Κιάρα Φεράνι για τον πρώην σύζυγό της: Με απατούσε από 2017, με φώναξε με το όνομά της ερωμένης του

Date:

Κιάρα Φεράνι για τον πρώην σύζυγό της: Με απατούσε από 2017, με φώναξε με το όνομά της ερωμένης του

Η Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της ράπερ Fedez, αποκαλύπτοντας το σοκ της όταν έμαθε ότι την απατούσε. Η γνωστή Ιταλίδα μοιράστηκε μια σειρά από Instagram Stories στα οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο του διαζυγίου τους, ο οποίος ήταν η απιστία.

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Φέντεζ, η Κιάρα Φεράνι αποκάλυψε ότι η απιστία ήταν η ιατία διαζυγίου τους και ότι ο πρώην σύζυγός της την απατούσε από το 2017. Η Ιταλίδα Influencer δημοσίευσε μια σειρά από stories στο Instagram της, προκειμένου να τοποθετηθεί μετά την αποκάλυψη του παπαράτσι Φαμπρίτσιο Κορόνα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ ήταν πάντα ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα, την Αντζέλικα Μοντίνι. Η Φεράνι εξομολογήθηκε ότι έκανε εμετό συνειδητοποιώντας ότι είχε βιώσει την «απόλυτη κοροϊδία», ωστόσο ξεκαθάρισε πως για εκείνη η σχέση της με τον ράπερ ήταν πραγματική, δηλώνοντας υπερήφανη που τον αγάπησε άνευ όρων.

Αρχικά, η Φεράνι εξήγησε ότι επέλεξε να μη μιλήσει τόσο καιρό για να προστατεύσει τα παιδιά της, αλλά και τον εαυτό της.

«Επέλεξα τη σιωπή αυτούς τους μήνες για να προσπαθήσω να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου για δύο ζητήματα που με έχουν σημαδέψει βαθιά: αφενός το εργασιακό θέμα, για το οποίο θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω την αθωότητά μου, και αφετέρου το ιδιωτικό, για το οποίο, πλέον, δεν μπορώ να σιωπήσω».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της να φύγει από το σπίτι τους, όταν ανακάλυψε ότι την απατάει. Όπως ανέφερε: «Δεν είπα τίποτα ακόμη και όταν με παράτησε εν μία νυκτί στην πρώτη δύσκολη περίοδο τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν πάλευα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Έχω ακούσει πολλές φορές ότι τον πέταξα έξω από το σπίτι, αλλά ποτέ δεν ειπώθηκε ότι τον πέταξα έξω από το σπίτι επειδή ανακάλυψα μια προδοσία εκείνες ακριβώς τις ημέρες (μία από τις πολλές προδοσίες προφανώς) και ποτέ δεν ειπώθηκε ότι δεν δίστασε να με αφήσει, βλέποντας τη ‘ζημιά της εικόνας μου». 

Η Κιάρα Φεράνι έκανε μία ακόμα αποκάλυψη, αναφέροντας ότι την είχε αποκαλέσει με το όνομα της ερωμένης του.

«Δεν είπα ποτέ δημοσίως τους μήνες που ακολούθησαν, ούτε καν μετά από όλες τις αηδίες που ανακάλυψα ότι γίνονταν συνεχώς πίσω από την πλάτη μου, ενώ εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να προσπαθήσω να τον βγάλω από τις σκοτεινές στιγμές, χωρίς να τα γνωρίζω όλα. Δεν είπα τίποτα δημοσίως ακόμη και όταν, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2024, με φώναξε με το όνομα της ερωμένης του (γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μιλούσε με εμένα στο τηλέφωνο) και παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση του μαζί της που συνεχίζονταν από το 2017, λέγοντάς μου επίσης ότι είχε σκεφτεί να μην με παντρευτεί λίγες ημέρες πριν από το γάμο, αλλά στη συνέχεια δεν ήξερε πώς να κάνει πίσω δημοσίως».

«Έκανα εμετό» πρόσθεσε η Φεράνι, «συνειδητοποιώντας ότι αυτό που είχα βιώσει ήταν μια απόλυτη κοροϊδία, αλλά υπέφερα σιωπηλά, περιτριγυρισμένη μόνο από την εγγύτητα εκείνων που πραγματικά με αγαπούν και μου εύχονται αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές για το μέλλον. Έμεινα σιωπηλή γιατί ήθελα να γυρίσω σελίδα χωρίς να μελαγχολήσω για τον πόνο που είχα υποστεί και γιατί έχω δύο παιδιά που όλα θα ακούσουν τι λένε οι γονείς τους ο ένας για τον άλλον και θα υποφέρουν για ορισμένες δηλώσεις».

