Luxurious Sun Care: Η απάντηση σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας μας το καλοκαίρι

Date:

Το συνώνυμο του self care τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η αντηλιακή προστασία. Κάτι που υπηρετεί πιστά η Luxurious Sun Care. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών για όλη την οικογένεια και για κάθε τύπο δέρματος.

Τα Luxurious Sun Care φροντίζουν και το περιβάλλον (μας)

Φέτος το καλοκαίρι η αγαπημένη μας σειρά αντηλιακών ανανεώνεται και αλλάζει συσκευασίες με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. 

Κυκλοφορούν με νέες συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό και χρώματα εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι.

Συσκευασίες σε θερμές αποχρώσεις που θυμίζουν φρούτα εποχής και αποπνέουν μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης. Όλα όσα χρειαζόμαστε από το αντηλιακό μας μαζί με την προστασία της επιδερμίδας μας.

Τι προσφέρουν τα αντηλιακά της αγαπημένης σειράς αντηλιακών

  • Με σύστημα υψηλής απόδοσης UVA/UVB και φωτοσταθερά φίλτρα, τα αντηλιακά Luxurious Sun Care προσφέρουν ευρεία προστασία από όλο το φάσμα των επικίνδυνων ακτίνων UV.
  • Οι μοναδικές συνθέσεις με προστατευτικές βιταμίνες C, E, προβιταμίνη B5, νιασιναμίδη (ενεργή μορφή βιταμίνης B3), προβιοτικά & υαλουρονικό νάτριο συνδυάζουν προηγμένη αντηλιακή προστασία με περιποίηση δέρματος.
  • Καινοτόμα αντηλιακά με ενυδατικές, επανορθωτικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.  
  • Eυδερμικά αντηλιακά, ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!

Πού μπορούμε να βρούμε τη σειρά

Tη σειρά αντηλιακών Luxurious Suncare θα τη βρούμε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Προστασία Προσώπου

Όποια και αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας μας, μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο αντηλιακό Luxurious SunCare.

Luxurious Sun Care Face Cream SPF50: Υψηλής αντηλιακής προστασίας κρέμα προσώπου με υαλουρονικό Οξύ, βιταμίνη Ε που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει σε βάθος και προάγει τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Με ματ υφή και χωρίς άρωμα.

Luxurious Sun Care Probiotics Sunscreen Fluid SPF30: Aντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου για λιπαρή με τάση ακμής επιδερμίδα. Xάρη στην καινοτόμα σύνθεση με προβιοτικά – Lactobacillus plantarum, Eκχύλισμα μανόλιας, Yαλουρονικό νάτριο & Bιταμίνη Ε, διατηρεί την ισορροπία του μικροβίωματος & προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση για λείο και απαλό δέρμα. Μη λιπαρή φόρμουλα, χωρίς άρωμα. Aνθεκτικό στο νερό & στον ιδρώτα. Μη φαγεσωρογόνο.

Luxurious Sun Care Silk Cover BB SPF50: Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα. Με Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη Ε, προσφέρει ευρέος φάσματος υψηλή αντιηλιακή προστασία με φυσική ήπια κάλυψη. Παράλληλα προσφέρει ανάπλαση, προστασία από τη φωτογήρανση και δημιουργία ομοιόμορφής όψης. Μη λιπαρή σύνθεση για ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Χωρίς άρωμα. Σε δύο αποχρώσεις natural & bronze.

Luxurious Sun Care BB Compact SPF 50+: Συνδυάζει την υψηλή αντηλιακή προστασία με την περιποίηση της επιδερμίδας σε ένα προϊόν μακιγιάζ, σε πρακτική συμπαγή μορφή. Mε Νιασιναμίδη και Υαλουρονικό Νάτριο, που συμβάλλουν στη ρύθμιση του σμήγματος και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ελαχιστοποιεί τις ατέλειες και επιτυγχάνει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Ανθεκτικό στο νέρο και στον ιδρώτα για μεγαλύτερης διάρκειας προστασία και κάλυψη. Χωρίς άρωμα.

Προστασία σώματος

Tα αντηλιακά Luxurious Suncare διατίθονται σε καινοτόμες μορφές για χρήση στην πόλη και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών δραστηριότητων.

Luxurious Sun Care Body Cream SPF 15, SPF 30, SPF 50: Αντηλιακές κρέμες που συνδυάζουν αξιόπιστη αντηλιακή προστασία, πλούσια ενυδάτωση & ανάπλαση της επιδερμίδας. Με Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη Ε ενυδατώνουν και αναπλάθουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα δημιουργούν έναν μανδύα UV προστασίας που προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Luxurious Sun Care Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF 50+, SPF 30 : Διάφανα spray που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό. Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση. Ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από την οξειδωτική φθορά, ενώ βελτιώνουν την υφή του χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Μαύρισμα

Στη σειρά Luxurious Sun Care θα βρούμε ξηρά λάδια και λάδι Monoi που χαρίζουν έντονο μαύρισμα και ενυδάτωση, καθώς και self-tanning mist για ομοίομορφο μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο. 

Luxurious Sun Care Tanning Oil SPF 6: Ξηρά λάδια για έντονο μαύρισμα, με εκχύλισμα καρότου, έλαιο καρύδας, έλαιο jojoba και βιταμίνη E.  Μεταξένια σύνθεση που ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και χαρίζει χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί. Mε 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Luxurious Sun Care Monoi Oil: Αγνό Έλαιο Monoï από την Ταϊτή με Βιταμίνη Ε & εξωτικό άρωμα. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενίσχυση του μαυρίσματος, για την ενυδάτωση του δέρματος μετά το ντους και μετά την έκθεση στον ήλιο, για θεραπεία των μαλλιών και για να χαρίσει λάμψη στο σώμα ή στα μαλλιά σας.

Luxurious Self-Tanning Mist: Eνυδατικό spray για ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς έκθεση στην επιβλαβή ακτινοβολία UV. Mε ένα συνδυασμό από δραστικά συστατικά και υαλουρονικό οξύ, δίνει άμεσα ένα φυσικό bronze χρώμα στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος αφήνοντας την απαλή και μεταξένια.

Προστασία Μαλλιών Luxurious Sun Care Hair Protection Spray: Αντηλιακό spray για τα μαλλία με UV φίλτρα, τεχνολογιά που κλειδώνει το χρώμα, Bιταμίνη E, Kερατίνη & Προ-βιταμίνη B5. Προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τα μαλακώνει και τα θρέφει. Ενισχυμένο με προβιταμίνη Β5, Βιταμίνη Ε και κερατίνη ενδυναμώνει την τρίχα, ενώ τα έλαια από Χαμομήλι και Αβησσυνία χαρίζουν μοναδική λάμψη.

Eπανόρθωση μετά τον ήλιο για πρόσωπο και σώμα

Luxurious Sun Care Q10 Repairing Serum: Όρος επανόρθωσης με συνένζυμο Q10 για μετά την έκθεση στον ήλιο. Το συνένζυμο Q10 έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και περιορίζει τη δράση των ελευθέρων ριζών που δημιουργούνται από την ακτινοβολία UV. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιβραδύνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η σύνθεση είναι ενισχυμένη με υαλουρονικό νάτριο, έλαιο αβοκάντο, σκουαλένιο, βισαβολόλη , βούτυρο καριτέ, αγγούρι, αλόη και βιταμίνη Ε. Χωρίς άρωμα, σιλικόνη, οινόπνευμα, ορυκτέλαια, χρωστικές.

Family Packs

Η σειρά Luxurious Sun Care διατίθεται και σε πακέτα με υπέροχα νεσεσέρ παραλίας που συνδυάζουν όλα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι, καθώς και πακέτα για όλη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες για την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών Luxurious Sun Care: https://intermed.com.gr/el/brands/luxurious-sun-care.

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Στριφτό μακαρονάκι με λαχανικά σερβιρισμένα σε φωλιά Αθηενίτικου ψωμιού

Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Κυπριανού ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες) 2 λίτρα ζωµό κοτόπουλο 500 γρ. µακαρονάκι στριφτό ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μελιτζάνα 1 κολοκυθάκι 1 πιπεριά χρωµατιστή 12 ντοµατίνια κοµµένα στη µέση 1 δέσµη φρέσκο κρεµµυδάκι 1 χαλλούµι τριµµένο 2 κουταλιές σούπας τριµµένο δυόσµο ξηρό 1 ψωµί Αθηενίτικο 2 φλιτζάνια ζεστό ζωµό κότας ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρολά μελιτζάνας-κολοκυθιού με γέμιση τυριών και παστών σύκων

ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες) 2 κολοκυθάκια 2 µμελιτζάνες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 100 γρ. αναρή ανάλατη 100 γρ. κεφαλοτύρι τριµµένο 100 γρ. κρεµώδες τυρί 100 γρ. χαλλούµι τριµµένο 6 σύκα παστά ψιλοκοµµένα 8 φύλλα δυόσµου ψιλοκομμένα Αλάτι-πιπέρι Για το γαρνίρισµα: Φύτρες Χρυσόµηλα παστά ψιλοκοµµένα Φέτες σύκων παστών Σάλτσα ταχίνης-µέλι Μέλι Κρεµώδες τυρί ΕΚΤΕΛΕΣΗ Παίρνετε τα κολοκυθάκια

