Μαρία Αντωνά: Οι τηλεοπτικές συνεργασίες, ένας γάμος που αναβαλλόταν συνεχώς & η νέα της σχέση!

Date:

Η Μαρία Αντωνά είναι ένα πρόσωπο της ελληνικής showbiz που κάθε της κίνηση στην επαγγελματική ή στην προσωπική της ζωή τραβά τα βλέμματα. Τις τελευταίες ημέρες το όνομά της είναι αρκετά hot λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Η Μαρία Αντωνά είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, DJ και ραδιοφωνική παραγωγός και την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπως και μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2024.

Μαρία Αντωνά: Η βραδινή έξοδος με τον Γιώργο Λιάγκα και φίλους! Ιδού και η απόδειξη!

Photo-shared-by-MARIA-ANTONA-on-May-29-2024-tagging-@leanna_markoglou-@shoessante-and-@giannistsianakas.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Ηλικία και τα κιλά

Η Μαρία Αντωνά γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1989 και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,74 μέτρα και ζυγίζει 58 κιλά.

Η ίδια έχει σπουδάσει λογιστική, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως αεροσυνοδός. Αγαπάει πολύ τη γυμναστική και το έχει αποδείξει μέσα από τις αναρτήσεις στα social media αλλά φαίνεται και από το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είχαν ανακοινώσει πως θα παντρεύονταν τον Σεπτέμβριο του 2023, κάτι τέτοιο, όμως, δε συνέβη, ποτέ, αντιθέτως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον μεγάλο χωρισμό.

antwna-soiledis-1-scaled.jpg

Γιατί ο γάμος τους αναβλήθηκε;

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πως: «Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν, πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς στην καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης στη Real.

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις, ο γάμος του ζευγαριού αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά, καθώς η Μαρία Αντωνά συμμετείχε στους στίβους μάχης του Survivor 2024.

Το πρώτο καμπανάκι για τον χωρισμό τους

Τις φήμες ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί πυροδότησε η κίνηση και των δυο να αφαιρέσουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτό ήταν αρκετό ώστε να κάνει πολλούς να σκεφτούν πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Οι δυο τους πρόδωσαν την κρίση στη σχέση τους όταν σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν ζουν πλέον μαζί και πως η δημοσιογράφος έχει φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στη Γλυφάδα.

Η νέα σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα

Τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Αντωνά φαίνεται να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς αρκετά στιγμιότυπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια πως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

antwna-liagkas-kainoyrgioy.jpg

H Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και τόνισε: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω…»

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Οι φώτο που πρόδωσαν το διήμερο στον Πόρο – «Χαμένος στον παράδεισο»

Συνεργάτης του Τσουρού αποκάλυψε: «Η Μαρία Αντωνά ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα»

Γερμανού για Αντωνά-Λιάγκα: «Όταν έχεις σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον εκθέτεις»

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Μπακοδήμου για υπόθεση Απόστολου Λύτρα: Οι άνδρες δεν μπορείτε να καταλάβετε το φόβο που ζει μια γυναίκα

Στη δίνη της υπόθεσης του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα για την κακοποίηση της συζύγου του, η Μαρία Μπακοδήμου προχώρησε σε μια ανάρτηση αναφορικά με τα όσα έχουν έρθει στο φως. Η Μαρία Μπακοδήμου, με αφορμή σχόλια για το πώς μια δυναμική γυναίκα δεν μπόρεσε να καταγγείλει τον σύζυγό της, εν προκειμένω τον Απόστολο Λύτρα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η ταραχή της Φαίης Σκορδά όταν διάβασε μηνύματα στο κινητό της: Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή τρέμω

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Fay’s Time». «Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, χωρίς ωστόσο να εξηγεί στους τηλεθεατές τι έχει συμβεί. Στη συνέχεια της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι μια φίλη της, τής έστειλε

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επιβεβαίωσε το περιστατικό με την Βίκυ Καγιά: Μιλάω με αυτούς που θέλω

Στην τελευταία συνάντηση που είχαν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Βίκυ Καγιά, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού, οι δύο γυναίκες δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί κι εκείνη όχι μόνο δεν αρνήθηκε το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι μιλάει με αυτούς που θέλει. «Ναι. Δεν μιλήσαμε.

