Πανθέοι – Κρυσταλλία Κεφαλούδη στο gossip-tv: «Δεν είχα διάθεση για ζωή, το βλέμμα στο κενό»

Date:

Η Κρυσταλλία Κεφαλούδη είναι νέα, εντυπωσιακή, ταλαντούχα και γεμάτη όνειρα για το μέλλον με στόχους που σίγουρα θα πετύχει. Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια.

Με σπουδές στο εξωτερικό και αρκετούς ρόλους στο ενεργητικό της, η Κρυσταλλία Κεφαλούδη, αυτή τη σεζόν, υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την Μαριάννα Παπαθανασίου στη σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι.

Η ηθοποιός, μιλά στο gossip-tv.gr και ανοίγει τα χαρτιά της βάζοντάς μας για λίγο στον κόσμο της και μας αφήνει να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για εκείνη.

Πώς ήταν η εμπειρία της στους Πανθέους, πώς η συνεργασία με τους άλλους συντελεστές και ποια τα κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύθηκε;

Έχει βρεθεί να βιώνει άσχημες καταστάσεις στη ζωή της; Και πού θα έχει την ευκαιρία να την δει το κοινό φέτος το καλοκαίρι; Γι’ αυτά και γι’ άλλα πολλά μου μίλησε η Κρυσταλλία Κεφαλούδη και μπορείτε να την απολαύσετε παρακάτω…

  • Το κοινό είχε την ευκαιρία, αυτή τη σεζόν, να σε γνωρίσει καλύτερα μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», που υποδύεσαι την Μαριάννα. Πώς ήταν αυτή η συγκυρία για εσένα και πώς ήρθε η πρόταση για τον ρόλο;

Για μένα, «Οι Πανθέοι» ήταν ολοκληρωτικά μια μαγική εμπειρία. Όταν έμαθα ότι ετοιμάζεται το συγκεκριμένο project ξετρελάθηκα. Επιτέλους, αρχίζαμε σαν χώρα να παράγουμε μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας και το κυριότερο, εποχής. Ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτής της δουλειάς και μάλλον το προσέλκυσα γιατί όταν με φώναξε ο σκηνοθέτης της σειράς, κ. Σπύρος Μιχαλόπουλος για τον ρόλο της Μαριάννας, η χαρά μου ήταν απερίγραπτη.

  • Υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ εσού και της ηρωίδας που υποδύεσαι στη σειρά;

Με την Μαριάννα μας συνδέει ένα βασικό στοιχείο, αυτό της συναισθηματικής συντριβής. Δεν μιλάω απλά για πόνο, μιλάω για την απόλυτη κατάρρευση του κόσμου σου όπως τον ήξερες. Αυτό ήταν ο Φάνης για την Μαριάννα τα τελευταία δέκα χρόνια, ο κόσμος της. Ξέρετε πόσο σκληρό είναι να συνειδητοποιείς ότι εξαπατήθηκες και ότι έχουν καταχραστεί δύο από τα πολυτιμότερα δώρα που έχει να προσφέρει ένας άνθρωπος σε κάποιον άλλον, την ψυχή και τον χρόνο του; Τη φανταζόμουν να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι για μέρες, χωρίς διάθεση για ζωή, με στυλωμένο βλέμμα στο κενό, κι αυτό γιατί το έχω βιώσει.

  • Πώς ήταν η συνεργασία σου όλο αυτό το διάστημα με τους συναδέλφους σου;

Η συνεργασία ήταν καταπληκτική, να χαίρεσαι να ξυπνάς το χάραμα για να πας στη δουλειά. Υπέροχοι οι συνάδελφοι, άψογοι επαγγελματίες και το βασικότερο μοναδικοί άνθρωποι και στο καστ και στο συνεργείο.

kefaloydh.jpg
  • Υπήρξε κάτι που να σε δυσκόλεψε;

Θα ήμουν άδικη αν έλεγα ότι αντιμετώπισα δυσκολίες, απλώς πάντα στις σειρές εποχής η μεγαλύτερη πρόκληση έγκειται στην πιστότερη απόδοση των χαρακτηριστικών της, δηλαδή, έχω τη σωστή στάση σώματος, κρατάω την τσάντα όπως οι κυρίες τότε, θα ύψωνε τον τόνο της φωνής της η Μαριάννα όταν νευρίαζε; Άπαξ και αποκωδικοποιείς αυτούς τους μηχανισμούς, όλα κυλούν ομαλά…

  • Μπορείς να θυμηθείς κάποιο αστείο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Από τη στιγμή που εισέβαλε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο σετ, ήμασταν γεμάτοι από αστεία περιστατικά! Χιούμορ, πλάκες και ατελείωτα ανέκδοτα!

