Ο «χλιδάτος» γάμος του πιο πλούσιου Ινδού στον κόσμο – 4.000 καλεσμένοι και 4ημερη κρουαζιέρα αξίας… 120 εκατομμυρίων

Date:

Ο Ανάντ Αμπάνι και η Ραντίκα Μερχάντ πρόκειται να παντρευτούν στη Βομβάη τον Ιούλιο. Ο 29χρονος δισεκατομμυριούχος και η εκλεκτή της καρδιάς του δεν χάνουν χρόνο και έχουν ήδη αρχίσει τους προ-γαμήλιους εορτασμούς που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο πλούσιοι Εμίρηδες.

Το πρώτο πάρτι που παρέθεσε το ζευγάρι τον Μάρτιο είχε πολλούς απόντες. Έτσι λοιπόν, για να μην μείνει κανένας δυσαρεστημένος, το ζευγάρι διοργάνωσε μια τετραήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Οι καλεσμένοι έφτασαν τους 4.000. Μεταξύ αυτών ήταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Μπιλ Γκέιτς και η Ιβάνκα Τραμπ και τη Rihanna να δίνει μια διώρη συναυλία. 

Για την ιστορία η κρουαζιέρα κόστισε 120 εκατομμύρια.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εξόρμησης στην Μεσόγειο πάνω στο σκάφος – κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent που νοίκιασαν οι μελλόνυμφοι για τους καλεσμένους τους, κάθε βράδυ γινόταν υπερπολυτελή πάρτι στα οποία – ενδεικτικά – διασκέδασαν την παρέα του ζευγαριού ο David Guetta και οι Backstreet Boys.

Μάλιστα, σε πάρτι στο διάσημο παλάτι Château de la Croix des Gardes στις Κάννες, καλεσμένη καλλιτέχνης ήταν η Κέιτι Πέρι. 

Η χλιδή δεν σταματάει εδώ. Την τελευταία ημέρα της κρουαζιέρας, το ζευγάρι έκλεισε κυριολεκτικά όλη την παραλία του Πορτοφίνο για μια πριβέ εκδήλωση, στην οποία τραγούδησε ο Αντρέα Μποτσέλι. 

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ερωτευμένα ζευγάρια στη Μύκονο – Πώς πέρασαν τις διακοπές τους;

Ένα unforgettable weekend πέρασαν οι αγαπημένοι μας celebrities στην πανέμορφη Μύκονο! Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το λαμπερό party γνωστής εταιρείας ποτών, γεμάτο tropical και festive διάθεση. Ανδριώτου – Μαρτίκας: Βρέθηκε το αυτοκίνητό τους στο… Διδυμότειχο! Το δημόσιο «ευχαριστώ» Επώνυμες παρουσίες - καλεσμένοι, από το χώρο της μουσικής, της μόδας και

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Όσο ταλέντο και να έχει κανείς, τα πράγματα δεν συμβαίνουν μαγικά»

Η Ελεάνα Στραβοδήμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε ένθετο εφημερίδας και μίλησε για πολλά.

Τάσος Χαλκιάς: Ο καθένας πάει να παίξει στην Επίδαυρο, δεν έφτιαξαν ποτέ καλλιτεχνική αστυνομία

Ο καθένας παίρνει τον ρόλο του παραμάσχαλα και τρέχει, πρόσθεσε

Έλενα Χριστοπούλου: Ανέβασε γυμνή φωτογραφία της στο Instagram

Από τις διακοπές της στα Κουφονήσια

Λίτσα Πατέρα – Πετρογιάννη, Τεργιάκης, Βουλγαράκη σχολιάζουν την ηχηρή της απουσία: “Έκανε αυτό που αισθάνθηκε”

"Aυτά είναι επαγγελματικές επιλογές. Κάνεις συζητήσεις, βλέπεις που βγαίνει και είτε σου βγαίνει είτε δεν σου βγαίνει..."

Ελεονώρα Μελέτη: “Είναι μάταιο να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, κάποια πράγματα δεν είναι για κακό”

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι μάταιο να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, κάποια πράγματα δεν είναι για κακό» "Ίσως κάποιες καταστάσεις να έπρεπε να ολοκληρωθούν προτού γίνουν πολύ χειρότερες" υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα

Μελίνα Ασλανίδου: Με τα αυτοάνοσα είναι περίεργη η κατάσταση, χρειάζεται φως, ενημέρωση και έρευνα

Για το τραγούδι εκείνο που το όταν το ακούει την «αγγίζει» λίγο περισσότερο αλλά και για το αν υπήρξε στιγμή που κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή βιώνοντας απώλεια ή

Μάνος Βακούσης: «Τα τελευταία χρόνια ακούω να με φωνάζουν με το όνομά μου και αυτό με συγκινεί πολύ»

Ο Μάνος Βακούσης πρωταγωνιστεί με τον ρόλο του Χρεμύλου στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Μάρκος Σεφερλής: Έχω πάρει τόση αγάπη από τους Έλληνες που δεν σκέφτηκα την καριέρα στο εξωτερικό

Μάρκος Σεφερλής: Έχω πάρει τόση αγάπη από τους Έλληνες που δεν σκέφτηκα την καριέρα στο εξωτερικό Μάρκος Σεφερλής: Έχω πάρει τόση αγάπη από τους Έλληνες που δεν σκέφτηκα την καριέρα στο εξωτερικό Τι είπε για τη συνεργασία με τη σύζυγό του Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου στην εκπομπή «Χαμογέλα

Νίκος Καρβέλας: Δηλώνει οπαδός του Χριστιανισμού – Αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα αγαπημένα του τέκνα

Έδωσε εξηγήσεις για όσα είπε περί «γκρεμίσματος των εκκλησιών»

Σοκάρει η Φωτεινή Σκανδάλη: “Θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι, μου έλεγε ο σύντροφος μου”

"Μου έριξε δυο χαστούκια, έλεγε πράγματα ακατάληπτα και πλησίαζε τον αναπτήρα στο σεντόνι" περιγράφει η συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη.

Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη”

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη» "Ήθελαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας επιλογής οπότε ήμουν μια φωνή που δεν την ήθελαν" δηλώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Ναταλία Γερμανού και την