UNI-PHARMA: 60 χρόνια πρωτοπορίας και φροντίδας για τον άνθρωπο

Date:

Μπορεί κάτι μικρό να κάνει τόσο καλό;

Μπορεί κάτι τόσο μικρό, όπως ένα χάπι, να φέρει μαζί του τόση γνώση, εμπειρία και φροντίδα; Πίσω από κάθε μικρό φαρμακευτικό προϊόν που παράγει η UNI-PHARMA, κρύβεται μια τεράστια αλυσίδα από ανθρώπους, έρευνες, επενδύσεις και προσπάθεια για την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Ένα μικρό χάπι, όταν δημιουργείται με τόση ακρίβεια, ευθύνη και πάθος, μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στη ζωή κάποιου.

Αυτή είναι η φιλοσοφία που καθοδηγεί την UNI-PHARMA εδώ και 60 χρόνια. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1964 με ένα όραμα: να προσφέρει καινοτόμες, ποιοτικές φαρμακευτικές λύσεις που θα βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Μέσα σε αυτές τις έξι δεκαετίες, η UNI-PHARMA δεν επαναπαύτηκε, αλλά επένδυσε στην έρευνα, την τεχνολογία και την κοινωνική προσφορά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων ασθενών και επαγγελματιών υγείας.

Η καινοτομία στον φαρμακευτικό τομέα: Επενδύοντας στη βελτίωση της υγείας

Στη UNI-PHARMA, η καινοτομία δεν είναι απλώς ένα σύνθημα – είναι ο πυρήνας κάθε δραστηριότητας. Η εταιρεία, με σταθερή προσήλωση στην έρευνα και ανάπτυξη, δημιούργησε μια ευρεία γκάμα φαρμακευτικών προϊόντων που καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες. Από φάρμακα για κοινές παθήσεις έως πρωτοποριακές θεραπείες, η UNI-PHARMA επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής, ώστε να διασφαλίσει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της είναι το APOTEL, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα αναλγητικά και αντιπυρετικά φάρμακα στην Ελλάδα. Με το APOTEL η UNI-PHARMA άλλαξε τον τρόπο χορήγησης παρακεταμόλης και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να διαχειριστούν τον πόνο και τον πυρετό, ενώ η σταθερή ποιότητά του το καθιστά ένα από τα πρώτα σκευάσματα που επιλέγουν οι καταναλωτές για την αντιμετώπιση κοινών συμπτωμάτων.

Πέρα από το APOTEL, το T4, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαταραχών του θυρεοειδούς, και το Salospir, που αποτελεί βασικό φάρμακο για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, ενισχύουν το προφίλ της εταιρείας ως ηγέτιδας δύναμης στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Η UNI-PHARMA δεν σταματάει εδώ – συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τεχνολογία: Το θεμέλιο της ποιότητας

Η UNI-PHARMA δεν θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρος στη φαρμακοβιομηχανία χωρίς την συνεχή επένδυση στις εγκαταστάσεις και την τεχνολογία της. Οι σημερινές εγκαταστάσεις παραγωγής της UNI-PHARMA είναι κομμάτι της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε τα τελευταία χρόνια στη φαρμακοβιομηχανία στην Ελλάδα.

Με αυτόματα συστήματα παραγωγής και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, η εταιρεία διασφαλίζει ότι κάθε παρτίδα φαρμάκων που παράγεται πληροί τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα. Οι εγκαταστάσεις της UNI-PHARMA δεν είναι απλώς μια υποδομή – αποτελούν τον πυλώνα της συνέπειας και της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της.

Η επένδυση αυτή δεν αφορά μόνο την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, αλλά και τη δέσμευση για βιώσιμες πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, διασφαλίζοντας παράλληλα την υψηλή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των φαρμάκων της.

