Traditional Barbecue Gourmet Duck Breast Filet With Skin Served Στήθος Πάπιας Από τον σεφ Prodan Bonev ΥΛΙΚΑ 4 στήθη πάπιας 50 γρ. βαλσαμικό ξύδι 50 γρ. μέλι 30 γρ. Worcestershire sauce 30 γρ. Soy sauce 10 γρ. σκόρδο σε σκόνη 5 γρ. ξύσμα λεμονιού 50 ml ηλιέλαιο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι
Plate Of Delicious Barbecue Chicken Wings Από τον Παντελή Σοφοκλέους ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό Φτερούγιες κοτόπουλο 50γρ. Κύμινο 50γρ. Πάπρικα 50γρ. Πιπέρι Καγιεν 30γρ. Αλάτι 10γρ. Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Τα ψήνουμε και σερβίρουμε με το Yogurt sauce. Ψήνουμε στο γκριλ στους 160 βαθμούς για
Αύγουστος Κορτώ: Με κάνει διστακτικό η πατρότητα λόγω της διπολικής διαταραχής Αύγουστος Κορτώ: Με κάνει διστακτικό η πατρότητα λόγω της διπολικής διαταραχής Έχω όλο αυτό το τραύμα των παιδικών μου χρόνων της σακατεμένης μάνας, δεν θα ήθελα ένα παιδί να με δει σε αυτή την κατάσταση, πρόσθεσε ο συγγραφέας Ο Αύγουστος Κορτώ μίλησε για τον
Τετάρτη, 2.10.2024, 18:48 Zappit@ZAPPIT_ "Το θυμάσαι, Νάνσυ; Εγώ θυμάμαι ότι το είπα και γέλαγες εσύ" τόνισε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος στον αέρα της εκπομπής της ΕΡΤ. Ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πλατό
Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24 με την Αθηναϊδα Νέγκα, το βράδυ της Τετάρτης. Στην εκ βαθέων συνέντευξή του, ο ηθοποιός μίλησε για τη διαχείριση δύσκολων συνεργασιών και αποκάλυψε μια σύγκρουση που είχε πρόσφατα με έναν συνεργάτη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να έρθω σε