Ντάνιελ Νούρκα: Ποιος είναι ο νικητής του φετινού «Survivor» – Η αλβανική καταγωγή, η υποκριτική και το μόντελινγκ  

Date:

Ο Ντάνιελ Νούρκα έκανε την απόλυτη ανατροπή χθες το βράδυ και είναι ο μεγάλος νικητής του «Survivor 2024» πέρα από κάθε προγνωστικό, σε έναν συναρπαστικό τελικό. 

Αν και είχε χαρακτηριστεί το αουτσάιντερ του μεγάλου τελικού, τελικά ο Ντάνιελ Νούρκα διέψευσε τις προβλέψεις και με εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει και να κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

«Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors, εγώ απλά πετούσα κρίκους», δήλωσε συγκινημένος αμέσως μετά τη νίκη του. O Ντάνιελ Νούρκα μπορεί να μπήκε στο «Survivor» έναν μήνα μετά την έναρξή του, αλλά έδειξε από την αρχή πως μπορεί να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, αφού είχε μια σταθερά καλή πορεία. Ο ίδιος ξεκίνησε να δείχνει τη δύναμή του, περίπου έναν μήνα πριν από το τέλος του παιχνιδιού, όταν ο Φάνης Μπολέτσης είχε τραυματιστεί.

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα

Ο 27χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από την Αλβανία, ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του σε ηλικία 5 ετών και μεγάλωσε στο Κιάτο. Μετακόμισε στην Αθήνα όταν αποφάσισε να σπουδάσει τεχνικός στις τηλεπικοινωνίες. Είχε όμως μία έφεση από μικρός στην υποκριτική και έτσι τόλμησε παράλληλα με την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ να κάνει το ντεμπούτο του αρχικά στο θέατρο και στη συνέχεια στη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ως ο σύντροφος της Τζένης Καζάκου και γαμπρός της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Την περσινή σεζόν τον είδαμε στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι». «Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στον ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σε έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος», έχει πει ο Ντάνιελ Νούρκα στο «Down Town».

Το μόντελιγνκ μπήκε αναπάντεχα στη ζωή του, όταν μία φίλη του τον πρότεινε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και εκεί ξεκίνησε το ταξίδι στον χώρο της μόδας. Επίσης, εργαζόταν σε μεζεδοπωλείο στην Κυψέλη, όπου γνώρισε τον μετέπειτα συνάδελφό του, Πάνο Σταθακόπουλο, ο οποίος έπαιζε στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και μάλιστα του έκανε μαθήματα υποκριτικής.

H καταγωγή και ο ρατσισμός

Σε συνέντευξή του στο MEGA ο Ντάνιελ Νούρκα είχε μιλήσει για την αλβανική καταγωγή του και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί: «Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, έχω γεννηθεί εκεί και πέντε χρονών ήρθα στην Ελλάδα. Ρατσισμός υπάρχει. Το να είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι, είναι ακραία μορφή ρατσισμού. Δεν έχω κρύψει ποτέ την καταγωγή μου. Στο σχολείο πολλές φορές ένιωθα ότι είμαι διαφορετικός από τους άλλους, επειδή είμαι από την Αλβανία, αλλά δεν έχω υποστεί bullying».

Είχε, επίσης, πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά «Αλλάζω».

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με πλησίασε ένας νεαρός σε μπαρ και με ρώτησε γιατί έβγαλα την ελιά μου»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της.

Mermaid hair: Το νέο beauty trend στο οποίο ορκίζονται οι πιο hot Ελληνίδες celebrities!

Οι αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities έχουν βάλει φωτιά στο Instagram με τις φωτογραφίες τους και αποτελούν το απόλυτο beauty inspo.