  • Τα δημοσιεύματα φέτος «πήραν φωτιά» για τους «Πανθέους» με πολλούς να θέλουν τη σειρά να κόβεται πριν από τα Χριστούγεννα κιόλας. Σε επηρέασαν σε κάποιον βαθμό;

Μιας και αναφερθήκαμε πριν σε δυσκολίες, αν κάτι μας «δυσκόλεψε» ήταν η διαχείριση όλων αυτών των ανυπόστατων δημοσιευμάτων ότι κοβόμαστε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα! Μας έφερνε σε μία αμήχανη θέση, δεδομένου ότι καταλαβαίναμε ότι ίσως δεχόμαστε μια «επίθεση» ως προϊόν και όπως και να το κάνουμε ήταν αρκετά άβολο.

033.jpg
  • Τώρα που «Οι Πανθέοι» οδεύουν σιγά – σιγά προς το φινάλε, ποια είναι τα συναισθήματα και η γεύση που σου αφήνει αυτή η συνεργασία;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι τελειώσαμε… Ίσως, επειδή ακόμα παίζεται η σειρά αλλά νομίζω κυρίως επειδή διατηρούμε επαφές με όλους. Σκεφτείτε ότι οργανώνουμε και δεύτερο wrap party γιατί στο πρώτο δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε όλοι.

  • Έχεις νιώσει ποτέ ότι αδικείσαι επαγγελματικά, όλα αυτά τα χρόνια;

Ναι, το έχω νιώσει πολλές φορές. Σκεφτείτε ότι κάποτε είχα υπογράψει για μία σειρά, ξεκινήσαμε fitting κανονικά, απέρριψα άλλη πρόταση, ώσπου τελικά έμαθα ότι δεν θα είμαι από το τρέιλερ της στο οποίο φυσικά δεν συμμετείχα και ο ρόλος είχε δοθεί αλλού. Άουτς! Παρόλα αυτά έχω πίστη και συνεχίζουμε.

  • Φιλίες έχεις κάνει μέσα από τον χώρο;

Έχω απογοητευτεί πολλές φορές και κάθε φορά χειρότερα κι απ’ την προηγούμενη, αλλά σίγουρα έχω γνωρίσει πολύ ωραίους ανθρώπους που όταν βρεθούμε θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, ναι, γιατί έχω κάνει φιλίες μετρημένες στα δάχτυλα μεν αλλά ισχυρές δε.

  • Δεν γνωρίζουμε πολλά για εσένα. Μπορείς να μας μιλήσεις λίγο για την πορεία σου στον χώρο της υποκριτικής; Για τις σπουδές και τις δουλειές που έχεις κάνει; Απ΄ όσο ξέρω έχεις ζήσει και στο εξωτερικό…

Έχω τελειώσει το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και μετέπειτα έφυγα στο Λονδίνο για να κάνω Acting On Camera στο Royal Center School of Speech and Drama. Εκεί, προέκυψαν διάφορες συμμετοχές όπως στους «Βοργίες», μία ταινία στο Δουβλίνο και πολλά casting σε μεγάλες παραγωγές. Αναφορικά και με την προηγούμενη ερώτηση, δεν είναι φοβερό να καταφέρνεις να φτάνεις σε τελικό casting για το «Game of Thrones» όπως στη δική μου περίπτωση, και στη χώρα μας να παραπονιούνται ηθοποιοί ότι δεν ακούνε για καμία οντισιόν για ολόκληρες σεζόν; Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επέστρεψα ταυτόχρονα και στο θέατρο απ’ όπου ξεκίνησα με ρόλους όπως η Πολυξένη στο Ηρώδειο σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου, η παράσταση “Γκέμμα” στο Βρετάνια με την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Νίκο Καλογερόπουλο η οποία έσκισε για τρία χρόνια, το «Καρτ Ποστάλ» στην ΕΡΤ1 που αγάπησα πολύ και να ‘μαστε κάπως έτσι σήμερα στους «Πανθέους», στο ΣΚΑΪ.

