Για τον ερχομό της κόρης της αλλά και για τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία τόνισε πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.
Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και είπε: «Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου πριν από το παιδί μου, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου».
Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως ο σύντροφός της την προτιμάει χωρίς μακιγιάζ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάντα ρωτάω τη γνώμη του Παναγιώτη, αλλά κάθε φορά που είναι να βγω από το σπίτι μου λέει “γιατί βάφτηκες; Είσαι κούκλα άβαφη”, δεν του αρέσει το μακιγιάζ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον ρωτάω. Θα μου πει “είσαι χάλια πάλι” οπότε τελειώσαμε. Δεν παίζει να ξεβαφτώ που θέλει. Το ντύσιμο του αρέσει πάντα».
[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]