Το Ίδρυμα Κλέων Τσέτης: Φροντίδα για την κοινωνία και το περιβάλλον

Η UNI-PHARMA έχει θέσει την κοινωνική ευθύνη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της μέσω του Ιδρύματος Κλέων Τσέτης, το οποίο ιδρύθηκε στη μνήμη του οραματιστή ηγέτη της εταιρείας. Το Ίδρυμα λειτουργεί ως μοχλός φιλανθρωπικής και κοινωνικής δράσης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Στο πλαίσιο των δράσεων του Ιδρύματος, έχουν υλοποιηθεί σημαντικές πρωτοβουλίες που στηρίζουν την εκπαίδευση, την υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ένα από τα βασικά προγράμματα του Ιδρύματος είναι η υποστήριξη νέων επιστημόνων, με χορήγηση υποτροφιών για σπουδές και έρευνα, προωθώντας την ανάπτυξη της επιστημονικής κοινότητας στην Ελλάδα. Επιπλέον, η εταιρεία έχει συνεισφέρει σημαντικά στη στήριξη νοσοκομείων και υγειονομικών μονάδων, με δωρεές εξοπλισμού και φαρμακευτικού υλικού, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας.

Στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας, η UNI-PHARMA προχωράει με πράσινες πρωτοβουλίες, όπως η μείωση της χρήσης πλαστικών και η προώθηση ανακυκλώσιμων υλικών στις συσκευασίες των προϊόντων της. Παράλληλα, η εταιρεία εφαρμόζει πολιτικές που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας στις παραγωγικές της μονάδες και προωθεί τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Με αυτές τις δράσεις, το Ίδρυμα Κλέων Τσέτης αποδεικνύει πως η UNI-PHARMA δεν φροντίζει μόνο για την υγεία των ανθρώπων, αλλά και για την ευημερία της κοινωνίας και του πλανήτη.

Το μέλλον της UNI-PHARMA

Καθώς η UNI-PHARMA κλείνει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το όραμά της για το μέλλον παραμένει ξεκάθαρο: συνεχής επένδυση στην καινοτομία, την ποιότητα και την κοινωνική ευθύνη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, η εταιρεία παρουσιάζει μια δημιουργική καμπάνια που αναδεικνύει την ικανότητά της να συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με τις βασικές αξίες της. Η καμπάνια αποτυπώνει το όραμα της UNI-PHARMA να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον ελληνικό φαρμακευτικό κλάδο, φέρνοντας καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

Το ταξίδι της UNI-PHARMA είναι ένα ταξίδι φροντίδας, υπευθυνότητας και αφοσίωσης, και τα επόμενα 60 χρόνια υπόσχονται να είναι εξίσου συναρπαστικά.

Γνωρίστε τις αξίες και τα προϊόντα της UNI-PHARMA και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media:

Facebook

Youtube

LinkedIn

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μπουτάκια Κοτόπουλο με Καλαμπόκι

Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ 4 μπουτάκια Κοτόπουλο3 κουταλιές Ελαιόλαδο2 Κρεμμύδια κόκκινα (κομμένα σε φέτες)½ φλιτζάνι χυμό Λεμόνι1 κουταλιά Αλεύρι1 φλιτζάνι Νερό1 συσκευασία Μπάρμπα Στάθης Σαλάτα Καλαμποκιού3 κοτσάνια Σέλινο (κομμένο σε φέτες)Αλάτι & Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, βάζετε το ελαιόλαδο και τα μπουτάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν καλά. Ακολούθως

Πιλάφι Χαλλούμι με Τσορίθο

Προσθήκη στα αγαπημένα Από Frixos Personal Chefing ΥΛΙΚΑ 1 Πισσουρκώτικο Πρόβειο Χαλλούμι, Χαραλαμπίδης Κρίστης150g Στραγγάτο Γιαούρτι Light, Χαραλαμπίδης Κρίστης200g Μαλακό Τσορίθο, χωρίς το περίβλημα2 Πιπεριές, κίτρινη και πράσινη1 Μέτριο Κρεμμύδι1 κ.γ. Πάπρικα, καπνιστή1 κ.γ. Γλυκό Μπούκοβο1 κ.γ. Ξηρό Κόλιανδρο, Αλεσμένο½ Φλιτζάνι Ντοματίνια, κομμένα στη μέση400g Ψιλοκομμένες Ντομάτες, σε κονσέρβα2 Φρέσκα Κρεμμυδάκια, μόνο το πράσινο μέρος

Ζόζεφιν: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες χωρισμού από τον Νίνο