Νικολίνα Νικολούζου: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, λίγο καιρό μετά τη νίκη στο My Style Rocks

 Η νικήτρια του διαγωνισμού μόδας εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική σε νέα της ανάρτηση στα social media

Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει ακόμα στην υποκριτική, μετά το ατύχημά του στη σκηνή – Η ανακοίνωσή του

Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει ακόμα στην υποκριτική, μετά το ατύχημά του στη σκηνή - Η ανακοίνωσή του Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει ακόμα στην υποκριτική, μετά το ατύχημά του στη σκηνή - Η ανακοίνωσή του Τα τραύματά μου βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, γράφει  Ο Ίαν ΜακΚέλεν δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Τζον

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Αυτά τα ακραία και τα τοξικά δεν τα αντέχει ούτε ο οργανισμός ούτε ο χαρακτήρας μου”

"Μάλλον φοβισμένη ήμουνα, ίσως γι' αυτό μου αρέσουν οι αντι-ηρωίδες και οι "σπασμένοι" χαρακτήρες" ομολογεί η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Power of love – Νίκος Πελετιέ: “Όταν μια γυναίκα κλαίει μπροστά σας, τα δάκρυα είναι ψεύτικα… για χειραγώγηση”

"Ένας άνδρας ποτέ μα ποτέ, μα ποτέ, δεν πρέπει να κλαίει μπροστά στον οποιονδήποτε" τονίζει ο παίκτης του Power of love.

Όλια Λαζαρίδου: «Η λύπη στα παιδικά μου χρόνια είχε μια απόλαυση, ήμουν ένα παραμελημένο παιδάκι»

Η Όλια Λαζαρίδου βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τον τρόπο που εκλαμβάνει τα πράγματα, τόσο στο παρελθόν όσο και μετά την ηλικία των 50 ετών.  Η ηθοποιός αρχικά μίλησε για την παράσταση Θεόφιλος sold" την οποία σκηνοθετεί. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνεργασίες της σχολιάζοντας σχετικά: Όλια Λαζαρίδου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και

Η Σμαράγδα Καρύδη ευχήθηκε «καλό μήνα» με το κόκκινο μπικίνι της από την top παραλία της Αίγινας!

Οι διακοπές ξεκίνησαν για τη Σμαράγδα Καρύδη η οποία αφού απόλαυσε ένα υπέροχο ταξίδι στο εξωτερικό κάνοντας τουρισμό στην Πορτογαλία, είπε να... αράξει στον επίγειο παράδεισό της, το εξοχικό της στην Αίγινα!  Η όμορφη ηθοποιός φέτος το καλοκαίρι είναι ελεύθερη υποχρεώσεων και έτσι θα χορτάσει βουτιές στη θάλασσα, δροσερό καρπούζι στη βεράντα και κους κους

“Λύγισε” ο Μάρκος Σεφερλής στα social media: “Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά για να τα ξεπλύνει όλα”

"Τα διάβασα και έκλαψα για μια ακόμα φορά ενώ έκλαιγα κάθε βράδυ στην παράσταση" εξομολογήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής. Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής αυτές τις ημέρες προκειμένου να στήσει στη σκηνή του Δελφιναρίου την επετειακή του παράσταση για τα 20 χρόνια που ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι του θεάτρου. Μέσα από τα social

Μητέρα 15χρονου: «Ο γιος μου ζήτησε βοήθεια και λιποθύμησε… Ο πρώην σύζυγός μου είχε σηκώσει πολλές φορές χέρι σε εμένα»

Η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα και τον θείο του επειδή τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, μίλησε στην εκπομπή T Live και τη Ρένα Κουβελιώτη.

Λουκάνικα με λαχανικά σε στιλ στιρ-φράι

Προσθήκη στα αγαπημένα Ένα εύκολο, γρήγορο και υγιεινό γεύμα για την οικογένεια. Χρόνος: 25 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 4 άτομα): 2 φλ. περίπου μικρές πατατούλες (Baby), κομμένες σε τέταρτα 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 300 γρ. περίπου λουκάνικα (όχι παραδοσιακά), είτε γερμανικού τύπου, είτε αγγλικά, είτε Φρανκφούρτης, σε φετάκια ½ κόκκινη, ½ κίτρινη και ½

Τριγωνάκια με μαρμελάδα σύκο και χαλλούμι

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 8 φύλλα κρούστας1 χαλλούμι, 250γρ. τριμμένο στη λεπτή μεριά του τρίφτη1/3 φλ. ελαιόλαδο1 βαζάκι (250γρ.) βιολογική μαρμελάδα σύκο με 100% από φρούτα, Rigoni di Asiago 1 κουταλιά σουσάμι1 κουταλιά μαυρόκοκκο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε λωρίδες 10-12 εκ, ανάλογα με το μέγεθος του φύλλου. Παίρνουμε μια λωρίδα και την αλείφουμε