Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω κάνει περίπου 20 χειρουργεία. Δεν έχω κλάψει ποτέ όταν μπαίνω»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έχει τη δική της θέση στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς», βρέθηκε σήμερα ως συνεντευξιαζόμενη και μίλησε στη Σοφία Αλιμπέρτη για τα όσα βιώνει τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι καλά. Αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα σημαντικό χειρουργείο πριν μερικές ημέρες. Πήγε καλά είπε ο γιατρός μου αλλά εγώ περιμένω να δω τα αποτελέσματα γιατί θέλουν μήνες. Πήγε καλά σε γενικές γραμμές γιατί ήταν λίγο ζόρικο.

20 Μαΐου έκλεισα τρία χρόνια από την ημέρα της επίθεσης. Έχω κάνει περίπου 20 χειρουργεία. Δεν έχω κλάψει ποτέ όταν μπαίνω στο χειρουργείο. Είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου ότι με κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, θα με βελτιώσει και είναι για το καλό μου. Ξέρω ότι θα πονέσω, θα ταλαιπωρηθώ αλλά με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα, γιατί αυτός είναι ο στόχος. Χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο ειδικά τώρα που δεν κινδυνεύει η ζωή μου. Το έχω φιλοσοφήσει πλέον έτσι, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Πριν την επίθεση στεναχωριόμουν για μικρά πράγματα, δεν μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής, η οποία πλέον μου λείπει. Συνεχίζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Πλέον όταν ακούω τους ανθρώπους να γκρινιάζουν για μικρά πράγματα, χαίρομαι γιατί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ μεγάλο», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Το βράδυ σκέφτομαι τους στόχους μου»

«Κάθε φορά που έχω κάποιον απέναντί μου λέω “μπράβο, δεν ξέρω πώς το έχεις κάνει”…Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ως έμπνευση και πρότυπα. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είμαι μόνο εγώ που έχω καταφέρει κάτι δύσκολο. Δέχτηκα πάρα πολλή βοήθεια λόγω της δημοσιότητα που πήρε. Θέλω να ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν δίπλα μας παντού μικροί ήρωες και αξίζει να τους δίνουμε ένα χέρι βοηθείας…

Όλοι λυγίζουμε είτε για μικρά προβλήματα είτε για μεγάλα και είναι εννοείται ότι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αυτό που μου δίνει κουράγιο είναι το κίνητρο. Δηλαδή εγώ έχω γεμίσει τη ζωή μου με ανθρώπους που με αγαπάνε, με πράγματα που θέλω να κάνω. Το βράδυ σκέφτομαι τους στόχους μου και είναι ένα κίνητρο. Οπότε δεν αφήνεις περιθώρια για να θυμώσεις. Έχουν περάσει τρία χρόνια, κοιτάζω πίσω μου τη διαδρομή που έχω κάνει και δεν το πιστεύω», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σοκάρουν οι φωτογραφίες της μετά την επίθεση – Το μήνυμα που στέλνει

<- viewbox="0 0 248.7 105.6"> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- <- viewbox="0 0 248.7 105.6">

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν περιμένω από τους ανθρώπους να μου χαϊδέψουν τα αυτιά, δεν θέλω κόλακες δίπλα μου

Θέλω ανθρώπους που θα μου επισημάνουν κάτι που μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψή μου, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της

Εντάξει, πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά τώρα, αυτό ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικό, έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός

Σαλμονέλα: Τι είναι και πότε πρέπει να δείτε γιατρό

Η λοίμωξη από σαλμονέλα (σαλμονέλωση) είναι μια κοινή βακτηριακή λοίμωξη που επηρεάζει τον εντερικό σωλήνα. Τα βακτήρια της σαλμονέλας ζουν συνήθως στα έντερα των ζώων και των ανθρώπων και αποβάλλονται μέσω των κοπράνων. Οι άνθρωποι μολύνονται πιο συχνά μέσω του μολυσμένου νερού ή της μολυσμένης τροφής. Σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιος μπορεί να προσβληθεί από σαλμονέλα

Η Πενέλοπε Κρουζ γίνεται 50 ετών! Γενέθλια για την οσκαρική ηθοποιό με το αστείρευτο ταλέντο και τη μεσογειακή ομορφιά

Πανέμορφη και απέραντα ταλαντούχα παραμένει η Πενέλοπε Κρουζ που έκλεισε σήμερα (28.04.2024) τα 50 της χρόνια. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός έφτασε στην κορυφή του Χόλιγουντ έχοντας κάνει μία αξιοθαύμαστη καριέρα. Γεννημένη στο Αλκομπέντας της Κοινότητας της Μαδρίτης στην Ισπανία, η Πενέλοπε Κρουζ έφερε έναν διαφορετικό φρέσκο αέρα με τη μεσογειακή ομορφιά της, τον πύρινο ερωτισμό της

Πικάντικες γαρίδες με φιδέ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. γαρίδες (μέτριες) καθαρισμένες 60 ml ελαιόλαδο 30 γρ. βούτυρο ανάλατο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδα, ψιλοκομμένα 250 γρ. φωλιές «Μιτσίδης» 35 γρ. πάστα ντομάτας «Μιτσίδης» 125 ml λευκό κρασί 200 ml πασάτα «Μιτσίδης» 2 κουταλάκια πάπρικα ½ κουταλάκι καυτερή πάπρικα ή καγιέν ¼ κουταλάκι πιπέρι 750 ml

Γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι με παρμεζάνα

Προσθήκη στα αγαπημένα Ψήστε γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι στο στάχυ, με παρμεζάνα. Προσθέστε εντυπωσιακές γεύσεις σε οποιοδήποτε μενού BBQ. Ψιλοκόψτε φρέσκα μυρωδικά, ανακατέψτε με αλμυρά μπαχαρικά και στέψτε το πικάντικο καλαμπόκι σας με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και του μαλακού βουτύρου. Λίγη επάλειψη με βούτυρο και ένα πασπάλισμα παρμεζάνας, ανεβάζει σε νέα ύψη αυτό

Σαλάτα με κραμπί, φινόκιο και μήλα

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ • 3 φλ. κραμπί (λάχανο) λεπτοκομμένο• 1 φινόκιο λεπτοκομμένο• 1 κόκκινο μήλο Royal Gala Marlene• 1 πράσινο μήλο Granny Smith Marlene• ½ φλ. σταφιδάκια• ½ φλ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και χοντροαλεσμένα• 1/3 φλ. ελαιόλαδο• 3 κουταλιές ροδόμελο• 1 κουταλάκι αλάτι• ελάχιστο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένετε τα μήλα και τα τρίβετε στη χοντρή μεριά

Ανοιξιάτικη σούπα βελουτέ με κουκιά

Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 ώραΒαθμός δυσκολίας: Εύκολο/μέτριο Υλικά (για 4 άτομα): 1 1/4 κιλό περίπου φρέσκα κουκιά (αξεφλούδιστα)700 γρ. περίπου φρέσκα μπιζέλια (αξεφλούδιστα)1 κουταλιά ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο,1 λίτρο (4 φλ.) ζεστός ζωμός λαχανικών (σπιτικός, ή φτιαγμένος με κύβο)1 κουταλιά ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου + μύτες δυόσμου για γαρνίρισμα (προαιρετικά)3 κουταλιές σάουαρ κριμ (Sour