Σίσσυ Χρηστίδου: Το πραγματικό όνομα, η δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη και η ηλικία

Date:

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου, μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Το πραγματικό της όνομα είναι Θεοδοσία Χρηστίδου και είναι γεννημένη, σαν σήμερα, στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Γίνεται αισίως 45 ετών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών. Έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις πρωινές εκπομπές της, όπως το “Πρωινό ΑΝΤ1” και αργότερα το “Χαμογέλα και Πάλι”, που προβλήθηκε από το κανάλι Mega. Έχει συνεργαστεί με αρκετά τηλεοπτικά κανάλια, όπως ο Alpha και το Mega, ενώ διακρίνεται για την άνεση και το φιλικό ύφος που έχει στη σχέση της με τους καλεσμένους της και το κοινό.

Εκτός από την τηλεοπτική της καριέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει πειραματιστεί και στο διαδίκτυο, ειδικά στο YouTube.

Σίσσυ Χρηστίδου: H απόλυτη καλοκαιρινή ανάρτηση – Οι στιγμές με τους γιους της στη Χαλκιδική

sissy-hristidou.jpg

Προσωπική ζωή

Υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, frontman του συγκροτήματος Onirama, από το 2009 έως το 2019.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο, ενώ έχασαν το τρίτο τους μωρό.

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένειά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητά σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…» ήταν τα λόγια με τα οποία τότε ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε επιλέξει να ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει ανοιχτά για προσωπικές της εμπειρίες, όπως ο χωρισμός της από τον Θοδωρή Μαραντίνη και η προσπάθεια να βρει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Επίσης, έχει αναφερθεί δημόσια σε δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, όπως η απώλεια κιλών και η μάχη με προβλήματα υγείας μελών της οικογένειάς της.

Καλεσμένη στο Buongiorno είχε πει η Σίσσυ: «Ονειρεύτηκα έναν πετυχημένο γάμο και μια δεμένη οικογένεια. Ονειρεύτηκα να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και να έρχονται σε εκείνο το σπίτι που θα είμαστε μαζί. Μεγάλωσα σε μια τέτοια οικογένεια, οπότε στο μυαλό μου ήταν μονόδρομος. Το πήρα σαν προσωπική αποτυχία το διαζύγιό μου, αναλαμβάνοντας το δικό μου κομμάτι ευθύνης. Αμέσως μετά ονειρεύτηκα ένα καλό διαζύγιο. Το πάλεψα πάρα πολύ και ακόμα παλεύω. Αλλά αυτό θέλει δύο, δεν μπορώ να το παλέψω μόνη μου. Είναι ένας αγώνας που δεν μπορεί να δοθεί από έναν, δυστυχώς. Ήμασταν σε δύο διαφορετικούς γάμους, αυτό έχω καταλάβει. Εγώ νόμιζα ότι ήμουν σε έναν πολύ καλό γάμο, για όλα τα χρόνια του γάμου μου. Αφού τελείωσε ο γάμος μου κατάλαβα ότι δεν ίσχυε, αλλά η δική μου πεποίθηση ήταν αυτή. Ένιωθα πολύ τυχερή, πολύ ευτυχισμένη, ευλογημένη, χαρούμενη… Προέκυψαν κάποια πράγματα και κατέρρευσε ο κόσμος μου. Δεν είναι πράγματα που θα μοιραστώ, γιατί είναι πράγματα που δεν γνωρίζουν ούτε τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή ήταν ότι πιο οδυνηρό μου έχει συμβεί. Είπα τέλος ότι τώρα πρέπει να βρεθεί μια άλλη συνθήκη. Και προσπάθησα πάρα πολύ γι’ αυτή τη συνθήκη. Ήθελα ένα καλό διαζύγιο, τα άφησα όλα στην άκρη, δεν κράτησα τίποτα. Δεν κράτησα κακία, δεν κράτησα θυμό. Έκανα αυτό που έπρεπε, για τα παιδιά μου».