Κλείνοντας, η Κιάρα Φεράνι ξεκαθάρισε πως για εκείνη η σχέση της με τον Fedez ήταν πραγματική, δηλώνοντας υπερήφανη που τον αγάπησε άνευ όρων. Όπως έγραψε: «Έχω σιωπήσει για τόσα πολλά θέματα, αλλά διαβάζω πάρα πολλές ανοησίες για να συνεχίσω να προσποιούμαι ότι δεν συμβαίνει τίποτα: η σχέση μου με τον Φεντερίκο ήταν πραγματική για μένα, δεν ήμουν ποτέ σε ένα ανοιχτό γάμο (ήταν προφανώς ανοιχτός μόνο για το άλλο μέρος χωρίς να το γνωρίζω) και, παρά ταύτα, είμαι περήφανη που αγάπησα άνευ όρων. Λυπάμαι που για την άλλη πλευρά ήμουν απλώς ένα άτομο που μπορούσε να πειράξει και να χρησιμοποιήσει κατά βούληση, αλλά μερικές φορές είναι σωστό να ανοίγουμε τα μάτια μας, να δεχόμαστε το χτύπημα, να υποφέρουμε, να σηκωνόμαστε και να συνειδητοποιούμε ότι αξίζουμε κάτι διαφορετικό. Μια αγάπη που σίγουρα δεν είναι τέλεια αλλά τουλάχιστον αληθινή και βιώνεται και από τα δύο μέρη εξίσου. Το εύχομαι για μένα και το εύχομαι για όλους σας, γιατί είναι το ελάχιστο σε αυτό το χάος που είναι η ζωή μας».

Η Κιάρα Φεράνι και ο Fedez ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις αρχές του 2024, μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών. Έκτοτε, η Φεράνι έχει διατηρήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απέφευγε τις δημόσιες αναφορές στον πρώην σύζυγό της στα social media.

To άρθρο Κιάρα Φεράνι για τον πρώην σύζυγό της: Με απατούσε από 2017, με φώναξε με το όνομά της ερωμένης του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κεφτεδάκια με κοτόπουλο και κρέμα γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ Για τα κεφτεδάκια: 700 γρ. κιμά κοτόπουλο 2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο  ¼ φλ. μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι ¼ φλ. χαλλούμι ½ φλ. ψωμί αλεσμένο 1 αβγό 1 κουταλάκι αλάτι ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι ¼ κουταλάκι πιπέρι καγιέν 1 κουταλάκι κύμινο ¼ φλ. ελαιόλαδο Για τη σος: 2 κουταλιές βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά

Ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι, με σάλτσα ντομάτας και μασκαρπόνε

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ • 2 κουτιά Ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι Μιτσίδη• 1 κύβο ζωμού λαχανικών Μιτσίδη• 2/3 φλ. λευκό κρασί• 200 γρ. περαστή ντομάτα (passata) Μιτσίδη• 1 κ.γ. ρίγανη• Αλάτι και πιπέρι• 4 κ.σ. τυρί μασκαρπόνε• Βασιλικό και παρμεζάνα για γαρνίρισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα κατεψυγμένα ραβιόλι σε ζεστό αλατισμένο νερό για 3 λεπτά.

Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ ετοίμαζε τα απομνημονεύματά του, άγνωστο αν θα εκδοθούν μετά τον θάνατό του

Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ ετοίμαζε τα απομνημονεύματά του, άγνωστο αν θα εκδοθούν μετά τον θάνατό του Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ ετοίμαζε τα απομνημονεύματά του, άγνωστο αν θα εκδοθούν μετά τον θάνατό του Ο ηθοποιός πέθανε μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο Τα απομνημονεύματά του ετοίμαζε ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ, αλλά

Ο Νίκολας Κέιτζ ως άλλος Spider-Man σε noir σειρά, δείτε το τρέιλερ

Στο Spider-Noir ο ηθοποιός υποδύεται έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930

Παύλος: Γιατί επέλεξε το επίθετο «Ντε Γκρες» και η απάντηση στις πολιτικές αντιδράσεις

