Έντεκα χρόνια κοινής ζωής συμπληρώνουν σήμερα ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη, έχοντας δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια τη δική τους οικογένεια και έχοντας κρατήσει ζωντανή τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η επέτειος του γάμου τους στάθηκε η αφορμή για μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση από την Ελευθερία Παντελιδάκη. Η ίδια επέλεξε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους στη Ρόδο, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη για τον σύζυγό της.
Η βραδινή έξοδος Γιαννιά-Παντελιδάκη, το γλέντι της Λοτσάρη, ο Ζαγοράκης & η οικογένεια Διονυσίου

«Σε λατρεύω κάθε μέρα, κάθε ώρα και πιο πολύ! Χρόνια μας πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Σ’ αγαπώ, άλλο μου μισό».
Ο Γιώργος Γιαννιάς δεν άφησε αναπάντητη την τρυφερή αφιέρωση της συζύγου του. Αναδημοσίευσε την ανάρτησή της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας με τη σειρά του πως η συγκεκριμένη ημέρα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.
Από τη σχέση στον γάμο
Η ιστορία του ζευγαριού είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν από τον γάμο τους. Όταν αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετρούσαν ήδη 12 χρόνια σχέσης.
Στις 30 Αυγούστου 2015, η Ρόδος, ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Γιαννιά, έγινε το σκηνικό για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της κοινής τους πορείας. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών, φίλων και αγαπημένων προσώπων, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Τζένη Τζιβεριώτη.

Έντεκα χρόνια αργότερα, η οικογένεια που δημιούργησαν αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής τους. Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Στέφανο-Τσαμπίκο και τον Αντώνη, με την οικογενειακή τους ζωή να βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο της καθημερινότητάς τους.
Έντεκα χρόνια μετά τον γάμο τους και περισσότερα από δύο δεκαετίες από τότε που ξεκίνησαν τη σχέση τους, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, έχοντας πλέον δίπλα τους και τους δύο γιους τους.
- «Ήμουν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη και τελικά παντρεύτηκα μοντέλο από την εκπομπή της»
- Γιώργος Γιαννιάς – Ελευθερία Παντελιδάκη: Τι απαντούν στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού;
- Ελευθερία Παντελιδάκη – Γιώργος Γιαννιάς: Καρέ καρέ οι οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο