλά. Δύο μωρά στη θάλασσα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Καταρχήν το μπάνιο χρειάζεται δύο ενήλικες. ‘Η μάλλον χρειαζόταν! Γιατί τώρα υπάρχει το Twin Swim Float, το σωσίβιο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για δίδυμα ή για δύο μικρά παιδιά. Είναι ιδανικό για την πισίνα και τη θάλασσα και απευθύνεται σε μωράκια από 6 μέχρι 36 μηνών.

Αχ, και να το είχα και εγώ όταν τα δικά μου δίδυμα ήταν ακόμη μωρά. Τι ταλαιπωρία θα είχαμε γλυτώσει! Γιατί με το Twin Swim Float η μαμά ή ο μπαμπάς μπορεί να κολυμπήσει με τα δύο παιδιά ταυτόχρονα – και ο άλλος γονιός να απολαύσει ίσως και λίγα λεπτά ηρεμίας στην ξαπλώστρα! Ακούγεται φανταστικό ε; http://www.diaforetiko.gr/

Το προτεινόμενο ασφαλές βάρος παιδιών είναι 15 κιλά ανά παιδί. Όμως το σωσίβιο παραμένει σταθερό ακόμη και όταν τα παιδιά είναι διαφορετικής ηλικίας ή βάρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με ένα μόνο παιδί χωρίς κανένα πρόβλημα. Γιατί είναι πολύ πιθανό τα δίδυμα να μην θέλουν να κολυμπήσουν μαζί. Έτσι δεν είναι; http://www.diaforetiko.gr/

Θα βρεις το Twin Swim Float εδώ

Καλές βουτιές!

πηγή


loading…

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Η Παναγία έβαλε το χέρι της: Έγκυος σε κώμα επανήλθε και γέννησε δύο υγιέστατα μωρά
  • Ζηλιάρικο λαμπραντόρ σκότωσε νεογέννητα δίδυμα – Πάλευε 9 χρόνια για να αποκτήσει παιδί η μητέρα
  • Είμαι έγκυος σε δίδυμα. Ο σύντροφός μου με εγκατέλειψε. Να κάνω έκτρωσn;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

  • Ευγενία Μανωλίδου: Αποκάλυψε την επιθυμία της να φύγουν μόνιμα στην Αμερική
  • Περισσός: Κλειστοί σταθμοί του μετρό μετά από πτώση ατόμου στις γραμμές
  • Στo πλευρό τoυ Kυριάκου Mητσoτάκη oι αδελφές τoυ
  • Η ανάρτηση της Μαρέβα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης
  • 61χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο δίδυμα: «Ευχαριστώ τον Θεό. Μπορώ να ζήσω το όνειρο της μητρότητας»
  • Χαλκιδική: 16χρονο κορίτσι έγινε «φύλακας άγγελος» για 10 ετών αγόρι – Το έσωσε από πνιγμό ενώ έτρωγε αγγούρι
  • Πανικός με influencer που παραδέχτηκε ότι σκότωσε 2 γάτες όταν ήταν παιδί
  • Πατέρας σωριάζει κάτω με 19 μπουνιές τον άντρα που έκλεψε λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης του