Η Hailey Bieber μοιράζεται μια αινιγματική φωτογραφία εν μέσω της αμφιλεγόμενης σχέσης του Justin με τον Diddy

Date:

Η Hailey Bieber στέκεται στο πλευρό του συζύγου της, Justin Bieber, εν μέσω της αναζοπύρωσης των αναφορών της σχέσης που είχε στο παρελθόν με τον Diddy, καθώς ο μεγιστάνας της μουσικής αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.

Σε μια κίνηση που φάνηκε να μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια, η Hailey έκανε στο Instagram μια ανάρτηση που περιείχε μια φωτογραφία του Justin από παλαιότερα -μια απόφαση που τράβηξε αμέσως την προσοχή των θαυμαστών του ζευγαριού.

Το 27χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια εικόνα από το 2017, που δείχνει τον Justin να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Με την απλή λεζάντα «Mood», η Hailey κατέστησε σαφές πώς αισθάνεται εν μέσω των αναφορών στη σχέση που είχε παλαιότερα ο Justin με τον 54χρονο Diddy, μετά τη σοκαριστική σύλληψη του hip-hop icon.

Η χρονική στιγμή της ανάρτησής της ήταν ενδεικτική. Ο Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου με πολλαπλές κατηγορίες, όπως εκβιασμός, σεξουαλικής διακίνησης με τη βία και μεταφοράς με σκοπό την πορνεία.

Η είδηση συγκλόνισε τη μουσική βιομηχανία και ανέσυρε παλιό υλικό και ιστορίες που συνδέουν τον Justin με τον Diddy από την εποχή που ο ποπ σταρ ήταν έφηβος. Καθώς ο Diddy παραμένει υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης στο Μπρούκλιν χωρίς εγγύηση, τα βίντεο που ήρθαν ξανά στην επιφάνεια με τον νεαρό Justin να κάνει παρέα μαζί του έχουν προκαλέσει ανησυχία και συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το post της Hailey Bieber

Justin Bieber

Η εικόνα που μοιράστηκε η Hailey, όπως φαίνεται και στο δημοσίευμα του hello-.com, χρονολογείται από την εποχή που ο Justin, που σήμερα είναι 30 ετών, ήταν μόλις 23 ετών. Στο στιγμιότυπο αναδρομής, ο ποπ σταρ, τότε χωρίς μπλούζα και με ριγέ μαγιό, φαίνεται να στέκεται στο Makepeace Island, ένα πολυτελές καταφύγιο που είχε νοικιάσει από τον Sir Richard Branson.

Ο Justin, ο οποίος έχει τηρήσει επιδεικτική σιωπή εν μέσω των αυξανόμενων νομικών ζητημάτων γύρω από τον Diddy, ήταν κοντά στον μεγιστάνα της μουσικής κατά τη διάρκεια της πρώιμης καριέρας του.

Ο ιδρυτής της Bad Boy Records πήρε κάποτε τον νεαρό τραγουδιστή υπό την προστασία του και έχει μιλήσει στο παρελθόν για την καθοδήγησή του -αλλά τώρα, πολλοί επανεξετάζουν αυτή τη σχέση με μια πιο κριτική σκοπιά.

Σε μια συνέντευξη που ήρθε ξανά στην επιφάνεια από το 2011, ο Diddy εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live! με τον Justin στο πλευρό του και έκανε μερικά σχόλια για την κοινή τους εποχή.

«Ξέρει καλύτερα από το να μιλάει για τα πράγματα που κάνει με τον μεγάλο αδελφό Puff στην εθνική τηλεόραση», πείραξε ο Diddy, ενώ ένας έφηβος Justin καθόταν δίπλα του, δείχνοντας κάπως ντροπαλός. Είναι μια στιγμή που, εκ των υστέρων, προκάλεσε ανησυχία, δεδομένης της τρέχουσας νομικής δυσπραγίας του Diddy.

Προσθέτοντας την ανησυχία, ένα άλλο βίντεο κλιπ δείχνει τον 15χρονο Justin να περνάει χρόνο με τον Diddy, ο οποίος ακούστηκε να λέει αινιγματικά: «Το πού κάνουμε παρέα και τι κάνουμε, δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε, αλλά είναι σίγουρα το όνειρο ενός 15χρονου». Τα λόγια του Diddy στο κλιπ, τα οποία αρχικά απορρίφθηκαν ως παιχνιδιάρικα πειράγματα, έρχονται τώρα ως ανησυχητικά ασαφή.

Η ανησυχητική οπτική της κατάστασης οδήγησε σε έντονο έλεγχο στο διαδίκτυο, με τους θαυμαστές και τους κριτικούς να αμφισβητούν την καταλληλότητα τέτοιων αλληλεπιδράσεων μεταξύ ενός καταξιωμένου μεγιστάνα της μουσικής και ενός νεαρού ανερχόμενου αστέρα.

