Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους

Date:

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της. Η παρουσιάστρια βγήκε για ψώνια και δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία φωτογράφων.

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει επιλέξει να μη βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, απολαμβάνει αυτό το διάστημα την ηρεμία με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα διαχρονικό και κομψό total black look το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers που έδωσαν «φως» στο συνολικό της look. Κράτησε μια μικρή τσάντα, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα να πέσουν στους ώμους της και έκανε ένα απαλό μακιγιάζ με φούξια χείλη.

Στο τέλος της περσινής σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη με την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Mega αποκάλυψε και την απόφασή της να μην επιστρέψει με κάποια καθημερινή εκπομπή ξανά στα τηλεοπτικά πλατό, ενώ το τελευταίο διάστημα οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει με κάποιο εβδομαδιαίο show.

Η ίδια ωστόσο επιλέγει για την ώρα να κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Η Ελένη Μενεγάκη αφού πέρασε ένα ξέγνοιαστο και ήρεμο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, έχει επιστρέψει πλέον στην πρωτεύουσα.

Πρόσφατα, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας όπου απόλαυσε τις βόλτες και τα ψώνια της. Σε αυτή της τη βόλτα τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός, με την ίδια να μιλάει ευδιάθετη στο κινητό της τηλέφωνο.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της παρουσιάστριας παραμένουν μετρημένες, όπως και οι αναρτήσεις της. Σε συνεργασία με άτομα από το επιτελείο της, αξιολογεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει μπροστά στις κάμερες.

To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Δημήτρης Κόκοτας: «Παρουσιάζει βελτίωση, κουνάει το πόδι του

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας μετά το έμφραγμα που υπέστη και για την κατάσταση της υγείας του μιλά στην εκπομπή, Super Κατερίνα η σύζυγός και η αδελφή του. Αρχικά η αδερφή του είπε: «Ο Δημήτρης θέλει να πάρει το χρόνο του. Αυτά τα προβλήματα δε λύνονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δανάη Παππά για Γερντιδάκη: Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι. Είναι κρίμα να…

Το « Buongiorno » βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Για μία ζωή», των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο Θέατρο Πειραιώς και μεταξύ των...

Δημήτρης Κόκοτας: Παρουσιάζει βελτίωση, κουνάει το πόδι του, αποκάλυψε η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: Παρουσιάζει βελτίωση, κουνάει το πόδι του, αποκάλυψε η σύζυγός του Δημήτρης Κόκοτας: Παρουσιάζει βελτίωση, κουνάει το πόδι του, αποκάλυψε η σύζυγός του Μη σας κάνει εντύπωση ότι έχουμε φτάσει τους έξι μήνες, υπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά που χρειάστηκαν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα Ο Δημήτρης Κόκοτας συμπληρώνει έξι μήνες από τη

Βικτώρια Καρύδα: Πριν λίγους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή

H Βικτώρια Καρύδα μίλησε έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και τη νέα της ζωή στο εξωτερικό, στην εκπομπή «Buongiorno». «Έχω πάρα πολλή πίεση στη ζωή μου, είμαι απασχολημένη με πολλά πράγματα και δεν βρίσκω χρόνο. Ζω και στο εξωτερικό, στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Βούρκωσε και σόκαρε τη Φαίη Σκορδά με την προσωπική αποκάλυψη

"Μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι εδώ και να προσπαθώ να χαμογελάσω. Δεν είναι εύκολο", εξομολογείται ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ματθαίος Γιαννούλης: «Ένιωσα αηδία με τη Ματούλα Ζαμάνη, είπα στη γυναίκα μου ότι θα κάνω εμετό»

Για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία απάντησε η Ματθαίος Γιαννούλης, σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό.

Σεφερλής: Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να φάνε μόνο εμένα

Το σατιρικό σκετς στο οποίο ο Μάρκος Σεφερλής υποδύεται το non-binary άτομο, Nemo, που κέρδισε τη φετινή Eurovision, έχει προκαλέσει αρκετές οι αντιδράσεις. Ο ίδιος απάντησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σε όσους χαρακτήρισαν τη σάτιρά του «ομοφοβική». Κάνω σάτιρα και δεν κοροϊδεύω κανέναν, είπε αρχικά, για να συνεχίσει πως έχει σατιρίσει στο

Το εντυπωσιακό καταμαράν αξίας 14 εκατ. ευρώ που έδεσε στη Μύκονο – Διαθέτει σαλόνι, μπαρ και τζακούζι

Όλα τα βλέμματα τράβηξε το πολυτελές καταμαράν που έκανε την εμφάνισή του στον κόλπο της Ψαρρούς στην Μύκονο, σήμερα Πέμπτη (3.10.24). Σύμφωνα με το Mykonoslive.tv καταμαράν «Shimali», που έφτασε στη Μύκονο, εντυπωσιάζει με το ανθρακί χρώμα του. Έχει μήκος 29 μέτρα, ναυπηγήθηκε στο Γκντανσκ της Πολωνίας και η αξία του αποτιμάται στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Αυξάνονται οι νέοι που παθαίνουν καρδιακή προσβολή: Πώς μπορούν να προστατευθούν

Τι δείχνουν τα υπάρχοντα στοιχεία για τους νέους 18-44 ετών. Τι συνιστούν δύο καρδιολόγοι από τις ΗΠΑ. Το έμφραγμα δεν είναι πολύ συχνό στους νεαρούς ενήλικες, αλλά καταγράφονται ολοένα περισσότερα περιστατικά, προειδοποιούν επιστήμονες από τις ΗΠΑ. Στοιχεία από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας (NCHS) των ΗΠΑ αποκαλύπτουν πως μεταξύ 2019 και 2023 αυξήθηκαν κατά 66%

Βικτώρια Καρύδα: Πριν λίγους μήνες παραλίγο να «φύγω» από τη ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε το πρωί της Πέμπτης 3/10 η Βικτώρια Καρύδα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε πριν από λίγες μήνες παραλίγο να «φύγει» από τη ζωή ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Γιάννη Μακρή που της λείπει πολύ. Το γνωστό μοντέλο, 6 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της επεσήμανε: «Έχω πάρα πολύ πίεση στη ζωή

Μάρτιν Σκορσέζε: Στην Ιταλία για νέο ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται την ιστορία αρχαίων ναυαγίων στην Σικελία

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει στον τίτλο του. Ο θρυλικός σκηνοθέτης φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα. Ένα νέο εγχείρημα βρίσκεται στα σκαριά από τον Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese), παρά την αναβολή δύο παραγωγών του, το βιβλικό έπος «The Life of Jesus», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Σουσάκου