Η κάμερα της εκπομπής, Buongiorno συνάντησε τη Ζόζεφιν στο αεροδρόμιο και ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Νίνο. Αρχικά η τραγουδίστρια ήταν πρόθυμη να μιλήσει και αναφέρθηκε στη συνάντηση με την Άννα Βίσση, όμως όταν οι ερωτήσεις έγιναν πιο προσωπικές, τότε με γοργό βήμα έγινε… «Λούης» «Ευχαριστώ. Χίλια συγγνώμη, αλλά έχω δουλειά. Ευχαριστώ πολύ

Μαρινέλλα: «Η ομιλία της έχει διασωθεί – Η βλάβη είναι δεξιά »

Η Μαρινέλλα παραμένει στη ΜΕΘ μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη και στην εκπομπή, Super Κατερίνα μίλησε ο διευθυντής νευροχειρουργικής κλινικής...

Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: Είμαι ο μόνος που σε στήριξα και τα έχεις βάλει μαζί μου – Εμμονή, κόμπλεξ, πρόβλημα

Στον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε ο γνωστός ηθοποιός στο Instagram ως απάντηση για το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 περί κακοφωτισμένου πλάνου. «Και πρέπει να βγαίνει κάθε δύο μέρες με αυτό το κακοφωτισμένο πλάνο και να απαντάει; Για

Επιμένει η Εύη Βατίδου: Η Δανάη Μπάρκα δεν απευθύνεται σε κυρίες αδύνατες, όπως είμαι εγώ – Δεν παίρνω πίσω τη δήλωση

Η κάμερα του Alpha συνάντησε την Εύη Βατίδου, η οποία τόνισε ότι δεν μετανιώνει για τις δηλώσεις που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα. «Η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνίδες παρουσιάστριες δεν είναι και πολύ καλοντυμένες. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά, οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο

Δημήτρης Κόκοτας: Εκνευρισμένη η αδερφή του για τα δημοσιεύματα περί δωρεάς οργάνων – «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»

Δημήτρης Κόκοτας: Εκνευρισμένη η αδερφή του για τα δημοσιεύματα περί δωρεάς οργάνων - «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια» Δημήτρης Κόκοτας: Εκνευρισμένη η αδερφή του για τα δημοσιεύματα περί δωρεάς οργάνων - «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια» Μην τρελαθώ και αρχίσω και μιλάω πάρα πολύ άσχημα, τόνισε η Έλλη Κόκοτα Έξι μήνες έχουν περάσει σχεδόν από τη μέρα που ο

Ολίβια Κούλπο: Αγόρασε με τον σύζυγό της την έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ για 14,5 εκατ. δολάρια

Πρόκειται για το πολυτελές κτήμα που διέθετε ο ηθοποιός στο Λος Άντζελες

Ξέσπασε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα περί δωρεάς οργάνων: «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία στην πρόβα που είχε με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τις ανάγκες του «J2US». «Ο Δημήτρης

Ο εγγονός της Mαρινέλλας την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο – Δείτε το βίντεο

Τη Μαρινέλλα επισκέφθηκε ο εγγονός της, το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο εγγονός της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Δημήτρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στο Εδιμβούργο, λόγω σπουδών όταν πληροφορήθηκε για την περιπέτεια υγείας της γιαγιάς του, έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της. Το πρωί της Δευτέρας ο εγγονός της Μαρινέλλας

Καζαντζίδης: Ήθελε να τον υποδυθεί σε ταινία ο Γκλέτσος, αποκάλυψε φίλος του αείμνηστου τραγουδιστή

Αυτός θα παίξει και θα με κάνει ακριβώς όπως είμαι, είχε αναφέρει σε συνομιλία με τον Γιώργο Κατάμπα

Εύη Βατίδου: Δεν πρόκειται να πάρω πίσω τη δήλωσή μου για τη Δανάη Μπάρκα

Εύη Βατίδου: Δεν πρόκειται να πάρω πίσω τη δήλωσή μου για τη Δανάη Μπάρκα Εύη Βατίδου: Δεν πρόκειται να πάρω πίσω τη δήλωσή μου για τη Δανάη Μπάρκα Πιστεύω ακράδαντα ότι απευθύνεται σε υπέρβαρο κοινό, αναφέρει Η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα, ενώ τόνισε πως δεν σκοπεύει να την πάρει