Ο Αλέξης Κούγιας μετάνιωσε για τη σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιώργου Λιάγκα – Τι απάντησε ο παρουσιαστής

Date:

Μετανιωμένος δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τη σκληρή ανακοίνωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για τον Γιώργο Λιάγκα. «Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται Γιώργος Λιάγκας;», είχε σημειώσει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως πρέπει άμεσα ο Θοδωρής Κυριακού να τον απολύσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας πω κάτι, γιατί μου αρέσει να τιμώ τα παντελόνια που φοράω. Είχα μία πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, τον αποκάλεσα σίχαμα και ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό και σας το λέω αυτό. Είχα ενοχληθεί, παραμονές των εκλογών, γιατί δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπάρχει δημοσιογράφος να υποστηρίζει με τέτοιο ακραίο τρόπο τον αρχηγό ενός κόμματος. Επέλεξε να είναι αρχηγός ενός αριστερού κόμματος και το μόνο που πρόβαλε είναι μία χλιδή. Είδα μία επίθεση του Λιάγκα προς τον Μητροπολίτη Κερκύρας για τον αμήχανο τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει αυτήν την επιλογή του Κασσελάκη με τις κάμερες. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει από κάποιον να απολυθεί, όσο δυνατός και να είναι. Κι επειδή εγώ πράγματι έχω πολύ στενή σχέση με τον Θοδωρή Κυριακού, δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να τον απολύσει. Όμως από την άλλη μεριά δεν είναι σωστά αυτά που κάνει ο Γιώργος και θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Κι αυτόν τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι αν πλήξουμε όπως πλήττουμε αυτόν τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει η ελληνική κοινωνία να ζει, είναι σαν να πριονίζουμε τα πόδια μας».

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι θα του πω; Για ελάτε στη θέση μου. Με είπε “σίχαμα” δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του, με πείραξε που έκανε αναφορά στα παιδιά μου, πώς τα μεγαλώνω εγώ με τι αξίες κλπ… Παλιά λέγαμε δεν πειράζουμε μάνες με παιδιά. Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα».

«Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας», είχε σημειώσει ο Αλέξης Κούγιας στην παλιότερη ανακοίνωσή του για τον γνωστό παρουσιαστή.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γενέθλια για τον Νίνο! Η ηλικία, η καριέρα και το… ημερολόγιο

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Νίνο! Ο αγαπητός τραγουδιστής κλείνει τα 43 του χρόνια

J2US – Αμούτζας & Μπρεάζου: Η συγκλονιστική ερμηνεία, το φιλί, οι διθύραμβοι και η Eurovision

Ένα αρκετά δύσκολο τραγούδι επέλεξε ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου στον ημιτελικό του J2US. Το ζευγάρι επέλεξε το Shallow, της Lady Gaga και βεβαίως η σκηνή του Alpha πήρε φωτιά για άλλη μια φορά. «Είναι ένα κινηματογραφικό ζευγάρι, μακάρι να τους δούμε και στον κινηματογράφο. Μακάρι να πάει στη Εurovision η Τάνια» είπε

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς

Πλέον για να με κάνει κάποιος να τον ερωτευτώ θα πρέπει να γνωρίζει πως θα του είναι πολύ δύσκολο, δήλωσε

Τάσος Χαλκιάς: Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη γυναίκα σου, στη μάνα των παιδιών σου;

Τάσος Χαλκιάς: Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη γυναίκα σου, στη μάνα των παιδιών σου; Τάσος Χαλκιάς: Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη γυναίκα σου, στη μάνα των παιδιών σου; Δεν το δέχεται ο νους μου, πρόσθεσε ο ηθοποιός Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής

Τάνια Μπρεάζου: Τα talent shows, η συγκινητική ερμηνεία ως Celine Dion & ο μεγάλος έρωτας!

Η Τάνια Μπρεάζου είναι η coach του Γιώργου Αμούτζα που το ευρύ κοινό γνώρισε στη σειρά Σασμός, στον φετινό κύκλο του J2US.

Ετεοκλής Παύλου σε Ελένη Χατζίδου: «Σε ευχαριστώ που με αφήνεις να ζω δίπλα σου!»

Ημέρα γενεθλίων σήμερα για την Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλή Παύλου έσπευσε να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

Οικογενειακό Ζήτημα: Kυκλοφόρησε στο Netflix η νέα ρομαντική κομεντί με τη Νικόλ Κίντμαν

Το καστ συμπληρώνουν οι Ζακ Έφρον και Τζόι Κινγκ

Κέβιν Κόστνερ: Περιέγραψε το διαζύγιό του ως μια «συντριπτική στιγμή»

Ο ηθοποιός χώρισε από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ μετά από 20 χρόνια γάμου

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Παρασκευή, 28.6.2024, 17:30 Zappit@ZAPPIT_ Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως. Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού της συζύγου του, επίσης δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως. Στον κατηγορούμενο δημοσιογράφο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για την

Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Έγινε μ…κια, την έχω χτυπήσει άσχημα»

Τα νέα σοκαριστικά στοιχεία που κατέθεσε η 37χρονη δικηγόρος. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της, Θέμη Σοφού, υπόμνημα στη 18η Τακτική Ανακρίτρια και ζήτησε την άρση του απορρήτου των τηλεφωνιών του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα. Μέσα από το υπόμνημα που κατέθεσε η 37χρονη δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, έρχονται στο φως για πρώτη φορά

Μελίνα Νικολαΐδη: Η βραδινή έξοδος με το iconic φόρεμα της Sarah Jessica Parker μετά τον χωρισμό της

Δε λένε πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει; H Μελίνα Νικολαΐδη εξελίσσεται στο απόλυτο fashion icon, όπως ακριβώς και η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή.

Έλενα Ναθαναήλ-Λάκης Κομνηνός: Η τραγική ιστορία πίσω από την ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι»

Την ταινία "Εκείνο το καλοκαίρι" την έχουμε λατρέψει όλοι μας, κρύβει όμως από πίσω της μία τραγική ιστορία.