Πρώτος καφές με τη Ζήνα: Από τις 21 Σεπτεμβρίου θα λέει «καλημέρα» η Ζήνα Κουτσελίνη

Date:

Προσθήκη του -.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάθε πρωί ξεκινά με έναν καφέ και μια κουβέντα. Με όσα έγιναν, όσα έρχονται και όσα πραγματικά μας απασχολούν. Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09:30 o «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» κάνει πρεμιέρα και γίνεται το νέο καθημερινό πρωινό ραντεβού στο Star.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μαζί με μια δυνατή ομάδα συνεργατών, ανοίγει καθημερινά μια μεγάλη κουβέντα για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με πρωτογενές δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, αξιόπιστη ενημέρωση και ουσιαστικές συζητήσεις, προσεγγίζει την επικαιρότητα με ευαισθησία, αμεσότητα και πάντα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Η εκπομπή διατηρεί τον κοινωνικό και ενημερωτικό πυρήνα που το κοινό εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας καθημερινά τη σκυτάλη από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, τη χρηστική πληροφορία και το χιούμορ. Γιατί η πραγματική ζωή δεν χωρίζεται σε «σοβαρά» και «ανάλαφρα». Έχει αλήθεια και συναίσθημα. Έχει δυσκολίες και αισιοδοξία. Έχει γέλιο, συγκίνηση και ελπίδα. Γιατί όλα έχουν θέση σε αυτή την παρέα.

Στην ομάδα της εκπομπής θα συνεχίσουν να συμμετέχουν καθημερινά δημοσιογράφοι με πολυετή παρουσία στο κοινωνικό ρεπορτάζ, που έχουν όλα αυτά τα χρόνια χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τη Ζήνα Κουτσελίνη και το κοινό της, συμβάλλοντας στη συνέχεια του κοινωνικού και ενημερωτικού χαρακτήρα της εκπομπής, με συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο.

Στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη θα βρίσκονται ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας, ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Αλέξανδρος Καλαφάτης και η δημοσιογράφος Λιλή Πυράκη, συνθέτοντας μια δυνατή ομάδα με εμπειρία, άποψη και διαφορετικές δημοσιογραφικές ματιές.

Στην παρέα της εκπομπής συμμετέχουν ακόμη οι δημοσιογράφοι Μελίνα Κάππη και Ανδρέας Ζωίτσας, μέσα από τις δικές τους σταθερές ενότητες και το ξεχωριστό τους σχόλιο στην καθημερινή θεματολογία. Ο Χρήστος Μοίρας θα μοιράζεται καθημερινά τις δικές του γευστικές προτάσεις.

Με αλήθεια, εμπειρία και αυθεντικότητα, ο «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» φιλοδοξεί να γίνει η καθημερινή συντροφιά των τηλεθεατών. Μια εκπομπή που δεν περιορίζεται στο να μεταδίδει την επικαιρότητα, αλλά τη συζητά, την εξηγεί και τη μοιράζεται με το κοινό της.

Η ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής θα βρίσκεται παντού και είναι με αλφαβητική σειρά οι: Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λιμνιός, Θανάσης Μαριόλας, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Ηλίας Σκουλάς, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Κρισκόρ Τσακιτζιάν. Και ο Νίκος Νικόλιζας με ειδικά αφιερώματα.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής στο ενημερωτικό κομμάτι βρίσκεται η Μαρίκα Μαυρομμάτη και στο ψυχαγωγικό η Ελένη Γελαλή. Το τιμόνι της εκπομπής θα είναι στα έμπειρα χέρια τους. Την επιμέλεια της εκπομπής έχει η δημοσιογράφος Στέλλα – Μαρία Ζώη. Στον συντονισμό της εκπομπής η συγγραφέας και δημοσιογράφος Μαρία Παναγοπούλου. Ειδικός συνεργάτης ο Κώστας Μπαλαχούτης.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κατερίνα Βρανά: «Ανησύχησα ότι με την ομιλία μου θα επηρεαστεί η δουλειά μου»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης (9/9/26) στο «Studio στις 3» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστοπούλου. Η ηθοποιός και stand-up comedian, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον φόβο που ένιωσε όταν, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, άρχισε να παρατηρεί αλλαγές

Άδωνις Γεωργιάδης για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Θα ελέγξουμε τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη, σε ηλικία 54 ετών, το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου. Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε παρέμβαση μέσω Χ, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει

Μαζωνάκης: Το συγκινητικό «αντίο» του Φοίβου – «Είχε κάτι που δεν διδάσκεται και δεν κατασκευάζεται»

Με ένα ιδιαίτερα προσωπικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Φοίβος τον Γιώργο Μαζωνάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια, δημιουργώντας τραγούδια που συνδέθηκαν με μία από τις πιο έντονες περιόδους της πορείας του τραγουδιστή. Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών το 2002 αποτέλεσε την αρχή μιας σημαντικής συνεργασίας, η οποία διήρκεσε μέχρι το 2007. Σε αυτή

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη μ’ ένα επεισόδιο από τη σειρά «Τα Νούμερα»

 Απόψε Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 23:009 Σεπτεμβρίου 2026. Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη και μεταδίδει σε επανάληψη, απόψε, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2026 στις 23:00, από την ΕΡΤ1, το επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα» με τίτλο «Ένα θαύμα», στο οποίο ο Γιώργος Μαζωνάκης συμμετείχε ως special guest. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο

Συγκινημένος ο ξάδερφός του Γιώργου Μαζωνάκη, Παναγιώτης: «Δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει»

Συγκινημένος ο ξάδερφός του Γιώργου Μαζωνάκη, Παναγιώτης: «Δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει» Συγκινημένος ο ξάδερφός του Γιώργου Μαζωνάκη, Παναγιώτης: «Δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει» Όπως είπε, αυτό που του έχει μείνει περισσότερο από τον Γιώργο Μαζωνάκη είναι η διάθεσή του να βοηθά τους ανθρώπους Γεμάτος συγκίνηση μίλησε για τον θάνατο του

Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι: Ο μεγαλύτερος γιος τους αρραβωνιάστηκε με την ελληνικής καταγωγής σύντροφό του

Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι: Ο μεγαλύτερος γιος τους αρραβωνιάστηκε με την ελληνικής καταγωγής σύντροφό του Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι: Ο μεγαλύτερος γιος τους αρραβωνιάστηκε με την ελληνικής καταγωγής σύντροφό του Ο Μπράντον Τόμας Λι έκανε πρόταση γάμου στην Καταρίνα Ντεμετριάδης, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Ινδονησία Ο 30χρονος γιος της Πάμελα Άντερσον

«Δεν το πιστεύω ότι έφυγε, έχει βοηθήσει τόσο κόσμο» – Συγκλονισμένος ο ξάδερφος του Γιώργου Μαζωνάκη

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Βαθιά συγκινημένος μίλησε ο Παναγιώτης Μαζωνάκης, μουσικοσυνθέτης και ξάδερφος του Γιώργου Μαζωνάκη, για την απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή, περιγράφοντας έναν άνθρωπο που, όπως είπε, είχε μάθει να προσφέρει τόσο μέσα από τη μουσική του όσο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Από μικροί ήμασταν μαζί.

Άδωνις Γεωργιάδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν επιτρέπεται η πλασμαφαίρεση σε απλό ιατρείο – Ζήτησα έλεγχο»

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη ανακοινώνοντας την άμεση εκκίνηση ελεγκτικών διαδικασιών. Οι έλεγχοι στο ιατρείο και η παρέμβαση στον ΙΣΑ Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο χώρος στον οποίο πραγματοποιήθηκε η ιατρική πράξη διέθετε αδειοδότηση

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη στο Newsbeast: «Τον κυνηγούσαν διάφοροι “δαίμονες”, δεν κατάφερε να τους ξεφύγει»

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μόλις 20 ετών όταν ο Νίκος Μουρατίδης τον άκουσε να τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας το καλοκαίρι του 1992. Εκείνη η συνάντηση έγινε η αρχή μιας σχέσης που κράτησε περίπου δέκα χρόνια και συνέδεσε τον νεαρό τότε τραγουδιστή με τον άνθρωπο

Τι είναι η πλασμαφαίρεση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν την ανακοπή – Σε ποιες ιατρικές καταστάσεις χρησιμοποιείται

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του. Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται το Live News του MEGA, να ετοιμαζόταν να υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση

Γιώργος Μαζωνάκης – Το συγκινητικό αντίο της Panik Records

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η Panik Records αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, με μια ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που άφησε το προσωπικό του στίγμα στην ελληνική μουσική. Η δισκογραφική εταιρεία, με την οποία συνδέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, επέλεξε

Γιώργος Μαζωνάκης: Από τη Νίκαια στην κορυφή του ελληνικού τραγουδιού

Από τη Νίκαια του Πειραιά, με όνειρο το τραγούδι… ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε μια διαδρομή που έμελλε να γράψει τη δική της ιστορία. Γιώργος Μαζωνάκης: Οι τραγικές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας και η ώρα θανάτου του Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά, έχοντας όμως καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης.