Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτεί με το σύζυγό του στην Άρτα ή στο Σούλι, ενώ εξομολογήθηκε πως έκανε την πρόταση γάμου στην πτήση για Χαβάη.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας.

Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι. Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη. Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες» αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.


img 65e98c8657eee

Για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ ανέφερε: «Για τον γάμο τους στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι. Το σπίτι του Κασσελάκη και του Τάιλερ είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου που είναι πολυτελές. Δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο τόσο στενό, αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Πώς θα έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός;».


Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Νίκος Αποστολόπουλος: «Με τη γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι 30 χρόνια, ο έρωτας δεν έχει γένος»
  • Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του στο ηρωικό Σούλι το καλοκαίρι
  • Νίκος Αποστολόπουλος: «Με ερωτεύτηκαν παράφορα πολλοί άνδρες»