Η δικαστική διαμάχη

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης οδηγήθηκαν πριν από λίγα χρόνια στα δικαστήρια για να λύσουν μια πολύκροτη οικονομική διαμάχη που δεν μπορούσε να τραβήξει άλλο. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην έχει πληρώσει το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των παιδιών τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρουσιάστρια του Mega, κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην συζύγου της για παραβίαση της υποχρέωσης διατροφής, η οποία, όπως αναφέρεται, συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

https://www.instagram.com/p/BwmjuG9AWZa/

Και αφού έγιναν για καιρό πρώτο θέμα συζήτησης, η κόντρα μεταξύ τους δεν έληξε!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε από τη Σίσσυ Χρηστίδου την αποκλειστική επιμέλεια του 16χρονου γιου τους, Φίλιππου και τη συνεπιμέλεια του 12χρονου Μιχαήλ – Άγγελου.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με δύο μέλη του συγκροτήματός του, ενώ η παρουσιάστρια πήγε με τον αδελφό της, τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Παύλο Σταματόπουλο. Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας ανέφερε πως υπάρχουν δημοσιογράφοι στην αίθουσα με την πρόεδρο να του απαντά πως η δίκη είναι δημόσια και πως αν θέλει να κάνει κάποιο συγκεκριμένο αίτημα κεκλεισμένων των θυρών να το κάνει για να εισακουστεί, αλλά δε συντρέχει τέτοιος λόγος. Τότε εκείνος συμφώνησε να συνεχιστεί η δίκη ως έχει, με παρόντες τους δημοσιογράφους. Τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, Φοίβος Στρουγγάρης.

sissy christidou

Instagram / sissychristidou

«Θεωρούμε ότι υπάρχουν 54 παραβιάσεις περί έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο στο διαδίκτυο από την κα Χρηστίδου. Κάνουμε πρόσκληση στη μητέρα να μην εκθέτει τα παιδιά σε κίνδυνο μέσα από την εκπομπή της, όπου αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά. Εκφράζονται τα ονόματα, το πού βρίσκονται, πού μένουν, πού πάνε σχολείο, πού θα πάνε διακοπές και ο πατέρας το θεωρεί επικίνδυνο.

Ο πατέρας ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του μεγάλου γιου. Επίσης, ζητείται το ποσό των 1000 ευρώ από την κα Χρηστίδου προς τον κ. Μαραντίνη, αλλά και το ποσό των 450 ευρώ. Η κα Χρηστίδου εισπράττει πολλαπλάσια έσοδα», σημείωσε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, κ. Στρουγγάρης.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο γυμναστήριο με τον μικρό της γιο & δεν πάει ο νους σας τι έκανε η παρουσιάστρια

139e2030-maradinis-paidia.jpg

Το εξώδικο Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έστειλε εξώδικο στην πρώην σύζυγό του, μόλις πληροφορήθηκε ότι εκείνη θα βρεθεί καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή για να μιλήσει για τον χωρισμό τους. Αμέσως μετά εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής:

«Κατόπιν επαναλαμβανόμενων και κατ΄εξακολούθηση συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσίων – άμεσων και εμμέσων- της πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός της και κυρίως με γνώμονα το σεβασμό και την προστασία της ψυχικής υγείας και της αξιοπρέπειας των ανήλικων παιδιών μου, καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν από κάθε περεταίρω αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση του θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή εμού και των τέκνων μου, διότι όσα ακούστηκαν εμπεριέχουν πλείστα όσα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν.

Ως πατέρας οφείλω να προστατεύσω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής. Γνωρίζουμε όλοι ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων και οι βασικές αρχές σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, επιβάλλουν προσοχή, ευθύνη και αυτοσυγκράτηση στην κάλυψη τέτοιων υποθέσεων.

Το θέμα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη ως αρμόζει. Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου σε ό, τι αφορά τυχόν άστοχες αναπαραγωγές ή κακόβουλους σχολιασμούς».

Με πληροφορίες από Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Μαραντίνης: Ψηλός και κούκλος ο μεγάλος του γιος, Φίλιππος – Μαζί στη Μύκονο

Γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Μετά τα Κύθηρα, η Χρηστίδου στο εξοχικό της μαζί με τον αδελφό της

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίσημη φωτογραφία του MEGA για τη νέα σεζόν – Επιστρέφει με το «Χαμογέλα & Πάλι»

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Trannos: Ρε ποιος σου έδωσε ψωμί; Ο Trannos! Μην το ξεχνάμε αυτό…

O Trannos μίλησε για τους νέους τραγουδιστές και πώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει στη μουσική.