Η απουσία ενός επωνύμου στα επίσημα έγγραφα αποτελούσε επί χρόνια ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα για την καθημερινότητα των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας. Όπως εξομολογήθηκε ο Παύλος Ντε Γκρες σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, η περιπλάνηση ανά τον κόσμο χωρίς ένα τυπικό επίθετο δημιουργούσε πρακτικά εμπόδια που δεν λύνονταν με τη χρήση των παλαιών τους

Βάσια Παναγοπούλου για Γιάννη Δαλιανίδη: «Ήταν ένας πολύ σπουδαίος δημιουργός»

Η καλλιτεχνική διαδρομή της Βάσιας Παναγοπούλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με ονόματα που αποτελούν κεφάλαια για τον ελληνικό πολιτισμό. Από τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο μέχρι τις μεγάλες θεατρικές σκηνές, η ηθοποιός είχε την τύχη να θητεύσει δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους και δημιουργούς. Η καλλιτεχνική σφραγίδα του Γιάννη Δαλιανίδη Ανάμεσα σε όλες τις συνεργασίες της

Τετρακόσια παιδιά κάθε χρόνο στην Ελλάδα διαγιγνώσκονται με καρκίνο

Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και εν όψει της ημέρας αυτής το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» παρουσίασε τα νεότερα επιστημονικά στοιχεία για την αντιμετώπισης της νόσου στη χώρα μας. Όπως δημοσιοποίησε το Σωματείο κάθε χρόνο στην χώρα μας διαγιγνώσκονται με

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σιχαίνομαι τον Άγιο Βαλεντίνο και ότι πρέπει να κάνουμε κάτι επειδή είναι γιορτή

Με ντρίπλα απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε ερώτηση για τη σύντροφό του, Δανάη Βαρθολομάτου. «Επόμενη ερώτηση, πάμε παρακάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Survivor και νυν συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μέσα από το MEGA. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που συνεχίζει στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου, μόλις επέστρεψε από ταξίδι στην Λισαβόνα με

Μαριάννα Τουμασάτου για Τσίπρα: «Θεωρώ ότι τα λάθη του είναι ανθρώπινα, δεν έχει κάνει εγκλήματα»

Ενδιαφεροντα ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ Μαριάννα Τουμασάτου για Τσίπρα: «Θεωρώ ότι τα λάθη του είναι ανθρώπινα, δεν έχει κάνει εγκλήματα» «Είναι συμπάθεια αλλά κυρίως εκτίμηση, παρόλο που σαν πρωθυπουργός ή πολιτικό πρόσωπο έχει κάνει και πολλά λάθη» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για τον Αλέξη Τσίπρα Τζωρτζίνα Φράγκου 12.02.2026 | 21:19 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ «Είναι συμπάθεια αλλά κυρίως

Αγγελική Νικολούλη: Το βίντεο και η έκπληξη που ετοίμασαν οι συνεργάτες της για τα γενέθλιά της

Η σημερινή είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς η παρουσιάστρια γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη, δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη από την ομάδα της εκπομπής της. Οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα εορταστικό βίντεο, το οποίο ανέβηκε στα social media της εκπομπής. Σε αυτό εμφανίζονται δύο τούρτες, η

Καρδιαγγειακά νοσήματα: Πρώτη αιτία πρόωρου θανάτου στην ΕΕ

Τι προτείνει σχετκά με τα καρδιαγγειακά νοσήματα η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για να σωθούν ζωές Τα καρδιαγγειακά νοσήματα παραμένουν η πρώτη αιτία πρόωρου θανάτου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 1,7 εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο και ετήσιο οικονομικό κόστος που υπολογίζεται στα 282 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν δεν υπάρξει άμεση δράση, η επιβάρυνση αναμένεται να

Συγγενείς Καρδιοπάθειες: Η συμβολή της φυσικοθεραπείας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών

Ο Φυσικοθεραπευτής, ως εξειδικευμένος επαγγελματίας υγείας, μπορεί να σχεδιάζει και να εφαρμόζει εξατομικευμένα Προγράμματα Αποκατάστασης για άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας που πάσχουν από Συγγενείς Καρδιοπάθειες Η 14η Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στις Συγγενείς Καρδιοπάθειες -τις ανατομικές βλάβες της καρδιάς ή των αγγείων που προϋπάρχουν της γέννησης και προκαλούν στον πάσχοντα, ως συχνότερες επιπλοκές, αρρυθμίες και καρδιακή