Η πρώτη του ανάρτηση του Ράιαν Ρέινολντς μετά την αγωγή της συζύγου του, Μπλέικ Λάιβλι, κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχλη

Date:

Ο Ράιαν Ρέινολντς επανέλαβε τον ρόλο του Deadpool στην πρώτη του ανάρτηση από τότε που η σύζυγός του, ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας τον Τζάστιν Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Λάιβλι υποστηρίχθηκε δημόσια από πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ αφού κατηγόρησε τον συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του φιλμ «It Ends With Us» ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ότι διοργάνωσε μια «εκστρατεία δυσφήμισης» εναντίον της πριν από την κυκλοφορία της επιτυχημένης ταινίας.

Στη μήνυση της η Λάιβλι ισχυρίστηκε ότι αποκλείστηκε από τα μέσα ενημέρωσης σε «μια συντονισμένη προσπάθεια να καταστραφεί» η φήμη της, σημειώνοντας ότι ο «συναισθηματικός αντίκτυπος» του φαινομένου πάνω της ήταν «ακραίος».

Η ηθοποιός είπε ότι τα αρνητικά δημοσιεύματα επηρέασαν επίσης τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς τον οποίο παντρεύτηκε το 2012 και τα τέσσερα παιδιά τους.

Αν και ο Ρέινολντς δεν εξέφρασε οργή ευθέως, άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για δύσκολη στιγμή. Στην ανάρτηση εμφανίζεται ως ο αντιήρωας της Marvel Deadpool, τον οποίο ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη σε ένα σύντομο κλιπ στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την ηθοποιό που υποδύεται τη Wonder Woman, Λίντα Κάρτερ.

Στη λεζάντα, υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες εμπειρίες τον έχουν φθείρει και σημειώνει ότι είναι «κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που πραγματικά δεν είχε όρεξη να φορέσει τη στολή».

Το βίντεο δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει για δωρεές ενίσχυσης της εκστρατείας του με τη Λάιβλι για λογαριασμό του Sick Kids Hospital, φιλανθρωπικής οργάνωσης για παιδιά.

Η αγωγή και η εκστρατεία δυσφήμισής της Μπλέικ Λάιβλι

Το Σωματείο Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) εξέφρασε την υποστήριξή του στην Μπλέικ Λάιβλι, η οποία υπέβαλε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Τζάστιν Μπαλτόνι, συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της στην ταινία «It Ends With Us».

«Αυτές είναι τρομακτικές και ανησυχητικές καταγγελίες. Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να εγείρουν ζητήματα που τους απασχολούν ή να υποβάλουν παράπονα. Τα αντίποινα για αναφορά ανάρμοστης συμπεριφοράς ή ανάρμοστης συμπεριφοράς είναι παράνομα και εσφαλμένα» ανέφερε το Σωματείο σε ανακοίνωσή του. «Χαιρετίζουμε το θάρρος της Μπλέικ Λάιβλι να μιλήσει ανοιχτά για θέματα εκδίκησης και παρενόχλησης και το αίτημά της να έχει έναν συντονιστή οικειότητας για όλες τις σκηνές με γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που βοηθά στη διασφάλιση ασφαλών γυρισμάτων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου που εκπροσωπεί περίπου 160.000 ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Η Μπλέικ Λάιβλι συμμετείχε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως «Gossip Girl» και «The Sisterhood of the Traveling Pants». Παντρεύτηκε τον επίσης σούπερ σταρ Ράιαν Ρέινολντς. Είναι φίλη με την Τέιλορ Σουίφτ.

Στη συνέχεια, τον Αύγουστο, ενώ προωθούσε την τελευταία της ταινία «It Ends With Us», έγινε ξαφνικά αμφιλεγόμενη, στα όρια της ακύρωσης.

Επικρίθηκε για σχόλια που φαινόταν να υποβαθμίζουν την ενδοοικογενειακή βία, το θέμα της ταινίας. Παλιές αμήχανες συνεντεύξεις επανεμφανίστηκαν και επαναχρησιμοποιήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία εκφοβιστικής συμπεριφοράς.

Στη συνέχεια η ταινία κυκλοφόρησε, η οργή σταμάτησε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησαν.

Αλλά η Λάιβλι έχει καταθέσει τώρα αγωγή ισχυριζόμενη ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του «It Ends With Us» Τζάστιν Μπαλντόνι – και ότι όταν εκείνη παραπονέθηκε, εκείνος και το στούντιο του Wayfarer αντεπιτέθηκαν κάνοντας μια εκστρατεία για να «καταστρέψουν» τη φήμη της.

Ήταν αντικείμενο «ενός εξελιγμένου, συντονισμένου και καλά χρηματοδοτούμενου σχέδιου αντιποίνων» που είχε προετοιμαστεί «για να τη φιμώσει». Περιελάμβανε έναν «οπλισμένο ψηφιακό στρατό» και ψεύτικες ιστορίες που τροφοδοτήθηκαν σε «ανυποψίαστους δημοσιογράφους» ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της, σύμφωνα με το BBC και γι’ αυτό έγινε το επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας.

Σε όλη την καταγγελία, η οποία εκτείνεται σε περίπου 80 σελίδες, η ομάδα της Λάιβλι κατηγορεί επανειλημμένα τον Μπαλντόνι και τη Wayfarer ότι δημιούργησαν ένα «εχθρικό περιβάλλον εργασίας που σχεδόν εκτροχίασε την παραγωγή της ταινίας».

Οι δικηγόροι της έχουν δημοσιεύσει μηνύματα που εστάλησαν μεταξύ της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Μπαλτόνι, Τζένιφερ Έιμπελ και της Μελίσα Νέιθαν ειδικού επικοινωνιών κρίσεων που προσλήφθηκε από το στούντιο του για να βοηθήσει στη διαχείριση της καταγγελίας για παρενόχληση. Φαίνεται να δίνουν μια σπάνια εικόνα για συζητήσεις που συνήθως κρατούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Λάιβλι μήνυσε τον Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση στις 21 Δεκεμβρίου. Στην αγωγή σύμφωνα με το TMZ, υποστηρίζεται ότι ο Μπαλντόνι επέδειξε συμπεριφορά που της προκάλεσε «σοβαρή συναισθηματική δυσφορία».

Επιπλέον αναφέρεται ότι υπήρξε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν η Μπλάικ Λάιβλι, ο σύζυγός της Ράιαν Ρέινολντς, ο Μπαλντόνι και οι δικηγόροι τους, για να αντιμετωπιστούν οι ισχυρισμοί της σταρ, σύμφωνα με το TMZ. Η Λάιβλι είχε πολλές απαιτήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, μεταξύ των οποίων σύμφωνα με την αγωγή όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήταν «όχι παρουσίαση βίντεο ή εικόνων γυμνών γυναικών στη Μπλέικ, καμία αναφορά στον υποτιθέμενο προηγούμενο εθισμό στην πορνογραφία» του Μπαλντόνι, όχι άλλες συζητήσεις για σεξουαλικές κατακτήσεις μπροστά στη Μπλέικ και άλλους, όχι άλλες ανακρίσεις για το βάρος της και καμία άλλη αναφορά στον νεκρό πατέρα της.

Η Μπλέικ Λάιβλιισχυρίζεται ότι αφού η Sony Pictures ενέκρινε τα αιτήματά της, ο Μπαλντόνι προσέλαβε μια ειδική ομάδα και ξεκίνησε μια εκστρατεία για να «καταστρέψει» τη φήμη της.

Η ηθοποιός, όπως αναφέρεται στην αγωγή υπέστη «σημαντική ζημία που προκλήθηκε από αυτήν την κακόβουλη εκστρατεία, η οποία διαπέρασε και συνεχίζει να διαπερνά όλες τις πτυχές της ζωής της Λάιβλι».