«Γιατί ο κόσμος δεν είχε πρόβλημα με αυτό;» έγραφε ένα σχόλιο σε μια viral ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το κλιπ. Άλλοι εξέφρασαν το σοκ τους για το γεγονός ότι τα βίντεο δεν είχαν εγείρει κόκκινες σημαίες εκείνη τη στιγμή. «Είναι άγριο να το βλέπεις τώρα γνωρίζοντας όλα όσα ξέρουμε για τον Diddy», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Περιπέτεια για Τανιμανίδη-Μπόμπα: Η κόρη τους έσπασε το πόδι της! Η πρώτη φωτογραφία της

Μία μικρή περιπέτεια υγείας είχε η μία από τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα αφού έσπασε το ποδαράκι της!

Λέχου: «Στα 35 έπαθα κρίση πανικού… Τώρα είμαι 57 χρονών και νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου»

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και ήταν άκρως αποκαλυπτική...  Αναφερόμενη στην κρίση ηλικίας που νιώθουν κάποιοι μετά τα 50, η ηθοποιός σχολίασε: Οργισμένη η Λέχου: «Δεν έχω καμία σχέση» – Η αλήθεια για το δημοσίευμα περί δήθεν καβγά με τη Νέγκα «Οι περισσότεροι την ηλικία των 50 την ζουν λίγο τραυματικά

Δημήτρης Μακαλιάς: Μου έκανε καλό που βρέθηκα εκτός τηλεόρασης, γεύομαι την ηρεμία

Είμαι ευτυχισμένος και ξεκούραστος αυτή την περίοδο, πρόσθεσε

Victoria’s Secret: Το σόου επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια – Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα

Victoria's Secret: Το σόου επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια - Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα Το 21χρονο μοντέλο κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ - Δείτε φωτογραφίες Το fashion show του οίκου «Victoria's Secret» επιστρέφει μετά από 5 χρόνια απουσίας και η Ανθή Φακιδάρη είναι το πρώτο μοντέλο από την

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Δεν έχουμε συζητήσει να είμαι με τον Λάκη Λαζόπουλο”

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο Buongiorno και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και το αν θα συνεργαστεί

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει επιτέλους πρεμιέρα… βραδιάτικα στον Alpha

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο Alpha, γνωστοποιεί στο τηλεοπτικό κοινό την ημέρα που ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει πρεμιέρα με...

30ες Νύχτες Πρεμιέρας: Αυτές είναι οι ταινίες που απέσπασαν βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Στον Θέατρο Παλλάς έγινε η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων στα τρία διαγωνιστικά τμήματα της φετινής διοργάνωσης (Διεθνές διαγωνιστικό τμήμα, Διεθνές διαγωνιστικό ντοκιμαντέρ και Διαγωνιστικό τμήμα «Ελληνικές μικρές Ιστορίες»). Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Flow» του Γκιντς Ζιλμπαλόντις κέρδισε τη

Σπύρος Παπαδόπουλος για την πολιτική ορθότητα: «Με κάνει έξαλλο αυτή η υποκρισία»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκαν στην πολιτική ορθότητα. Σε ερώτηση που δέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», οι δύο ηθοποιοί εξέφρασαν τη γνώμη του για το συγκεκριμένο θέμα. Πρώτη το λόγο πήρε η Ρένια Λουιζίδου, που δήλωσε πως πάντα πρόσεχε τι έλεγε στους άλλους ανθρώπους στο πλαίσιο της ευγένειας. Συγκεκριμένα, η

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Μαρίας Αντωνά για τα συλλυπητήρια μηνύματα μετά τον θάνατο της μαμάς της

Βαρύ πένθος βιώνει η Μαρία Αντωνά τις τελευταίες μέρες αφού πολύ πρόσφατα «έφυγε» η μαμά της σε ηλικία 56 ετών. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός πριν από μερικές ημέρες μέσω ανάρτησής της είχε κάνει γνωστό πως η μητέρα της αντιμετώπιζε ένα σοβαρό θέμα με την υγεία της, και προσευχόταν για να γίνει καλά. Η Μαρία Αντωνά

My Style Rocks – Έλενα Χριστοπούλου σε Μαριάννα: Μας τρολάρεις;

Η κριτής απόρησε με την ενδυματολογική της επιλογή

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Δείτε τα στιγμιότυπα που ανάρτησε το μοντέλο 

Κατερίνα Λέχου: «Δεν θα ήθελα να γίνω πάλι 30, είχα πολλά βάσανα»

«Η μεγάλη μου επιτυχία ήταν το “Είσαι το ταίρι μου” όταν ήμουν 35 χρονών», είπε η Κατερίνα Λέχου μιλώντας στο «Στούντιο 4». Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν σήμερα (15.10.2024) η Κατερίνα Λέχου, η οποία μίλησε για την καριέρα της ως ηθοποιός, για την προσωπική της ζωή αλλά και τις σχέσεις της