Θύμιος Μπουγάς: Έβαλε ακουστικό, βρήκε σπίτι και αρχίζει νέα ζωή από το μηδέν

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Νέα αρχή για τον Θύμιο Μπουγά τον οποίο πλέον οι συμπολίτες του τον βοηθούν να ορθοποδήσει μετά και την τελευταία περιπέτεια με την πολυήμερη εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με το ilianews.gr, δημοτική αρχή και εθελοντές έχουν κινητοποιηθεί μετά τον εντοπισμό του, προσπαθώντας να φροντίσουν τον 39χρονο.







Όπως γνωστοποιήθηκε, ήδη βρέθηκε σπίτι για τον Θύμιο -ο οποίος εντοπίστηκε στις 4 Ιουνίου σε ακατοίκητο σπίτι στον Πύργο Ηλείας μετά από 46 ημέρες εξαφάνισής του κατά τις οποίες είχε ενεργοποιηθεί Silver Alert.

«Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα, ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται» ανέφερε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη.







Επιπλέον, ο 39χρονος με τη βοήθεια των συμπολιτών του απέκτησε αστυνομική ταυτότητα, υπέβαλε φορολογική δήλωση, άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό απέκτησε κινητό τηλέφωνο, αλλά πάνω και πέρα από όλα έβαλε ακουστικό ώστε να βελτιώσει την ακοή του ενώ επίκεινται κι άλλες εξετάσεις και θεραπείες για την επιβαρυμένη υγεία του.

«Συστηθήκαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια .Από εκείνη τη στιγμή με την ηθική και υλική συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής ξεκινήσαμε μαζί τον δύσκολο δρόμο της επανένταξης του κυνηγημένου Θύμιου» σημειώνει στην ανάρτηση της η κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πύργου, Νίκη Ζαφειροπούλου.

Η ανάρτηση της κοινωνικής λειτουργού, Νίκης Ζαφειροπούλου

20/06/2022. Ημέρα Δευτέρα. Στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο πρωτοσυνάντησα τον Θύμιο, παρουσία του Δημάρχου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου που τον είχε ήδη υποδεχτεί με εγκαρδιότητα και αγάπη.

Συστηθήκαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια. Από εκείνη τη στιγμή με την ηθική και υλική συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής ξεκινήσαμε μαζί τον δύσκολο δρόμο της επανένταξης του κυνηγημένου Θύμιου.

Από το μηδέν όλα!!!

Έκδοση Αστυνομικής Ταυτότητας, υποβολή φορολογικής δήλωσης, (ευχαριστούμε θερμά την λογίστρια κα Μάρθα Ηλιοπούλου), άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού, απόκτηση κινητού τηλεφώνου (ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νίκο Γαρουφαλή).

Και ακολούθησε ο πρώτος μας καφές στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με τους συμπολίτες μας να του απευθύνουν λόγια ενθάρρυνσης και αγάπης.

Ο Θύμιος έγινε μέρος της ζωής μου, έγινε μέρος της καθημερινότητας του Δημάρχου και όλου του γραφείου που τον στελεχώνει, έγινε μέρος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και ειδικότερα του Κέντρου Κοινότητας.

… Και συνεχίσαμε με τους γιατρούς… Θα αναφέρω και τους τρεις σπουδαίους συμπολίτες μας – ιατρούς που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους : τον κύριο Γιαννακόπουλο Χρήστο ΩΡΛ, τον κύριο Μπουκαρα Γιώργο Οφθαλμίατρο και την γναθοχειρουργό κυρία Κρανίτη Κανέλλα.

Άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνετε το παζλ του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του Θύμιου και να προετοιμάζεται το έδαφος για τα σπουδαία που ευελπιστούμε πως θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα με την τεράστια βοήθεια του επιστημονικού forum ” στο επίκεντρο ο άνθρωπος” και των μεγάλου μεγέθους ιατρών που θα φροντίσουν για την αποκατάσταση του.

Ο Θύμιος έβαλε κι ακουστικό και μας ακούει καλύτερα γι’αυτό ας προσέχουν ορισμένοι στο τι λένε! (Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο του καταστήματος ακουστικών βαρηκοΐας της οδού Μιαούλη 3 στον Πύργο).

Ο Θύμιος φιλοξενήθηκε αφιλοκερδώς σε ένα διαμέρισμα μέχρι σήμερα (ευχαριστούμε την κυρία Χήνου Διονυσία),όπου με την αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας βρέθηκε το σπίτι εκείνο που θα τον στεγάσει οριστικά.

Ο Θύμιος πλέον ετοιμάζεται για έναν αγώνα που θα τον βοηθήσει στην βελτίωση της υγείας του. Κι εγώ νιώθω συγκίνηση που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσει στο στάδιο αυτό.