Κολύμπι στη θάλασσα: Γιατί είναι η καλύτερη άσκηση και πόσες θερμίδες καίμε

Το καλοκαίρι έφτασε και το κολύμπι στη θάλασσα γίνεται πλέον η αγαπημένη μας δραστηριότητα, και όχι άδικα, καθώς έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας. Οι ειδικοί συνιστούν στους ενήλικες να έχουν 150 λεπτά μέτριας δραστηριότητας ή 75 λεπτά έντονης δραστηριότητας κάθε εβδομάδα. Το κολύμπι στη θάλασσα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δουλέψεις ολόκληρο

Κατερίνα Καινούργιου για Απόστολο Λύτρα: Έχουμε βγάλει και φωτογραφίες, δεν πήγαινε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο

“Οπότε, βλέποντας κάτι τέτοιο, σοκαριζόμαστε.” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη εκπομπή της για τις κοινές φωτογραφίες που είχε βγάλει με τον Απόστολο Λύτρα και τα μηνύματα που δέχθηκε για αυτές. «Όλοι γνωρίζουμε τον κύριο Λύτρα. Δεχόμουν κάτι μηνύματα στα social. Έχει έρθει κι εδώ. Και λόγω της δουλειάς, οφείλω να επικοινωνήσω

Ματθίλδη Μαγγίρα: Σωστά κάνει η Μπέττυ και δεν ανανεώνει με τον ΑΝΤ1

Ξέρει τι θέλει, πρόσθεσε η ηθοποιός για την αδερφή της

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω πάρει 10.000 ευρώ για φιλική συμμετοχή σε σίριαλ

Στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» δεν πήραμε τίποτα γιατί ήμασταν τελείως άγνωστοι, ανέφερε ο ηθοποιός

Power of Love: Κάνει πρεμιέρα με την Κατερίνα Καραβάτου

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την επιστροφή του Power Of Love, που πρώτα είχατε μάθει από το zappIT. Το πιο χαρμόσυνο event του καλοκαιριού ξεκινάει! Την Κυριακή 30.06 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καραβάτου θα καλωσορίσει στο, ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, Power Of Love, άντρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό

Απόστολος Λύτρας – Προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες: “Θεατρική παράσταση, μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας”

Η φράση, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις επιβεβαιώνει τη σημασία της αυτή τη φορά. Ο Απόστολος Λύτρας προσποιήθηκε κατά την μεταγωγή του ότι

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Στις σοβαρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αναφέρθηκε ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith και επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας στο LSE, στο πλαίσιο του 1st SFEE Summit που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) με κεντρικό θέμα «Επαναπροσδιορίζοντας την Αξία». Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ανούκ Εμέ, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ένας άνδρας και μια γυναίκα»

Σε ηλικία 92 ετών έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 18/6 η σπουδαία γαλλίδα ηθοποιός Ανούκ Εμέ, πρωταγωνίστρια ταινιών όπως οι «Ένας άνδρας και μια γυναίκα», «Λόλα» και «Ντόλτσε Βίτα». Η 92χρονη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο Παρίσι όπως ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο καλλιτεχνικός πράκτοράς της. «Η ηθοποιός έφυγε σήμερα το πρωί»

Ρώτησε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αν είναι ευτυχισμένοι – Σχεδόν όλοι απάντησαν το ίδιο

Ένας κινηματογραφιστής από το Κονέκτικατ ταξίδεψε στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και ακόμα πιο μακριά, θέτοντας στους ανθρώπους που συναντούσε μια απλή ερώτηση: «Είστε ευτυχισμένοι;». Ο 29χρονος Atdhe «Theo» Trepca σοκαρίστηκε όταν σχεδόν όλοι, από εργαζόμενους στη Νέα Υόρκη μέχρι αγρότες στις Φιλιππίνες, του έδωσαν ουσιαστικά την ίδια απάντηση: «Όχι». «Είναι κάπως απίστευτο και τρελό»