023.jpg
  • Πώς περνάς τον χρόνο σου όταν δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις; Τι σου αρέσει να κάνεις;

Θάλασσα! Επειδή είμαι χειμερινή, όλο το χρόνο πού με βρίσκεις πού με χάνεις σε κάποια παραλία θα είμαι μ’ ένα σενάριο ή ένα βιβλίο στην τσάντα. Διαβάζω πάρα πολύ από παιδί. Γυμνάζομαι, όχι φανατικά, γιατί δεν μπορώ να κλείνομαι στα γυμναστήρια για ώρες, ταξιδεύω όσο πιο συχνά γίνεται και επιθυμώ πλέον να περνάω περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους μου και τους δικούς μου ανθρώπους.

  • Και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζουμε σίγουρα καθόλου είναι τα προσωπικά σου. Θα ήθελες να μοιραστείς κάτι μαζί μας για την προσωπική σου ζωή ή προτιμάς να την κρατήσεις σαν επτασφράγιστο μυστικό;

Δεν κρύβομαι γενικά, αλλά ούτε την διατυμπανίζω κιόλας. Μ’ αρέσει να προστατεύω τη σχέση μου αλλά χωρίς υστερίες. Πάντως τη δεδομένη στιγμή έχω χωρίσει πρόσφατα, οπότε δεν έχω κάτι να κρύψω.

  • Θεωρείς ότι «Οι Πανθέοι» είναι ένα καλό εισιτήριο για μια επόμενη πολύ καλή δουλειά στην τηλεόραση ή στο θέατρο;

Ναι το πιστεύω καθώς υπάρχουν ήδη προτάσεις. Είναι τιμή μας που υπήρξαμε μέρος αυτής της δουλειάς και προσωπικά το νιώθω σαν παράσημο.

  • Πόσο επιλεκτικός μπορεί να είναι ένας ηθοποιός στις μέρες μας που η ανεργία και η ανασφάλεια είναι μέρος της ζωής μας;

Όσο μπορεί και το επιτρέπουν οι συνθήκες. Δύσκολα κρίνω ή κατακρίνω έναν συνάδερφο για επαγγελματικές επιλογές. Ζούμε σε μία χώρα εχθρική πολλές φορές ως προς την Τέχνη. Μέχρι πότε ένας ηθοποιός μπορεί ν’ αντέξει να δουλεύει σε bar; Εκ των πραγμάτων θα κάνει και εκπτώσεις. Επιπλέον, τίθεται και το θέμα της εξέλιξης, ο καλλιτέχνης πρέπει κάπως να υπάρξει. Ακόμα και στην χειρότερη δουλειά έχει κέρδος. Χρειάζεται όμως και επαγρύπνηση, όχι εφησυχασμός ώστε να φτάσει κάποια στιγμή στον υψηλότερο στόχο. Υπομονή και επιμονή.

  • Έχεις αναγκαστεί να πεις ναι σε κάποια δουλειά που δεν σου άρεσε, μόνο και μόνο για βιοποριστικούς λόγους;

Όχι, ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ιδιαίτερα… Έχοντας τελειώσει την Γαλλική Φιλολογία και Ιστορία Τέχνης, είχα την πολυτέλεια να λέω «όχι» καθώς εργαζόμουν πάνω στην μετάφραση και την διδασκαλία. Τουναντίον ίσως έχω υπάρξει παραπάνω αυστηρή και επιλεκτική απ’ όσο θα έπρεπε. Κάνοντας μία αναδρομή πίσω θα μπορούσα σε κάποιες περιπτώσεις να είμαι πιο ελαστική.

  • Κλείνοντας, πες μου, θεατρικά τι να περιμένουμε από εσένα; Και γενικότερα, ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Ξεκινάμε για τρίτη χρονιά μια μίνι καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Πιάσε Τ’ Όνειρο» παρέα με τον υπέροχο συνάδερφο Ζήση Παπαϊωάννου και τηλεοπτικά είμαι σε συζητήσεις για να κλείσω σε μία σειρά του χρόνου. Εις αναμονή εξελίξεων!