Ο Θύμιος που με τα πρώτα χρήματα που είχε στα χέρια του, έφερε γλυκά για να κεράσει όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας μας ,από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Πάντα θα είμαστε μαζί του όλοι. Ο Δήμαρχος θα έχει πάντα ανοικτή την πόρτα του γραφείου του για αυτόν και το ενδιαφέρον του θα είναι καθημερινό όπως έκανε μέχρι σήμερα κι εγώ πάντα κοντά του για ότι χρειαστεί….

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΥΜΙΟ!!!!!!!!!!!!”

πηγή







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Σπάνια εμφάνιση για τη Γωγώ Μαστροκώστα! Λαμπερή και με υπέροχο σύνολο

Μετά από αρκετό καιρό η Γωγώ Μαστροκώστα έκανε βραδινή εμφάνιση και εντυπωσίασε.

Χανταμπάκης: Μιλά πρώτη φορά για την μετακόμιση στην Ισπανία – «Μακάρι να με πάρουν για δουλειά»

Για πρώτη φορά ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ισπανία με την οικογένειά του. Το πρωί της Δευτέρας (16-09) ο Στέλιος Χανταμπάκης σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Buongiorno από τη Μαδρίτη, μίλησε για όλα. Χανταμπάκης - Πηλιάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα πλήρωσαν για κλειδαρά στην Μαδρίτη «Δεν ξυπνήσαμε μια ημέρα

Power of Love: Η άρνηση πληγώνει

Το Gala συνεχίζεται με νέες εντάσεις και τις ψηφοφορίες να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.Ο Νίκος εξακολουθεί να

Γιάνης Βαρουφάκης: “Ντρέπομαι πάρα πολύ, ήταν τεράστιο προσωπικό μου λάθος”

Γιάνης Βαρουφάκης: «Ντρέπομαι πάρα πολύ, ήταν τεράστιο προσωπικό μου λάθος» Δευτέρα, 16.9.2024, 20:37 Zappit@ZAPPIT_ Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό ΣουΣου και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και κατακεραύνωσε τον Στέφανο Κασσελάκη. Παράλληλα, μίλησε για τη φωτογράφιση που είχε κάνει με τη σύζυγό του πριν από

Η συγκινητική ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη για τον θάνατο του πατέρα της

Μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία ανέβασε η Σμαράγδα Καρύδη, για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της, Ντίνο, που πέθανε χθες, Κυριακή, έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία η ίδια είναι μωρό και παίζει στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος της δίνει ένα

Ο Χρήστος Φερεντίνος υποσχέθηκε “τρελές πτώσεις” στην πρεμιέρα του Still Standing

Πρεμιέρα έκανε απόψε ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΙ, ο οποίος την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάζει το Still Standing. Ο παρουσιαστής

Νάσος Γκαβέλας: “Γονιδιακή ασθένεια ήταν, καταστρεφόταν ο μυς του ματιού μου”

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης, Νάσος Γκαβέλας, φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για την κατάκτηση του μεταλλίο

Ερευνητές δημιουργούν ολοκληρωμένους χάρτες για τις αλλαγές στον εγκέφαλο κατά την εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με έρευνα περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου μπορεί να συρρικνώνονται σε μέγεθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά να έχουν καλύτερη συνδεσιμότητα, ενώ λίγες μόνο είναι οι περιοχές του εγκεφάλου που παραμένουν ανέγγιχτες κατά τη μετάβαση στη μητρότητα. Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Nature Neuroscience» και φαίνεται να αποτελεί έναν από τους πρώτους ολοκληρωμένους χάρτες

Πατριαρχέας – Δράκου: Βάφτισαν την τρίτη τους κόρη – Το γλέντι και το σπάνιο όνομα της μικρής

Την τρίτη τους κορούλα βάφτισαν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου.

Βίκυ Καβουρά: Σχεδιάζουμε την βάπτιση και είμαστε πολύ κοντά στο όνομα που θα της δώσουμε

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για τη βάπτιση της κόρης της αλλά και για το όνομα που θα της δώσουν.

Αρχελάου 5: Το γηροκομείο του παππού της Δώρας πιάνει φωτιά

Δευτέρα, 16.9.2024, 17:57 Γιάννης Κωστίκας@ Αρχελάου 5: Απόψε στις 21.00 στην ΕΡΤ. Αρχελάου 5 – Επεισόδιο 6ο: Το γηροκομείο του παππού της Δώρας πιάνει φωτιά και έτσι η Δώρα με τη Λυδία τον παίρνουν σπίτι τους. Η Λυδία δυσκολεύεται πολύ με τη συνύπαρξη των τριών τους και ψάχνει όλη μέρα τρόπο να το πει στη

Ευαγγελία Συριοπούλου: Γιατί ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον έβδομο μήνα;

Καλεσμένη στο πλατό του Happy Day ήταν σήμερα η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από τη μέρα που θα φέρει...