Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε δημόσια θέση για τα τραγικά περιστατικά θανάτων παιδιών και βρεφών που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.
Μέσα από το YouTube κανάλι της μίλησε ανοιχτά εκφράζοντας την οργή, τη θλίψη και τον βαθύ προβληματισμό της σχετικά με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ξεσήκωσε» τα Ματογιάννια με την εμφάνισή της

«Βλέποντας τις εξελίξεις τελευταία και όλα αυτά που έχουν γίνει, ποιος άνθρωπος πειράζει παιδί; Ποιος άνθρωπος πειράζει βρέφος; Ποιος άνθρωπος το κάνει αυτό; Ειλικρινά, δεν μπορεί να το κάνεις αυτό το πράγμα ένα βρέφος, που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Έχει την ανάγκη σου και αυτό που έχει την ανάγκη σου, εσύ να του στερείς την ίδια του τη ζωή. Πώς το κάνεις αυτό το πράγμα ρε γα@@το; Δεν το κάνεις, δεν γίνεται να το κάνεις αυτό το πράγμα. Μωρό ξένου ανθρώπου βλέπεις και μόνο χαρά σου δίνει ένα μωράκι. Πόσο μάλλον να είναι δικό σου.
.jpg?t=v7XwZE-QM4ceSXVvhJJShg)
Για όλα αυτά τα περιστατικά που έχουν γίνει στην Πάτρα στην Αμαλιάδα, δεν ξέρω τι να πω… Και ποιος ξέρει πόσα άλλα θα έχουν γίνει και δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Αναρωτιέμαι, ο κόσμος ήταν πάντα τόσο αρρωστημένος ή η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους όσο πάει γίνεται και χειρότερη; Με τρομάζει όλο αυτό. Με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό, το να μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει σε ένα αβοήθητο πλάσματα τόσο κακό, να του στερήσει τη ζωή. Φαντάσου, δηλαδή, μέχρι πού αλλού μπορεί να φτάσει»
«Αν δεν θέλει ο Αλεξάνδρου να ασχολούνται με τα προσωπικά του, ας απομακρυνθεί & να μην πηγαίνει..»
Μπουρλότο η Αλεξανδράκη! «Αυτό τελειώνει εδώ! Ότι ήταν να πω το έχω πει κατ’ ιδίαν στον Αλεξάνδρου»
Αλεξανδράκη: Στη φόρα τα υβριστικά μηνύματα – Τι πρέπει να κάνω; Να της κάνω μια υπέροχη μηνυσάρα;