-: ΑΠΕ

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Το πρώτο στιγμιότυπο από το σπίτι με το μωρό και η συγκίνηση

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι, αφού παρέμεινε για λίγο ακόμη στο μαιευτήριο, επέστρεψε στο σπίτι του και απολαμβάνει πλέον την καθημερινότητά του δίπλα στο νεογέννητο μωράκι του. Σάκης

Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά τον γάμο της – Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα αγάπης

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή, γεμάτη συγκίνηση, χαρά και έντονα συναισθήματα. Η ξεχωριστή αυτή ημέρα σηματοδότησε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους, με τους δύο να μοιράζονται μοναδικές στιγμές αγάπης και ευτυχίας δίπλα σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Δανάη Μπάρκα: Η

«Η πιο όμορφη υπόσχεση»: Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά τον γάμο της

«Η πιο όμορφη υπόσχεση»: Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά τον γάμο της «Η πιο όμορφη υπόσχεση»: Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά τον γάμο της Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα, λίγες ώρες μετά

Βίκυ Σταυροπούλου για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα: Χθες το βράδυ το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του

Βίκυ Σταυροπούλου για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα: Χθες το βράδυ το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του Βίκυ Σταυροπούλου για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα: Χθες το βράδυ το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του Για τη Δανάη και τον Φάνη ανατέλλει

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το πρόβλημα υγείας μετά τη γέννα – «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο βιώνουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού ήρθαν αντιμέτωποι με μια απρόβλεπτη δοκιμασία. Το ζευγάρι υποδέχθηκε τον γιο του το Σάββατο 6 Ιουνίου, ωστόσο οι πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό δεν

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σπάνιες και ιδιαίτερα τρυφερές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον γιο της. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η ηθοποιός απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη θάλασσα, έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό της, σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο ηρεμία. Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Τα παράσημά μου σε αυτή τη ζωή

Δανάη Μπάρκα: Η πιο αυθόρμητη στιγμή της μετά τον γάμο της! Aγουροξυπνημένη μέσα στο νυφικό της

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης ενώθηκαν το Σάββατο 13 Ιουνίου με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια μαγευτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία, μέσα σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό. Το ζευγάρι γιόρτασε τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του πλαισιωμένο από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και γνωστούς από τον χώρο της ελληνικής showbiz

Αυτοψία: Αλήθειες και ψέματα για την εγκληματικότητα των Ρομά

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Η «Αυτοψία» ερευνά απόψε, Κυριακή 14 Ιουνίου 2026 στις 23:30 στον Alpha, το θέμα της εγκληματικότητας στις τάξεις των Ρομά και φέρνει στο φως όλα όσα πραγματικά συμβαίνουν στους καταυλισμούς. Μετά τις πρόσφατες αστυνομικές επιχειρήσεις, ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της εκπομπής μπαίνει στους καταυλισμούς και

Η Δανάη Μπάρκα στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της: «Όταν μοιράζεσαι στιγμές, η ζωή είναι τόσο ομορφότερη»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Την πλέον ευτυχισμένη στιγμή της προσωπικής της ζωής βίωσε η Δανάη Μπάρκα, το απόγευμα του Σαββάτου, μιας και συνδέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Φάνη Μπότση. Περίπου μια ημέρα αργότερα, λοιπόν, η νεαρή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με φειδώ τα συναισθήματα της

Θάνος Μπίρκος: «Μου είπαν “πώς είσαι έτσι;” και μέσα σε δύο μήνες έχασα 20 κιλά, με έβλεπα σαν τέρας»

Μία νέα εξομολόγηση για το βάρος του και το bullying που έχει δεχτεί κατά καιρούς έκανε ο Θάνος Μπίρκος. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» την Κυριακή (14.06.2026) και αποκάλυψε ότι μία ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε σε ακραία απώλεια βάρους. Μάλιστα, ο Θάνος Μπίρκος δήλωσε ότι έβλεπε τον εαυτό του σαν «τέρας».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για το πρόβλημα υγείας μετά τη γέννα: «Μου θύμισε πως στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το Σάββατο (06.06.2026) ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πριν προλάβουν να χαρούν το χαρμόσυνο γεγονός μια περιπέτεια υγείας κράτησε την πρώην παίκτρια του «Survivor» σε αγωνία. Τελικά, η νεαρή γυμνάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το βράδυ της Παρασκευής (12.06.2026), μία βδομάδα μετά τη γέννηση του γιου της και

Μιχάλης Αεράκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η Αριστερά έχει μια σεμνότητα, δεν είναι φρου φρου και αρώματα»

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Για τα παιδικά του χρόνια και για την απόφαση να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τις εξελίξεις στον χώρο της Αριστεράς, μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Weekend Live» και τον δημοσιογράφο Αλέξη