Πρόταση γάμου μετά από 10 χρόνια σχέσης

Γνωστό ζευγάρι παντρεύεται μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η φωτογραφία του με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα – Η πρώτη του εμφάνιση μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχασε τη σύντροφό του στις 24 Αυγούστου, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο

Μαίρη Συνατσάκη για την απόφασή της να μετακομίσει ξανά: «Γιατί να μένω σε ένα σπίτι που είναι φορτωμένο με αναμνήσεις;»

Το σπίτι μου είναι το ασφαλές μου μέρος, δεν μπορώ να μένω σε έναν χώρο που νιώθω ότι υπάρχει αδικία ή δεν με καλύπτει, πρόσθεσε

Γιώργος Μαζωνάκης: Κοριός στο σπίτι του – Η αποκάλυψη του Γιώργου Καλλιακμάνη

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου ότι στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη είχε βρεθεί στο παρελθόν εξάρτημα παρακολούθησης. «Αν θέλετε ρωτήστε τον Γιώργο, γιατί παλιότερα υπήρξε ένα περιστατικό. Μου ζήτησε τη βοήθειά μου, γιατί θεωρούσε ότι κάποιοι τον παρακολουθούν κλπ. Τον βοήθησα κι έγιναν κάποια περιστατικά. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του

Η Άννα Βίσση κάνει πρόβες στο Καλλιμάρμαρο – Λίγο πριν από τις δύο μεγάλες της συναυλίες το Σαββατοκύριακο

Η Άννα Βίσση μπήκε σε εντατικούς ρυθμούς πρόβας για τις δύο μεγάλες συναυλίες που θα δώσει στο Καλλιμάρμαρο αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Μετά το περσινό sold out, όπου χιλιάδες θεατές αποθέωσαν την απόλυτη σταρ, η Άννα Βίσση επιστρέφει και φέτος για ένα διήμερο «φωτιά», με τους θαυμαστές της να

Εκθαμβωτική η Ντακότα Τζόνσον με διάφανο φόρεμα σε φιλανθρωπικό γκαλά λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Κρις Μάρτιν

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Ντακότα Τζόνσον, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο φιλανθρωπικό γκαλά «Caring for Women» του ιδρύματος Kering, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου. Η Ντακότα Τζόνσον επέλεξε μια διάφανη μάξι δημιουργία Gucci με μακριά μανίκια, η οποία ήταν διακοσμημένη με περίτεχνα λουλούδια από μαύρη δαντέλα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με

Μάρκος Σεφερλής για τον θείο του που έφυγε από τη ζωή: Όταν ερχόσουν στο θέατρο, έπαιζα μόνο για να σε βλέπω να γελάς

Ήρθε η στιγμή να δηλώσω κι εγώ πόσο περήφανος είμαι που σε είχα θείο, πρόσθεσε ο κωμικός σε ανάρτησή του στο Instagram

Exathlon: Ένταση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Καρολίνα Καλύβα – «Θα κάνω ό,τι γουστάρω»

Exathlon: Ένταση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Καρολίνα Καλύβα - «Θα κάνω ό,τι γουστάρω» Η παίκτρια εκνευρίστηκε ιδιαίτερα από την κίνηση του συμπαίκτη της να χτυπά συνεχώς το χέρι του στο τραπέζι, ενώ της μιλούσε Γεωργία Κοτζιά 12.09.2025, 09:43 Mία έντονη λεκτική αντιπαράθεση σημειώθηκε στην μπλε ομάδα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του Exathlon, την

Νάνσυ Παραδεισανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Φίλες δεν ήμασταν ποτέ, η επαφή μας χάθηκε εξαιτίας τρίτων”

Νάνσυ Παραδεισανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Φίλες δεν ήμασταν ποτέ, η επαφή μας χάθηκε εξαιτίας τρίτων» Παρασκευή, 12.9.2025, 09:07 Zappit@ZAPPIT_ "Ο Παύλος Σταματόπουλος με πίεσε πάρα πολύ. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήπιος ο τρόπος του". Στο κανάλι του E-Daily στο YouTube μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μία αναδρομή στην έως τώρα

Ηλέκτρα – Γ’ Κύκλος: Πρεμιέρα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου σε νέα ώρα

Ηλέκτρα, ο Γ' κύκλος του ερωτικού δράματος εποχής, έρχεται από αυτή τη Δευτέρα (15/9) στην ΕΡΤ1.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Νέα Υόρκη λίγο πριν από την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις με στιγμές χαλάρωσης. Η παρουσιάστρια του Star, που φέτος κρατά το τιμόνι του GNTM, ανυπομονεί για την πρεμιέρα του νέου κύκλου την Παρασκευή 19 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην αμερικανική μητρόπολη, είχε συνάντηση και με τη φίλη της και νέα της μάνατζερ