Τριάντα χρόνια «Φιλαράκια»: Σαν σήμερα το 1ο επεισόδιο – Πώς γεννήθηκε η ιδέα των «Friends», βίντεο με αξέχαστες στιγμές τους

Η σειρά που έσπασε... ταμεία, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και κατάφερε να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών, εξήρε με τον πιο μαγικό τρόπο την αξία της φιλίας

Συρίγος για Βασάλο: Μήπως να αρχίσεις να μιλάς εδώ για να κάνουμε εμείς τα νούμερα;

Μήπως να φοράς ποδιά και εδώ, είπε ο δημοσιογράφος για τη διαδικτυακή εκπομπή που έχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στην οποία μαγειρεύει και αποκαλύπτει διάφορα

Η ώρα του γάμου φτάνει – Πήγε για πρόβα νυφικού και μας πήρε μαζί της

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον επικείμενο γάμο του Λάζου Μαντικού με την Αθηνά Κουρή και οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και μάλιστα με κουμπάρο τον Φοίβο Παπαδάκη. Την ίδια ημέρα θα βαφτίσουν τη μονάκριβη κόρη τους, με νονό τον Γιώργο Παπαδάκη.

Γιάννης Καψάλης: Οι πρώτες δηλώσεις για το πανηγύρι που τραγουδούσε και μετατράπηκε σε… ρινγκ

Στο Mega μίλησε ο Γιάννης Καψάλης με αφορμή το πανηγύρι σε κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ την ώρα που εκείνος τραγουδούσε.

Diddy: Αστειευόταν σε παλιότερη συνέντευξη ότι κρατάει τις γυναίκες κλειδωμένες στα πάρτι του

Ένα βίντεο από το 2002 ήρθε στο προσκήνιο εν μέσω της σύλληψης του ράπερ για τις κατηγορίες του εκβιασμού και της σωματεμπορίας

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου και μη διαχειρίσιμου άγχους

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου και μη διαχειρίσιμου άγχους Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου και μη διαχειρίσιμου άγχους Είμαι στην προεμμηνόπαυση, αυτό προκαλεί ορμονικές διαταραχές πολύ σοβαρές, περιέγραψε Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη δημοσιογράφο, όπου αντέδρασε σε μια αδιάκριτη ερώτηση, στον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο και στην περίοδο άγχους που

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γιατί πρέπει η πρώτη ερώτηση σου να είναι πότε θα κάνω παιδί;»

«Γιατί πρέπει να είναι στην πρώτη σειρά της λίστας σου το πότε θα κάνεις παιδί;», σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την πρόσφατη αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου. Για όλα μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σήμερα το πρωί (22.09.2024) στο Weekenders όπου μεταξύ άλλων σχολίασε και την ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος σχετικά με το αν σκέφτεται

Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media, μου δημιούργησαν ένα είδος θλίψης»

«Θεωρώ ότι είναι παράλογο γιατί υπάρχει μία επίπλαστη τελειότητα, θετικότητα κι όλα είναι πανέμορφα», είπε η Κόρα Καρβούνη. Για τον λόγο που αποφάσισε να κλείσει τα social media της και τα αρνητικά συναισθήματα που της δημιουργούσαν, μίλησε σήμερα το πρωί (22.09.2024) στους Weekenders η γνωστή ηθοποιός Κόρα Καρβούνη. «Θεωρώ παράλογα τα social media. Δεν καταλαβαίνω

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα κάνει άλλη κωμική σειρά μετά τα Φιλαράκια

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα κάνει άλλη κωμική σειρά μετά τα Φιλαράκια Τζένιφερ Άνιστον: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα κάνει άλλη κωμική σειρά μετά τα Φιλαράκια 30 χρόνια μετά το τέλος της, παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς κωμικές σειρές στον κόσμο Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα

Γκουέν Στέφανι: Έκανα παρέα με το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου, γράφει για την Ντούα Λίπα

Γκουέν Στέφανι: Έκανα παρέα με το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου, γράφει για την Ντούα Λίπα GALA Γκουέν Στέφανι Ντούα Λίπα Γκουέν Στέφανι: Έκανα παρέα με το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου, γράφει για την Ντούα Λίπα Δείτε τις κοινές τους φωτογραφίες 22.09.2024, 17:00 Η Γκουέν Στέφανι ανέβασε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με την Ντούα Λίπα