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γέννησε η Ιλάειρα Ζήση – Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2 λ. πριν Νέο παράθυρο Μενδώνη: Αποδίδουμε στη Σαμοθράκη, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της το πλήρως αναβαθμισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο LIFESTYLE 6 λ. πριν Νέο παράθυρο Γέννησε η Ιλάειρα Ζήση – Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ΚΟΣΜΟΣ 19 λ. πριν Νέο παράθυρο Ο πάπας Φραγκίσκος στηλιτεύει τους λαϊκιστές και προειδοποιεί ότι η

Ποιες οφθαλμολογικές παθήσεις διορθώνονται με τη χρήση λέιζερ

Οι διαθλαστικές επεμβάσεις με laser στις μέρες μας είναι άμεσα συνδεδεμένες με τεχνολογία αιχμής και είναι απόλυτα ασφαλείς Η Διαθλαστική χειρουργική με λέιζερ αποτελεί μια χειρουργική διαδικασία που διορθώνει τα σφάλματα εστίασης του ανθρώπινου ματιού (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό και / ή πρεσβυωπία) χρησιμοποιώντας λέιζερ εξαιρετικής ακρίβειας με κύριο στόχο κάθε διαθλαστικής επέμβασης η απαλλαγή από

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Ήρθε στον κόσμο η κόρη τους – Η φωτό μέσα από την αίθουσα τοκετού!

Γονείς έγιναν πριν από λίγο (7/7) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους την οποία θα ονομάσουν Ιωάννα Μελωδία.

Στο μαιευτήριο η Ιλάειρα Ζήση, γεννάει από στιγμή σε στιγμή – Το τρυφερό βίντεο πριν τον τοκετό!

Ήρθε η μεγάλη στιγμή για τη γέννηση της κόρης της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου αφού μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές: «Πάλι εδώ τον Σεπτέμβριο»

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές: «Πάλι εδώ τον Σεπτέμβριο» Δείτε όλα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο φινάλε της εκπομπής. Αυλαία έπεσε σήμερα για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Mega και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, στην καθιερωμένη της πρωινή ζώνη του

Γέννησε η Ιλάειρα Ζήση – Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καθώς η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Δύο σημάδια στα χέρια που μπορεί να δείχνουν πρόβλημα στην καρδιά

Η εικόνα των χεριών και των δακτύλων μας μπορεί να αποκαλύπτει πολλά για τη γενικότερη υγεία μας Τα χέρια και τα δάχτυλά μας μπορεί να αποκαλύπτουν πολλά με την εικόνα τους για τη γενικότερη υγεία μας. Μεταξύ αυτών και δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης. Σύμφωνα με υγειονομικούς φορείς, η ακροπάχεια ή πληκτροδακτυλία και

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Απολαμβάνει τη βόλτα της με το φουσκωτό

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Απολαμβάνει τη βόλτα της με το φουσκωτό Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Απολαμβάνει τη βόλτα της με το φουσκωτό Το μπάνιο της στη θάλασσα πριν τη συναυλία στα Χανιά Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρίσκεται στην Κρήτη, με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στα Χανιά. Εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως, η τραγουδίστρια απολαμβάνει και μερικές

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έγινε πατέρας – Η Ιλάειρα Ζήση γέννησε την κόρη τους

Το βίντεο και η φωτογραφία που ανέβασε ο Κύπριος πρώην παίκτης ριάλιτι στο Instagram

Πανθέοι: Η επιστροφή της Μάρμως ταράζει τον Ανδρέα

Πανθέοι: Η επιστροφή της Μάρμως ταράζει τον Ανδρέα Πανθέοι, σήμερα στις 18:40 στον ΣΚΑΙ. Πανθέοι – Ο τραυματισμός του Κίτσου στο στήθος αποδεικνύεται πολύ σοβαρός, προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία. Η μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Γιάννενα είναι μονόδρομος, όμως η Μάρμω δεν είναι εκεί να τον υποδεχθεί. Έχοντας ενημερωθεί για τη σοβαρή ασθένεια του Ανδρέα αποφασίζει

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου στο δυναμικό

Την πρωτιά στην τηλεθέαση και συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου.

Ματίνα Νικολάου: Ο Νίκος Μουτσινάς λείπει πολύ από την τηλεόραση

Η Ματίνα Νικολάου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απουσία του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση και την επιτυχημένη συνεργασία τους. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αναφέροντας ότι «ο Νίκος λείπει πολύ από την τηλεόραση γιατί είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Έχει το δικό του προσωπικό χιούμορ και αντιμετωπίζει με μοναδικό τρόπο