Η καινούργια ημέρα στο σπίτι του «Power of Love» άρχισε με τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι να κάνουν λόγο για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, αυτό του πρώτου ραντεβού.

Ειδικότερα, εστίασαν στη συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδείξει ένας άνδρας όταν φτάσει η στιγμή να πληρωθεί ο λογαριασμός στο τέλος της βραδιάς. Η συζήτηση αυτή προκάλεσε ποικίλες απόψεις και αναλύσεις, αντανακλώντας τις διαφορετικές προσδοκίες και αντιλήψεις των συμμετεχουσών σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να κρίνουν τη συμπεριφορά και την ευγένεια ενός άνδρα σε μια τόσο καθοριστική στιγμή.

«Δεν κάνω ποτέ μα ποτέ την πρώτη κίνηση, είναι προσβλητικό κιόλας να κάνω την κίνηση να ανοίξω να ψάξω λεφτά», ανέφερε αρχικά η Μαρκέλλα.


Ενώ η Γλυκερία σχολίασε: «Αν δεν μπορεί ένας άνδρας να πληρώσει ένα τραπέζι, να πάρει ένα δώρο στην κοπέλα του, τότε πώς θα στηριχτώ εγώ πάνω σε αυτόν τον άνδρα;»

«Γενικά θέλω τον άνδρα με λεφτά», πρόσθεσε η Σοφία.

Διαφορετική άποψη είχε η Νίκη: «Οι φίλες μου με έχουν βάλει μέσα. Με περνάνε επτά χρόνια και τις κερνάω εγώ. Και αγόρια κερνάω φίλους, επειδή νιώθω άσχημα όταν με έχουν κεράσει πολλές φορές», είπε η Νίκη.

Παρακολουθώ το σχετικό απόσπασμα από το «Power of Love»:



Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Μέγας γύπας ο Νίκος του Power of Love: «Έχω βγει 60-70 ραντεβού σε 30 μέρες»
  • Άννα Μαρκέλλα Power of love: «Θέλω τον άντρα με λεφτά! Αν δεν μπορεί να μου πάρει δώρο πως θα στηριχτώ πάνω του»
  • Παίκτης Power of Love: Τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν, στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών